- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- NVIDIA® driverek topikja
- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
#65675776 #18313 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
De.....hadd zárjam rövidre, mindkét gépemben két tunert használok!
Technisat dvb-C és a sokat szidott Delock tunert.
A másik gépben, ami egy irodai öreg HP szintén egy Technisat és egy Astrometa dolgozik.
Ez a gép set-top boxként működik, egy bazi nagy, de elég régi tévé van rákötve. Nincs benne digitális tuner.
Tehát a gyári kezelőprogramokkal nem mennék semmire.
Az EPG a Digi felöl valóban problémás. Már beletörődtem. Próbáltam vacakolni a fórumon ajánlott megoldásokkal, de macerásnak tartottam és abbahagytam.
Egyszerűen újraindítom a programot és akkor egy darabig jó az EPG. Kijelölöm mit szeretnék látni az elkövetkező napokban és békén hagyom az egészet. Persze a felvételeket mindkét helyről tudom nézni.
Tehát úgy vélem, hogy mivel ilyen TV nézési szokásaim vannak a DvbViewer felel meg a legjobban.
Snassz miiiiiiiiiiii..................
Volt az analóg időkben Terretec kártyám, nagyon jó volt.
Használtam még Avermedia usb ultra dobozkát. Az még jobb volt. Később digitalizálásra használtam egy ideig, elfogytak a kazettákTud még Dvb-Tét, arra most nincs igény.
Bozek
A transeditbe csak egy valós frekvenciát meg a salangjait kell beíni és egy tökéletes ini fájt állít elő. Valahová, már nem emlékszem, de mindig megtalálom, csak egy pipát kell rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest