- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
elodman #15416 üzenetére
Modulátor nélküli boxoknál az antenna be-ki csak hurokátfűzés (oda is szokták írni hogy loop), vagyis csak az antennajelet viszi tovább változatlanul, más boxokra, vagy magára a TV-re is.
De modulátor nélkül a TV továbbra is csak azt a részét tudja feldolgozni, amire gyárilag képes (analóg, digitális).
Külön modulátor beszerzése nem túl gazdaságos, egyébként SCART nem feltétlenül van rajta, de az RCA is megfelel, átalakítóval.
Legtakarékosabb megoldás egy régi VHS-magnóból bontani modulátort, aki ért hozzá. Én olyat kerestem a lomtárban, ami 5V táppal ment, rákötöttem az USB 5V-ra (RC-szűrőtaggal), bekötöttem az A és V bemeneteit, működött. Míg el nem adtam. Előzőleg így vezettem ki a konyhába a jelet, koaxon.
Mellesleg akár egy komplett videomagnó is felhasználható végszükség esetén (AV be, koax RF ki), legfeljebb feleslegesen fogyaszt egy kis áramot, ez már attól függ, hogy mennyire melegedős fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest