- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
kutyuska #2820 üzenetére
Ez nekem új, hogy most ingyen van a HD box kábelre. Korábban nem így volt, sőt az SD box is pénzbe került.
Valószínűleg nem túl sok HD előfizetőjük lehet, inkább bevállalták az ingyenes boxot, hogy terjeszkedjenek.
Nem annyira figyelem már, mert lemondtam a kábelt.Ha tényleg ingyen van, nyugodtan kikérheted a boxot, elfér.
Nem olyan vészes egyébként az a plusz távirányító.
Legfeljebb csak akkor kapcsolod be, ha aktiválni kell a kártyát vagy rögzíteni akarsz valamit, és nem a tévén keresztül.De van még legalább egy további probléma. Hogy mennyire Sony specifikus nem tudom, de a betárolt programhelyeket jól összezavarta, üreseket iktatott be az alatt az 1-2 nap alatt is, míg kódmentesen tudtam fogni.
Lehet, hogy nem minden automatikus frissítés volt lekapcsolva a menüben, vagy nem tudom, de kész káosz volt az igen jó képminőség mellett. Box esetén ilyen probléma sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest