Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
gabo9201 #10069 üzenetére
Én eddig nem figyeltem annyira. Csak pár alkalommal volt szükségem ilyen összefűzésre, ami utána ment átkódolásra és akkor nem figyeltem. Viszont rémlik valami, hogy itt a fórumon valaki csinált egy parancssoros TS-vágó programot és még a forráskódját is közzétette.
Most kipróbáltam két eltérő streamet is összefúzni TC-vel...érdekes volt... Sima lejátszásnál nem volt gond, csak a második rész kezdetekor kicsit beszürkült a kép. Ami meglepett az a helyzetjelző csúszka volt. Eleve rosszul írta ki a videó hosszát és amíg az első rész ment addig a képernyő bal felén mozgott, majd hirtelen átugrott a jobb félre a videó közelgő végét jelezve. Esetleg lehet köze a wikipedias cikkben leírt Continuity counter-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest