Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Az USB tunerekhez szerintem szoktak adni kis botantennát. Nem nagyon hiszem, hogy enélkül árulnák, bár nekem még nincs ilyenem.
Az más kérdés, hogy minden rendes országban ez a kis botantenna elég is és jó is, csak nálunk nem.
Hogy milyen lesz nálad a vétel az nagy talány. Pár tíz vagy akár csak pár centivel arrébb téve az antennát egész más lehet. Nálunk a szabályozásban a tetőantennás használatot célozták meg, de hogy az adótól pár km-re se legyen normális jel, az már bűn.A kábeltévé az egyrészt nem DVB-T hanem DVB-C és mpeg2, ráadásul kódolt, ha digitális.
Ha analógra gondolsz, hogy az kábeltévé kanóca milyen jelet szolgáltat DVB-T-re, nekem gyanús az ügy.
Valószínűleg erősítős antenna vagy tetőantenna kell a normális vételhez, de próba szerencse.
Ahogy látod, szinte hetente változik, és egyelőre nem a jó irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann