Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
andatti
üzenetére
...szerintem abban is hiba van, mert a Frekvenciát nem lehet 0-n hagyni
Mit mondjak, ezzel nagyon megleptél, eszemben sem volt, hogy 0-n működne. Szemléltetésnek raktam be a képet, hogy a cikkben leírt "Direct Show" beállítás ne tévesszen meg. A frekvenciát úgy gondoltam, majd úgyis beállítod a vételi körzetnek megfelelően, annyira kézenfekvő.
A két multiplex közötti váltás szerintem nem okozhat gondot, hiszen sejthető, a VLC készítői erre is felkészültek. Csak én asztali vevőt használok, vagyis a VLC-t ilyen célra nem szoktam használni, de más biztosan tudja, hogyan kell a csatornalistát menteni, hogy kényelmesen használható legyen.
Mint ahogy Linuxon is meg tudták oldani, most csak ilyen linket találtam, tehát ezt is csak a példa kedvéért:
Mindjárt ki is próbálom ezt az 1 tuner, de két progi és működik-e
Ha hamarabb érkezem, elmondhattam volna, hogy ez biztosan nem fog működni, mert egy tunert, egy időpillanatban csak egy frekvenciára lehet hangolni. Úgy lehetne elképzelni, mintha lenne egy hagyományos rádió, aminek tekergeted az állomáskeresőjét két adó között, és abból próbálnál kihozni valamit. Nem fog menni. Még akkor sem, ha a program nem foglalná le magának az eszközt kizárólagos használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Warframe
- Foxpost
- Last Epoch
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ASUS routerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann