- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
tivicsek
csendes tag
T.Uraim
Most vettem egy OPTIBOX GEKKO C-tuneres belteri egyseget.Tapasztalat
satorna telepites jo,könnyen megtalalja a csatornakat.
Csatornak athelyezeset nem tudtam megcsinalni,fel ora utan feladtam.Ha az eggyiket athelyeztem,az előzőleg mar berakott program helyet attette mashova!Kész idegbaj!
Jo minőségben vesz föl,ugyanugy vissza is jatsza.Mas hasonlo keszűlékkel felvetteket nem tudja lejatszani!
Kűlsö vinyorol az avikat lejatsza,de ElCSUSZIK A HANG.Media lejatszokent NEM HASZNALHATO!
CSUCS keszűlékkent reklamozzak,de valojaban nagyon gyenge.Van egy AMIKO kesz.is,EZ csucs a gekkohoz kepest.Media lejatszokent is szuper,szépen vesz föl es ugyanugy tisztan lejatsza.kűlsö vinyorol isEgy hibaja van csak,kikapcsolas utan, elölről kezdi a lejatszast.A GEKKO a megallitasi ponttol folytatja lejatszast.
A sok fekete pont mellé egy piros is.Leiras szerint egyszerre Harom egyidejű felvetelt is tud kesziteni.Egyszer sikerűlt ket azonos iőbeni felvetelt keszitenem,azota hasonlo programozasnal mar nem engedi űtközest jelez.VAN valakinek valami tapasztalata ebben a kerdesben,mert ez nagyon jo lenne ha megosztana velem gubola50@freemail.hu
Űdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő