Új hozzászólás Aktív témák
-
tivicsek
csendes tag
T.Uraim
Most vettem egy OPTIBOX GEKKO C-tuneres belteri egyseget.Tapasztalat
satorna telepites jo,könnyen megtalalja a csatornakat.
Csatornak athelyezeset nem tudtam megcsinalni,fel ora utan feladtam.Ha az eggyiket athelyeztem,az előzőleg mar berakott program helyet attette mashova!Kész idegbaj!
Jo minőségben vesz föl,ugyanugy vissza is jatsza.Mas hasonlo keszűlékkel felvetteket nem tudja lejatszani!
Kűlsö vinyorol az avikat lejatsza,de ElCSUSZIK A HANG.Media lejatszokent NEM HASZNALHATO!
CSUCS keszűlékkent reklamozzak,de valojaban nagyon gyenge.Van egy AMIKO kesz.is,EZ csucs a gekkohoz kepest.Media lejatszokent is szuper,szépen vesz föl es ugyanugy tisztan lejatsza.kűlsö vinyorol isEgy hibaja van csak,kikapcsolas utan, elölről kezdi a lejatszast.A GEKKO a megallitasi ponttol folytatja lejatszast.
A sok fekete pont mellé egy piros is.Leiras szerint egyszerre Harom egyidejű felvetelt is tud kesziteni.Egyszer sikerűlt ket azonos iőbeni felvetelt keszitenem,azota hasonlo programozasnal mar nem engedi űtközest jelez.VAN valakinek valami tapasztalata ebben a kerdesben,mert ez nagyon jo lenne ha megosztana velem gubola50@freemail.hu
Űdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged