Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
üzenetére
DVBViewer ilyen sajnos, fagyás esetén lelőni nem lehet, jöhet a reset. Próbáltam már alacsonyabb prioritásra váltani, de nem ezen múlik. Szerencsére nem gyakori, de hiba esetén hihetetlen makacs bír lenni, nem is nagyon értem, miért kellett ilyenre csinálni.
Néha problémája van a driverrel, tunert nem érzékel, ilyenkor átdugom másik USB portra, beállításoknál hardver / újraérzékelés, már megy is.
Mégis a legjobban bevált, praktikus okok miatt, amit nem is könnyű felsorolni. A napi használatban derül ki.
Az új verzióban már a desktop széléhez tapadó ablak van. Böngészés közben kiteszem a jobb alsó sarokba:
...az egeret ráviszem, a görgővel szabályzom az ablak méretét. Vagy duplaklikk, teljes képernyő.
Egy időben kihasználtam 2 db tunerrel a PIP képességet, távszabályzóval is konfigurálva (itt előny a praktikus konfigurálhatóság is). Reklám alatt átváltottam másik műsorra, közben a PIP ablakban láttam, hogy mikor vége a reklámnak. Mondjuk ez már nem nagyon érdekel, mert leszoktam azokról a műsorokról.
Egy régi szokásom maradt, a DVBViewer minden este 19 órakor elindul (automatikusan) és nyomja az RTL Híradót a képembe. Vagy ha más program fut, akkor átvált oda. Alvásból is fel tudja ébreszteni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android játékok topikja
- Path of Exile 2
- Autóhifi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann