Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Tud, egy ideig én is használtam, bár kicsit szegényes a DVB-T képessége (fejlesztés alatt van, a PRO verziók között lesz majd egy fullos DVB progi, meg BD lejátszó). Megadott frekvenciákon belül végigkeres és összeállít egy listát, de csatornalistát szerkeszteni nem lehet manuálisan, felvenni, timeshift szintén nincsen. Viszont megy a DXVA (bár nálam m1-nél valamiért rendszeresen beszemetesedett a kép, amit DVBViewerrel nem tapasztalok) és nálam ment AAC is kapásból.
vegyszer: műanyag ablak és keret van, és nem panel, hanem tégla, olyan jó 40 centis fallal.
Hasznos kis eszköz, nem is tudtam hogy létezik ilyen. Egyébként mint feljebb írtam, megoldódott, szépen megy most a kis botantennájával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jogász topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest