Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Áhh, köszönöm!
Erre nem is gondoltam, pedig ott vírított a szemem előtt, mivel az aac alapból winamphoz van rendelve nálam, és még meg is nyitottam vele a kérdéses hangfájlt, és le is játszotta. De mivel winamppal lehet WAV-ba kinyomni, innentől már tényleg eccerű!
Köszi!
-
Diego2002
tag
Sziasztok!
Van egy Alcor DTV-1000 USB-s DVB-T-s eszközöm. Olvasgattam a fórumot, és SmartDVB-nél kötöttem ki, van fent DivX AAC dekóder és MONOGRAM is, így ezzel a progival nincs is gond, gondolok itt a hangra.
Elkezdtem próbálgatni a felvételt, és konstatáltam, hogy TS-be rögzít a program. Ezzel kapcsolatban az a gondom, hogy nem tudtam még VLC-n kívül mással lejátszani a TS-t, hogy hangja is legyen.
- WMP12 csak képet ad
- Media Player Classic és a Home Cinema egyformán viselkedik, ha a belső szűrőknél beállítom neki az MPEG TS-t, akkor kép sincs, a hangnak is csak a hosszát írja ki, de nem játssza le. Ha Haali Media Splittert használok, akkor csak kép van, hang nincs.
- VLC-vel jó, nem tudom ott lehet-e Deinterlace-t beállítani!?Ez a kisebbik gondom, szerettem volna mkv-ba átrakni, h.264-be betömöríteni az eredményt. MeGUI-val próbálkoztam, a képpel tulajdonképpen nem volt semmi gond, megcsinálta! De a hangot nem tudja átkonvertálni.
Ez érdekelne a legjobban, hogy mivel lehetne az AAC hangból AC3-at csinálni? Aki szokott ilyet csinálni, mivel teszi?
Előre is köszönöm!
-
Diego2002
tag
Sziasztok!
Tavaly nyertem itt a Prohardveren (az Infopatikától) egy Alcor DTV-1000 DVB-T vevőt.
Szegeden lakok, panelban, próbálgattam párszor de nem fogott be semmit. Szerintetek ezzel a vevővel lesz esélyem valaha befogni a DVB-s adást?
A "készülék" saját szoftverjét használtam, semmi mást. Érdemes lehet megpróbálni valami mással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest