Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonkeyBird
csendes tag
válasz
Kernel #11277 üzenetére
Akkor én fogalmaztam meg rosszúl a kérdést értetlenül, a lényeg erre voltam kiváncsi, hogy mezeien lementi a Streamet mintha netről töltenék le valamit és nem tömöritget semmit felvételkor. Viszont az ilyen kütyük melletti leírások többsége DVD minőséget és MPEG2 felvételt katyvaszól ezért voltam rá kiváncsi, hogy mi merre hány méter mert az ilyen nem sokat érne ha csak erre volna képes, pont a lényeg veszne el ezzel.
Annyit javítanék az eredeti kérdésen, hogy inkább arra kérnék válasz, hogy melyik chipset a jobb melyiket érdemes inkább beszerezni.
Ahogy végig böngésztem a leírásokat és a fórumot erre a chipsetre IT9135 van a legtöbb cucc és van hozzá 64bit-es driver is.
Ezt a kütyüt néztem ki magamnak.
Mini USB DVB-T HDTV MPEG-4 Win 7 64Bit it9135Itt pedig a nagykereskedő oldalán: HX126 HDTV MPEG-4 IT9135
Akinek esetleg van ilyenje leírhatná tapasztalatait, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest