- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjoska
csendes tag
Harmadik kerület, Csillaghegy, közel a Dunához. Eddig erősítős nagylepkém volt a tetőtérben, a Száva utca beindulása óta a Duna TV nem jött sehogyan sem (quality 0%). Beruháztam egy tetőantennába, egyelőre az ablakban van (31 elem, kb 1 m hosszú), az eredmény teljesen jó, (95%, 100%). Ostelsat webshop Debrecenből:
1. Three Star Digital S UHF DVB-T antenna INGLAR
[ Q2682 - 1 db. - 5500 Ft ( 5800 Ft / 1db. ) ]
2. Szállítási költség
[ Q7301 - 1 db. - 1000 Ft ( 1000 Ft / 1db. ) ]
Összesen: [ 6500 ] FtJön a három rádió adó (Monogram AAC kodek). Felvettem egy rádióműsort de képtelen vagyok visszahallgatni. A DVB Viewer (DVB Viewer Pro V.3.9.2.0) a fájl betöltéskor hibaüzenetet ad (Cannot create filter graph: 0x80040217, a kapcsolat létesítéséhez szükséges szűrőkombinációk nem találhatók). A DVBviewer a rádió lejátszásakor három szűrőt jelez: DVB_Source, Monogram AAC dekoder és Default DX device. Gondolom a felvett fájl mpeg 2 TS container, LATM tömörítésű HE-AAC audió. Nem tudom mit kellene tennem hogy a DVBviewer visszajátsza a felvett rádióműsort. Más programokkal is próbálkoztam eredmény nélkül. A legjobb lenne az stream-ből kimultiplexelni a HE-AAC anyagot, ezt már sok mindennel le lehetne játszani, de nem tudom hogyan lehetne ezt megcsinálni. A DGAVCIndex ad egy csomó hibaüzenetet, és nem mutat audiót. A Monogram Graphstudio (vagy más hasonló program) használható ilyenre? És hogyan kell őket használni?
Üdv,
hjoska
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest