- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen processzort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam karácsonyra egy TBS 6221-t, de teljesen hektikus hogy melyik frekvencián talál csatornákat. Nagy nehezen kikönyörögtem tőle hogy nagyjából az összes adó bejöjjön, ezt úgy értem el hogy azokon a frekvenciákon ahol nem talált semmit ott a transedittel többször megismételtettem a keresést és ez a frekvenciák nagyrészénél eredményt hozott, van ahol még így sem talált adókat. Olyat is szokott csinálni hogy dvbviewerben egyes csatornáknál fekete képet kapok és csak többszöri oda vissza kapcsolgatással érem el hogy az adott csatornán legyen adás. Ez elég gyászos, a technisat cablestar 2 sokkalta megbízhatóbb... csak az pci-os, én meg pci-e ra akarok váltani. Kipróbáltam tavaly egy avermedia a757-t is, azzal is hasonlóan gyászos volt az eredmény, igaz mindent megtalált, de a kép az nézhetetlen volt... Írtam is róla anno az avermedia topicban. Digi-t néznék a kártyával. Amúgy a TBS-sel 99% a jelszint és ha nagy nehezen de rálehet venni hogy a csatornákat behangolja, de ez amiket csinál akkor is nagyon idegesítő! Szerintetek is driver hiba ez? A lakásban két LG lapos tv is van kitünően jönnek a csatornák, nomeg a régi technisat tuneremmel sincs gond. Ennyire hitványak a mostani PC-s tunerek? Volt már valakinek TBS-sel hasonló problémája??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- HP Elitebook 840 G8 i5-1145G7 16GB/512GB
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS kijelző I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD+1TB HDD, Nvidia
- Lenovo Thinkpad L390, 13,3" FHD IPS kijelző I7-8565U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest