Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luluinter88
csendes tag
Sziasztok!
A kérdéseimet feltettem a tv-tuneres topicban is, de hátha itt jobban tudtok válaszolni, illetve azt gondolom, hogy témába vág.
Szeretnék előfizetni a Digi műholdas adására, és szeretnék HD csatornákat nézni, ehhez a Digi a következő beltérit adja: KAON NA1000HD.
Jelenleg a gépemben egy Leadtek Winfast TV200 XP Expert tv-tuner van, ezt használom jelenleg is. Azt jól gondolom ugye, hogy ez nem alkalmas a Digi műholdas adás vételére?
A kérdésem az lenne, hogy mi a teendőm, hogy a számítógépemen HD-ban tudjam fogni az adást? (nyilván azon kívül, hogy olyan csomagra fizetek elő, amiben vannak HD csatornák
) Ha veszek bármilyen DVB-S tv-kártyát (akár külső, akár belső) akkor azzal a problémám megoldódik? Ha jó a gondolatmenetem akkor tudnátok is ajánlani ilyen tv-tunert?A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ha veszek bármilyen DVB-S tv-kártyát (akár külső, akár belső) akkor azzal a problémám megoldódik? Ha jó a gondolatmenetem akkor tudnátok is ajánlani ilyen tv-tunert?
wassermann