Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Láttam már olyan optikai modemet, annak kimeneti szintjét gondolom nem lehet növelni, vagy nem tudom.
A direkt bekötést csak próbának gondoltam, a helyzet felmérésére, amúgy az elosztásra nyilván szükség van, ha a felvevő belső tunerjét is használni akarod. De azzal digitális jelet nem tudsz fogni.
Kíváncsiság kedvéért meg lehet nézni ilyenkor, hogy a TV-t és a felvevőt összekötöd egy SCART-kábellel, a felvevőt beállítod a megfelelő AV-bemenetre, hogy tud-e onnan rögzíteni valamit. De ha így működne is, onnan kezdve csak azt tudnád rögzíteni, ami a képernyőn van, tehát kiesik az a lehetőség, hogy a háttérben más adót. Illetve a TV-t sem lehetne akkor kikapcsolni.
A jelszintet valamilyen többkimenetű erősítővel lehetne növelni, antennás szaküzletben tudnak ehhez tanácsot adni, hogy melyik erősítő alkalmas a célra. Érzékenyebb erősítők ugyanis túlvezérlődhetnek, tehát olyanra van szükség, ami jól tűri a nagyobb jelszintet is, ugyanakkor kompenzálja az elosztás veszteségét.
Talán egy példa, de személyesen én sem ismerem, csak most találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann