- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!
Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
(Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest