Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
Új hozzászólás Aktív témák
- 

_ntamas csendes tag Sziasztok! Vettem egy Synaps CHD-3100M típusú eszközt. DIGI kábeltévénk van, sok digitális csatornával. Nem igazán akar jól működni a rendszer, a felállás a következő: Van két szobánk, egy nagy meg egy kicsi. A kábel a lakásba a kisszobába érkezik a fali csatiba, onnan egy szintén falban vezetett kábellel van továbbítva a nappali fali csatijába. A kisszobában a két kábelvég egy kb 20 cm-es kábeldarabbal van átkötve. A nagyszobában van egy LG smart tv-nk, frankó képminőség, semmi probléma. Mivel én néha mást néznék, ezért gondoltam veszek egy ilyen fent említett dvb-c set-top boxot, a HDMI kimenetére rákötöm a számítógép monitorát (egy DVI-HDMI kábellel, mert a monitoron csak DVI van) és nézem a focit az íróasztalomnál vagy akár a kisszobába is átviszem a monitort. Összedugtam, de nem a várt hatás jött. Először a nappaliba érkező kábelt egy elosztóval kettéosztottam. Amikor a synaps be volt kapcsolva, a tv-n megfagyott a kép, kockásodott, stb. A monitoron folyamatos volt az adás, csak ritkán szakadozott. Ha kikapcsoltam a monitort a gombjával (a synaps maradt bekapcsolva) minden helyreállt, a tv-n kitűnő volt az adás. Átvittem a kisszobába a cuccot (synaps + monitor), az átkötő szakaszba beraktam az elosztót, a nappali kapcsolatát is helyreállítottam. Cucc bekapcs, van kép, szakadozás mentesen megy, nappaliban a tv nincs bekapcsolva. Újra kerestettem a csatornákat a kisszobában. A felét sem találta meg annak, amit a nappaliban megtalált és egyik csatornát sem lehet nézni, mert mikor odaváltok, akkor kb. 1 másodpercig van mozgókép, utána megfagy és nagy ritkán utána 1-1 mozdulat még van. A nappaliban a tv-n eközben tökéletes az adás. Szóval ez a jelenség és az lenne a kérdésem, hogy hol a hiba a rendszerben? Rossz a box? Gyenge a jel? Túlterhelődött valami? A monitorom max. felbontása 2048x1152, okozhat ez gondot? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Call of Duty: Mobile
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann
 wassermann