Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!
Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
(Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest