Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!
Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
(Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
Azért köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest