Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazo
aktív tag
Sziasztok, vettem egy jjrc h20 mini drónt. Kezdő vagyok gondoltam kipróbálom ha megy és tetszik veszek nagyobbat. Szobában egész jól ment már gondoltam kipróbálom az udvaron. Azt tudni kell hogy egy 160 lakásos társasházban lakom aminek egy szép nagy belső udvara van. Letettem a piciket az udvar közepére és felszaltam, de ami történt arra nem számítottam. A drón mint ha nyilpuskabol lőttek volna ki elindult felfelé. Hiába húztam le csak ment fel, fel fel. A végén valahol a tető felett eltűnt. (5 emelet). Szerintetek mi történhetett? Arra gondoltam hogy majdnem mindenhol van 2.4ghz wifi, az zavarhatta meg? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó újszerű Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro felfújható masszázsmedence-jakuzzi.
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest