Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Azt nem azért írják, hanem vannak laikus emberek, akik képesek kitalálni, hogy ő rádugja a TV USB-csatlakozójára, aztán majd ezzel veszi az adást. Még ezen a fórumon is (nem ebben a topikban) láttam ilyen felvetést / kérdést, pedig ez többé-kevésbé szakmai fórum.
Bár én értem egyébként a "sem" szót, de szerintem aki fogalmazta, rosszul fogalmazott.
Ha egyértelműbben akarnak fogalmazni, egyszerűen hozzátehették volna, hogy a szerkezet számítógéphez való, nem TV-hez, ennyi.
Ennél a szerkezetnél a hozzá mellékelt DVBViewer végzi a dekódolást (ld. a letölthető szoftvercsomag), illetve azt is leírják a technikai adatoknál 3 GHz P4 kell a HD-adásokhoz, ami már önmagában mindent elárul:
https://www.technisat.com/en_XX/CableStar-Combo-HD-CI/352-2664-1657/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Router gondok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest