Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASRock lapok általában
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Kernel
üzenetére
érdemes figyelni a SMART-ot is, mert a nagy tekerésben áthelyezett, vagyis lecserélt szektorok keletkeztek, ami szerintem nem fizikai hiba miatt történt, hanem valamilyen adatátviteli hibát nézett be magának a SMART.
Ez elég meredeken hangzik. A SMART "hogyan nézhet be" adatátviteli hibát azért, mert használva van?
A winyónak tökmind1, hogy a PC-be épített vezérlőtől kapja a parancsokat, vagy az USB-be építettől.
Logikusabb magyarázatnak tűnik, hogy amúgy is bejelölt volna magának hibás területet, függetlenül attól, hogy mire van kötve. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Kernel
üzenetére
Érdekes, amit írsz. Ha jól emlékszem a folyamatos tekerést csak felvétel közben produkálta. A lejátszás már simán ment. Én akkor arra gyanakodtam, hogy fura módon van implementálva az NTFS kezelése és mondjuk minden egyes "blokk" kiírása után frissíti a fájlméretre vonatkozó bejegyzést és emiatt ugrál a fej.
Igazából csak szükségmegoldás volt, azóta mindig USB kulccsal használtam az STB-t, így nem is foglalkoztam a problémával
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.