- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #11962 üzenetére
...szerintem abban is hiba van, mert a Frekvenciát nem lehet 0-n hagyni
Mit mondjak, ezzel nagyon megleptél, eszemben sem volt, hogy 0-n működne. Szemléltetésnek raktam be a képet, hogy a cikkben leírt "Direct Show" beállítás ne tévesszen meg. A frekvenciát úgy gondoltam, majd úgyis beállítod a vételi körzetnek megfelelően, annyira kézenfekvő.
A két multiplex közötti váltás szerintem nem okozhat gondot, hiszen sejthető, a VLC készítői erre is felkészültek. Csak én asztali vevőt használok, vagyis a VLC-t ilyen célra nem szoktam használni, de más biztosan tudja, hogyan kell a csatornalistát menteni, hogy kényelmesen használható legyen.
Mint ahogy Linuxon is meg tudták oldani, most csak ilyen linket találtam, tehát ezt is csak a példa kedvéért:
Mindjárt ki is próbálom ezt az 1 tuner, de két progi és működik-e
Ha hamarabb érkezem, elmondhattam volna, hogy ez biztosan nem fog működni, mert egy tunert, egy időpillanatban csak egy frekvenciára lehet hangolni. Úgy lehetne elképzelni, mintha lenne egy hagyományos rádió, aminek tekergeted az állomáskeresőjét két adó között, és abból próbálnál kihozni valamit. Nem fog menni. Még akkor sem, ha a program nem foglalná le magának az eszközt kizárólagos használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest