Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Milyen videókártyát?
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazo
aktív tag
Sziasztok, vettem egy jjrc h20 mini drónt. Kezdő vagyok gondoltam kipróbálom ha megy és tetszik veszek nagyobbat. Szobában egész jól ment már gondoltam kipróbálom az udvaron. Azt tudni kell hogy egy 160 lakásos társasházban lakom aminek egy szép nagy belső udvara van. Letettem a piciket az udvar közepére és felszaltam, de ami történt arra nem számítottam. A drón mint ha nyilpuskabol lőttek volna ki elindult felfelé. Hiába húztam le csak ment fel, fel fel. A végén valahol a tető felett eltűnt. (5 emelet). Szerintetek mi történhetett? Arra gondoltam hogy majdnem mindenhol van 2.4ghz wifi, az zavarhatta meg? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest