- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Murphistic #11600 üzenetére
Ez az, amikor teker folyamatosan, melegszik, LED is világít, mintha PIO-módban járna a HDD. Én mobil rack-ből barkácsoltam össze egy szerkezetet (amin LED is van), tápegységgel, valamint PATA --> USB átalakítóval.
Viszont kísérleteztem már ezzel régebben is, akkor talán más merevlemezt használtam, de nem tekert ennyire olvasás közben. Csak néha villant fel a LED. Tehát ez arra utal, hogy akkor beállt valami nagyobb DMA átviteli sebességre, amiből tudott cache-elni a lejátszó, így csak ritkábban nyúlt a lemezhez.
További kellemetlenség, hogy érdemes figyelni a SMART-ot is, mert a nagy tekerésben áthelyezett, vagyis lecserélt szektorok keletkeztek, ami szerintem nem fizikai hiba miatt történt, hanem valamilyen adatátviteli hibát nézett be magának a SMART.
De én amúgy a PC lejátszás híve vagyok, tehát erre csak átmenetileg volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest