Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
zhagyma #2472 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes, még számomra is érthető magyarázatot.
Ez a megoldás több okból kifolyólag tünt számomra szimpatikusnak:
- mégis csak olcsóbb, mint egy stb
- nem kell külön még egy dobozt odatenni a többi tetejére
- a meglévő tuner használatával megmagyarázhattam magamnak, hogy nem volt felesleges pénzkidobás az mpeg2 DVB tuner a tv készülékbe.
Azt azonban nem tudtam, hogy ez ilyen bonyolult, és zsákutca gyanús, ... az eszköz leírása jó dolgokat igért, pedig csak elhallgatta a lényeget.
Tanulság: nem feltétlenül nekem, a nulla tudásommal, kell felvállalni az úttörő szerepet.
Az én tv-m slotja az általad leírtakon kívül, vagy azt megelőzően, azért nem fogadta a modult, mert szerintem hibás. Ezt azért gondolom mert más márkájú, sőt az enyémmel azonos márka és típusú tv is legalább reagált modul bedugására (megjelent a menű megfelelő helyén), az enyém azonban ügyet sem vetett rá. A többiből kivége a modul elég jól felmelegedett, mig az enyémben csak a tv-ből sugárzó kevés hőt vette át.
Ha minden igaz, ma még teszek egy próbát (találtam olyan helyet ahol UHF tetőantanna is van) és aztán félreteszem a témát.
STB-ben azért nem godolkoztam, mert a mai magyar DVB-T sugárzás mellett annak árát még túlzásnak találom. Esetleg egy megbízható, egyszerűen használható, PVR ready, okosítható, elfogadható áru combó érdekelne, ha tudsz ilyet ajánlani....vagy várok még a HD tv-zéssel, de akkor meg minek vettem a tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Everest / AIDA64 topik
- AliExpress tapasztalatok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Huawei B525s-23a 4G LTE WIFI router fehér
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest