- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#68216320 #12083 üzenetére
a 127.0.0.1:8888 az egy webes monitorozó felület az oscam munkásságának figyelésére, a 127.0.0.1:15050 portot írtam a konfigba emlékeim szerint, szóval a tvheadend oda próbáljon kapcsolódni
(#12085) hamyka: már elég régóta előfizetője vagyok a mindigtv extrának (első 8000-ben), előtte az ingyeneset is próbálgattam már... tudomásom szerint nem volt sosem disovery náluk. Eleve szűkösek voltak a 2 muxszal a lehetőségek és a 3. nem mindenütt elérhető családi csomagos csatornákat tartalmazó muxba sem került bele. Szerintem egy másik szolgáltatóval kevered.
A Helo Digital és Hello Hd közti különbséget is leírták már neked, tehát ez sem kellett volna, hogy nagy újdonságként érjen
(#12086) hamyka
Ne haragudj, de nézz már kicsit utána magad is az információknak. A cégek oldalán megtalálhatóak a technikai részletek. A UPC Direct az a műholdas szolgáltató egyébként.
Ott írja az árnál a *-ot, ami alatt:
* A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek az akciós feltételekbenKicsit lejjebb ott az akciós feltételek fülnél a részletes leírás. Az általános szerződési feltételekben biztosan benne van ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest