Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Sziasztok!
Van egy Alcor DTV-1000 USB-s DVB-T-s eszközöm. Olvasgattam a fórumot, és SmartDVB-nél kötöttem ki, van fent DivX AAC dekóder és MONOGRAM is, így ezzel a progival nincs is gond, gondolok itt a hangra.
Elkezdtem próbálgatni a felvételt, és konstatáltam, hogy TS-be rögzít a program. Ezzel kapcsolatban az a gondom, hogy nem tudtam még VLC-n kívül mással lejátszani a TS-t, hogy hangja is legyen.
- WMP12 csak képet ad
- Media Player Classic és a Home Cinema egyformán viselkedik, ha a belső szűrőknél beállítom neki az MPEG TS-t, akkor kép sincs, a hangnak is csak a hosszát írja ki, de nem játssza le. Ha Haali Media Splittert használok, akkor csak kép van, hang nincs.
- VLC-vel jó, nem tudom ott lehet-e Deinterlace-t beállítani!?Ez a kisebbik gondom, szerettem volna mkv-ba átrakni, h.264-be betömöríteni az eredményt. MeGUI-val próbálkoztam, a képpel tulajdonképpen nem volt semmi gond, megcsinálta! De a hangot nem tudja átkonvertálni.
Ez érdekelne a legjobban, hogy mivel lehetne az AAC hangból AC3-at csinálni? Aki szokott ilyet csinálni, mivel teszi?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest