Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Tud, egy ideig én is használtam, bár kicsit szegényes a DVB-T képessége (fejlesztés alatt van, a PRO verziók között lesz majd egy fullos DVB progi, meg BD lejátszó). Megadott frekvenciákon belül végigkeres és összeállít egy listát, de csatornalistát szerkeszteni nem lehet manuálisan, felvenni, timeshift szintén nincsen. Viszont megy a DXVA (bár nálam m1-nél valamiért rendszeresen beszemetesedett a kép, amit DVBViewerrel nem tapasztalok) és nálam ment AAC is kapásból.
vegyszer: műanyag ablak és keret van, és nem panel, hanem tégla, olyan jó 40 centis fallal.
Hasznos kis eszköz, nem is tudtam hogy létezik ilyen. Egyébként mint feljebb írtam, megoldódott, szépen megy most a kis botantennájával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest