Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Itt most nem direkt stream-rögzítésre gondolok, hanem "bármilyen" formátumra, és nem is feltétlen túl magas felbontásra.
Nem értem, mert szerintem nem érted.
Semmilyen DVB kártyával nem tudsz mást rögzíteni, csak a stream-et, amit a kártya (USB tuner, tökmindegy, nem ez a lényeg) behangol. Annyit tudsz szoftveresen variálni, hogy mented-e az egész MUX-ot és utána kézzel szeded ki belőle a megfelelő PID-eket, vagy csak egy konkrét csatornához tartozó PID-eket mentesz.
De mindkét esetben csak adattárolásról van szó, mondhatjuk azt, hogy a CPU és a GPU közben malmozik. Vagyis csak a HDD, SSD, akármi írási sebessége a kérdés, de ez azért nem kérdés, mert semmilyen tévéadás stream-je nem tud kihajtani semmilyen mai HDD-t, csak talán egy gyenge pendrive-ot...Persze nekem az is jó, ha a stream-et menti, ha azt utána szabadon átkódolhatom
Problémát csak az okozhat, ha kódolt csatornát szeretnél rögzíteni. Ilyenkor rögzítéskor a kikódoláshoz kell az előfizető kártya, illetve szoftvertől függ, hogy az ilyen stream-et aztán kódoltan, vagy kódolatlanul menti-e le. (Egyébként pontosítva: a rögzítéshez nem kell a kártya, rögzítheted eredeti kódolással is a csatornát (sávszélességmérésnél van értelme), csak akkor nem fogod tudni megnézni.)
Kódolatlan csatornák esetén nem lehet ezzel semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Fujifilm X
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest