Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
JohnBeehive #1423 üzenetére
Ugyanez van nálam is. Tudom, hogy a 38-as csatornán vett 4 digitális szolgáltatás, nem jó semmire, de legalább magas jelszinttel jön W4500 tévén.
Szóval valami mégis van.
Ha picit talán rosszabb is ez a jel, mint a korábban megszűnt tesztadás volt, ahogy a pre és post viterbi és CODFM adatokból tippelni tudom.
Ez is csak kézi keresésre jött be valahogy, automatikusan semmi. Talán van annyira intelligens a kütyü, hogy hülyeséget nem hangol be.
A tesztadás tökéletesen jött egy passzív Thomson szobaantennának a keret részével, a két teleszkópos antennát be sem kellett tekerni.Most meg semmi.
De ahogy írtátok, mégis csak lehet valami, csak talán más polarizációval adnak. Próbaképpen betekerem majd a teleszkópantennákat, csak eddig nem akartam nagyon módosítani, mert elég érzékeny volt az elhelyezésre is. Ha nem a polcon volt ablakmagasságban, akkor nem volt jel sem.
Vagy az új csodás jövő adásához már kevés lesz a passzív antenna, és erősítős kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Magyar az űrben
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest