- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Családi házban emeltről kellene lehozni az internetet vezetékkel. Jelenleg jön le egy sima koax kábel a tévének, arra gondoltam, hogy mellette lehúzom, de nagyon szoros, egy sima UTP nem fog elférni mellette. Elkezdtem keresgélni, először találtam olyat, hogy 4,2mm-es (KH3) koax kábel, amihez látom, hogy van F csatlakozó is, tiszta sor. UTP-ből is vékonyat keresnék, de még ez is kevés lenne szerintem, és találtam olyat is, hogy 2,8mm-es koax. Erről végképp nem hallottam eddig és gőzöm nincs, hogy milyen csatlakozót tudnék rátenni. Van ebben valakinek tapasztalata?
Először is átmegy-e gond nélkül ezen a Digi kábeltévé teljes spektruma? (Max 1m lenne ilyen kábelből.)
Ha igen, miféle csatlakozót tudok ennek a végére rakni?
Esetleg valaki jó és vékony UTP kábelt tud ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest