Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
lorenzen
üzenetére
Köszi a választ

A leadtek-es pvr2 progival szépen tudom használni, választhatóan, hogy melyikről mutassa az adást. Ha két példányban indítom a pvr2-t akkor egyik az egyiket a másik a másik tunert használja
Ahogy nézem az a bibi, hogy sok progiban csak azt lehet kiválasztani, hogy dvb directshow bemenet. Mondjuk vlc-ben advanced részen van ezen velül is forrás választás, de lehet csak linux alatt van valós tartalma.
Amúgy főleg azért kérdeztem, mert a 2 tunerrel tudnám magamnak streamelni az összes fta adást, ha a vlc-t be tudnám lőni hozzá

Linux alatt is megnézem mit lehet csinálni, ott elvileg látszik külön eszközként minden. Ha sikerül összehozni, akkor lehet megpróbálkozunk egy házon belüli multicast streameléssel, ahány mux annyi dvb-t tunerrel, így bármelyikünk tudja nézni az adást külön tuner nélkül
más tapasztalatok:
Próbáltam a media player home cinemában is a dvb-t bemeletet, de sajna még használhatatlanul instabil. Egyik gépünk gyenge procival de dxva-s videókártyával rendelkezik, most vlc->mplayerhc streameléssel tudjuk használni

Szegeden Honvéd tér földszinten is kipróbáltam, 0-100% között ingadozik a jel minősége a botantennával.. erősítős szobaantenna lehet elbírná.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann