- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
Kernel #12855 üzenetére
Teljes technikai analfabéta vagyok ilyen téren, szóval ettől sem lettem okosabb.
Most akkor jól értem, hogy nem mindegyik tunerben van ilyen RF modulátor, tehát nekem nem mindegyik megfelelő, csak amiben alapból be van építve? Vagy RF nélküli tuner + modulátor vásárlás? Ez a két opció? Próbáltunk utánaolvasni a dolognak, de jellemzően semmi normális leírást nem találtunk, meg ahány tuner, annyiféleképpen vannak jelezve a dugók is.
Lényegében nekünk csak arra az egy TV-re kéne rákötni, nem akarjuk elágaztatni másikra.Esetleg tudnál/tudnátok írni pár normálisabbat (10k-ig), amiben van ilyen RF tuner beépítve? Ugye a Wayteq-ről már szó esett, de nem tudom, hogy az már alapból megkapta-e a frissítéseket gyárilag, mint a nagy tesó (a CX-es), vagy azzal is annyi gond lenne, mint a másikkal frissítések előtt. (Meg azt hiszem az RF nem tud TimeShift-et.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest