- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
válasz
Watt25 #18659 üzenetére
Köszi az infókat! Hogy stílszerűen fogalmazzak, valóban nem vagyok képben - én csak abból indultam ki, hogy a set-top boxoknál, ha rákötsz egy pendrive-ot vagy külső HDD-t, akkor arra úgy rögzíti az adást, hogy más eszköz nem tudja lejátszani. Legalábbis nekem ez az utolsó infóm erről. (Más kérdés, hogy biztosan van rá törés.) Gondoltam, talán az USB-s tunereknél is így oldották meg. De akkor ezek szerint nem.
És az adatmennyiség tipikusan mennyi szokott lenni mondjuk 1 percnyi MindigTV-adásnál, azt meg tudod mondani?
Illetve akkor az eredeti kérdést kissé módosítva arra lennék még kíváncsi, hogy vonalbemenetről való felvételnél mekkora a gépigény W10-nél? Mondjuk kb-ra, tól-ig, tehát az elfogadhatótól a legjobbig.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged