Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Láttam már olyan optikai modemet, annak kimeneti szintjét gondolom nem lehet növelni, vagy nem tudom.
A direkt bekötést csak próbának gondoltam, a helyzet felmérésére, amúgy az elosztásra nyilván szükség van, ha a felvevő belső tunerjét is használni akarod. De azzal digitális jelet nem tudsz fogni.
Kíváncsiság kedvéért meg lehet nézni ilyenkor, hogy a TV-t és a felvevőt összekötöd egy SCART-kábellel, a felvevőt beállítod a megfelelő AV-bemenetre, hogy tud-e onnan rögzíteni valamit. De ha így működne is, onnan kezdve csak azt tudnád rögzíteni, ami a képernyőn van, tehát kiesik az a lehetőség, hogy a háttérben más adót. Illetve a TV-t sem lehetne akkor kikapcsolni.
A jelszintet valamilyen többkimenetű erősítővel lehetne növelni, antennás szaküzletben tudnak ehhez tanácsot adni, hogy melyik erősítő alkalmas a célra. Érzékenyebb erősítők ugyanis túlvezérlődhetnek, tehát olyanra van szükség, ami jól tűri a nagyobb jelszintet is, ugyanakkor kompenzálja az elosztás veszteségét.
Talán egy példa, de személyesen én sem ismerem, csak most találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest