Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Amikor a Digi kalamajka volt nálunk feltünt, csak a nappaliban levő HT-PC működik többé kevésbé rendesen. Akkor raktam át a Delockot egy másik gépre amiben egy PCI Technotrend tuner ment.
A Technotrendet letiltottam és bedugtam a Delockot. Elindult a Win telepítő és feltelepített "valamit". Mikor DvbViewert (jogtiszta) elindítottam persze se kép se hang. Kijelöltem neki a Dvb-C "valamilyen" tunert és ha jól emlékszem a program újraindítása után minden további nélkül működött. Nem kellett hangolni vagy bármit is tenni vele.
Én is meglepődtem, mert megjelent az összes csatorna és némi kockásodás árán lehetett vele tévézni.
Aztán hála Digis szerelőknek helyreállt a rend és minden visszakerült a helyére.
Viszont a HT-PCben nem szereti, ha másik USB aljzatba dugjuk mint ahonnan először telepítve lett. Nem néztünk utána, bár szerintem megoldhtó lett volna, ha utánajárunk.
No..........ezért gondolom, hogy a Delock nem rossz választás és az is lehet, hogy az occo kínai tunernek sem fogsz örülni.
Tehát, a kérdésedre is válaszolva szerintem legalább is Win7 alatt bármelyik BDA drájverrel mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- EAFC 26
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann