Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
szacsee #59572 üzenetére
Én a TurboWing-et használom (ajánlom). Mert: olcsó, elég szép a képe, nagyon keveset eszik, külön van a kamera, jó benne a vtx.
(#59573) Saccco: Eléggé!
Ezt ki árulja?
(#59575) Peaceliker: Nekem pár napja refundolták mindet.
(#59580) Gh0sT: Nálam is sokkal szebb hangja van a Beta-nak, ellenben a bc mintha kicsit jobban húzna.
TinyWhoop propeller körút: A 4esek nem törnek, de lassabbak és stabilabbak. A széles, nagyon stabil gépet eredményez.
A 3ágúak törnek. BC-t nem próbáltam, de a KingKong/JMT, LDARC, BetaFPV az nagyon.
Ellenben a Snapper6 propellere egyáltalán nem törik. Ha nagyon nagy a baj, max elhajlik. De nyom nélkül, tökéletesen vissza lehet hajtogatni, még az éleket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest