- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Zirowe #10700 üzenetére
Szerintem próbálkozni kell. Most megnéztem és a Hármashatár-hegyen lévő adó alig tized akkora teljesítménnyel ad mint a Széchenyi-hegyi. Így tippre elég nagy takarásnak kéne lenni, hogy ne tudjátok fogni az onnan jövő jelet. (kb.90 km-re északkeletre szerintem a Széchenyi-hegyi adó jelét tudtam fogni egy erősítős lepkeantennával-igaz csak a közszolgálati muxot).
Őszintén szólva nem nagyon tudom, hogy mennyire kell irányban lennie. Ami biztos, hogy pontosabban mint egy lepkeantennánál és mivel csak egy sorban vannak a vízszintes elemek a függőleges irányra nem annyira kényes. ( A privát próbálkozásaim során néha viszont milliméterek is számítottak, de abban az esetben sokkal gyengébb jellel volt dolgom. )
Az viszont kár, hogy nem fértek hozzá magához az antennához. Ha valami korrózió okozta hiba van, akkor az talán esélyesebb a kinti dobozban mint a padláson lévő elosztóban.
Tudom beteg ötlet, de esetleg próbáld meg leszerelni a saját antennádat és a célhelyen a padláson kipróbálni. A lepkeantennás esetemben is az antenna a padláson van és mégis tűrhető a vétel. Ha pedig működik akkor rákötni a régi kábelezésre és ha így is ok, akkor a régi antennánál lesz a hiba. Ebben az esetben én valahogy leszedném a tetőről és felraknám a padlásra ( persze miután kiderült hol a hiba és kijavítva )
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest