Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlala

addikt

válasz cigam #15386 üzenetére

Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!

Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
    Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
    Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
    Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
    Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
    (Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
    Azért köszi.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák