Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
válasz
kimista #26696 üzenetére
nekem már a biztosítás sem egyértelmű. ugyanis az azt mondja, hogy lakott területen belül nem érvényes. továbbá a legtöbb csak kereskedelmi célú felhasználására van. ha mutattok egy olyat, ami hobbi célra, lakott területen belül is érvényes, akkor oké. de szerintem nincs ilyen jelenleg.
-
Saccco
nagyúr
Na rendeltem egy Eachine E010-et, 10-5 kuponnal követett csomagként lett belőle 3.500Ft.
szerk.: Majd még egy V911 befigyel szerintem, de azon még gondolkodok.
-
kimista
aktív tag
Beszéltem ma fél órát telefonon a Légügyi Hivatal egyik kollégájával a hobbirdrónozásról.
Emlékeztek, mikor írtam h Debrecenben a virágkarnevál fölött/mellett P4-es az egyik kollégánk videózott? A DH/jogszabályok oldalról kiszedett infók alapján elkészített papírjával.
Nos, az teljesen szabálytalan volt, sőt, hamisítás, tehát büntetendő. Anyway, beszéltem vele fél órát, nagyon kedves és segítőkész volt minden idióta kérdésemre. Annyit mondott, hogy valóban folyamatban van egy új szabályzás, reméli h jan1-től életbe lép. Azt is mondta, h nem feltétlen lesz egyszerűbb az engedélykérés, de meg fog változni.
Amit szabad engedély nélkül: saját birtokon repülni. Rákérdeztem direkt arra, hogy légtér 0 métertől van, vagyis nincs a levegőben birtokom, ilyenkor mi van. Azt mondta h ez igaz, de itt követjük az ésszerűség elvét, és mondjuk azt h a legfelső akadályozó tárgy magasságáig lehet repülni. Ez ha jól vettem ki azt jelenti, hogy a saját területeden lévő legmagasabb fa/épület/torony bármi magasságáig repülhetsz.
Ahhoz h legálisan repülj, 3 dolog kell
Biztosítás, ez gondolom egyértelmű. Fél évre adják asszem.
Tevékenységi engedély: 1x kell kérni, minimum 3 hónapra adják, jellemzően ha most kérjük, dec31-ig megkapjuk. Összegre nem tudom mennyi, asszem 3ezer ft alkalmanként (lehet h van egy nagyobb első, plusz ugye ha elrontod, kuka)
Légtérhasználati engedély: max 1 hónapra adják, de nagyobb területre is (akár egész falut lefedően is). Ezt is 1x kell kérni! Összegben nemtom mennyi.
Légterhasználatit 1x adnak az adott területre, tehát ha valaki már kikérte, akkor nem kell újra kikérni, mert el fogják utasítani. Helyette kérni kell kontaktot, felhívod azt, aki megkapta a területet és megkérdezed tőle h repülhetsz-e az ’ő’ területén (hiszen az övé a légtér 1 hónapig azon a részen)Gyakorlatilag tehát ha elintézel mindent, 1 hónapig bármikor repülhetsz a kijelölt helyen. A frekventált rephelyeknél gondolom gyakrabban előfordul h valaki kikérte már az engedélyt, rá kell kérdezni, és onnantól kezdve semmi dolgod sincs, ha van biztosításod, illetve 3 hónapig érvényes tevékenységid.
-
mrrr74
aktív tag
Ha szeretnétek olcsón a távba akkukat venni, akkor IKEA-s Ladda akkut vegyetek, 2.000 ft a 4 db és ezek átcimkézett Eneloop akkuk.
-
Zsee75
tag
Nektek történik valami a BG-ról rendelt falcon180, és a GB-ről rendelt x251-el, rohadtul nem akar elindulni ide hozzánk.
-
qqzs
őstag
válasz
jony77 #26675 üzenetére
Ja tudom hogy ez max a gimbal nelkul csak azert raktam hatha erdekel mast a hubsan beepitett kameraja, szerintem ez a legjobb beepitett kamera, minimal jello ami egyedul szinte nagy magassagban egyenes repulesnel jon elo amit nem ertek miert pont csak akkor.
A tuzijateknal eppen rafokuszalhatott volna volt annyi feny. Mintha ki lett volna kapcsolva az autofokusz bar gondolom olyat nem lehet.nesokara megjon a firefly 6s lehet hasonlitani -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
KaiotEch #26682 üzenetére
Még nem repültem egyikkel sem, de én is úgy gondolom, hogy nem éri meg az 5x-ös árat az eredeti.
Viszont nekem az Eachine jobban tetszik (na nem mintha nagy jelentősége lenne), a JJRC-t és a NIHUI nagynak tűnik.(#26683) Jackal2: Igen, csak meglepődtem, milyen gyorsan és pontosan dolgoznak ezek a Kínaiak.
-
Allien
veterán
Ez vajon mi? SKYRC 7 In 1? Battery Checker, Watt Meter, Servo Tester,
-Max Current: 100A
-Number of Propeller measurable: 1 to 5
-Propeller rotating range: 1-60000 RPM
Ez most tölt is, vagy csak csekker? Ahogy nézem, még a propp fordulatszámot is lehet nézni vele. -
Jackal2
senior tag
válasz
SpydeR3412 #26680 üzenetére
Igazából mindenki a Tiny Whoopot másolja nem?
-
válasz
SpydeR3412 #26680 üzenetére
Annyira ronda, az eredeti sokkal jobban néz ki, persze azt a felárat nem éri meg
(#26681) üszök: Ne akard használnia headless módot. Semmit nem ér. Flippet a jobb felső gombbal +valamelyik irányba a jobboldali gimbalt nyomod, ha nincs rajta kamera.
-
üszök
őstag
Hogyan lehet az U807 ből a headless módot előcsalogatni? Meg flippet csinálni?
(#26679) NORBl
1 aksi lesz hozzá. Rendelj még legalább kettőt. Nézd meg mikorra van postázás írva,mert engem azzal leszivattak. Mikor megvettem 2-5 napot írt 3 nap múlva meg már több mint 2 hetet. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #26676 üzenetére
Na, úgy látom a JJRC-nek is sikerült lemásolni az e010-et, de még az EF-01-et is.
-
NORBl
aktív tag
Megrendeltem a kicsikét.
Azt néztem, hogy nem adnak hozzá akksit, vagy 1 jár hozzá ?
27.99$ - ért jutottam hozzá GearBest-en, kuponozva. Bangoodon tegnap még 1$-al olcsóbb volt, de lemaradtam róla, ma meg már 31-99-ért van kint. 5$-os kuponnal lehetett volna 26.99, de gearbest lett, pontok miatt.
-
Jackal2
senior tag
válasz
elszabi #26671 üzenetére
Igen, nekem is hasonlóak a tapasztalataim az alapján az 1.5 akksi alapján, amit kitoltam (mielőtt beszart
, de ezek szerint ez sajna nem egyedi eset).
A szélérzékenységet én nem vettem hibának, mert ha meg nehéz lenne nem menne jól és az XK-mat is elviszi a szél, ha elég erős, szóval ez a valamit valamiért esete szerintem.
Ezt viszont nem vettem észre, hogy a prop guard takarja a motort, viszont akkor fel fogom tenni, hogy ne koszoljon, jó ötlet. Sajnos egyébként minden ilyen áttételmechanikás gépnek ez egy gyermekbetegsége. Amit viszont nem értettem, hogy ilyen kis méretben mi szükség van áttételre?
Ezek szerint kompatibilis a Syma X5 proppal, ez örvendetes.
Az akku teljesen elhalálozott? Mert nekem tölteni se lehet, mértem rajta átmenő (illetve át nem menő
) töltést, kemény nulla. Szóval én most várom hogy az égiek (DHL) meghozzák a cserét. Remélem ez nem egy tendenciózus folyamat.
Szerintem brutálisan ellenálló és ennek az egyik alapköve a kis súly. Kb bárhonnan leeshet, annyira könnyű.
A spriálpörgés tényleg durva, de próbáld ki a flippet, nem hiszed el, mennyi helyen fordul meg.Ilyen rövidet még sosem láttam, főleg nem ebben a kategóriában.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #26676 üzenetére
Most nézem, hogy a NH010 95mm, az E010 meg 80mm.
Biztos így olcsóbb volt átbrendelni. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
kriszbon #26641 üzenetére
Tegnap este már nem volt időm, ezért most pótolom:
Ha hiányzik valami szólj és lemérem azt is.Az megvan nektek, hogy a GeekBuying-on már Nihui NH010 Mini-nek hívják az Eachine e010-et?
-
jony77
tag
Hát a sj5000x elite kamera Nem szerepelt jól az éjszakában!
Egy kicsit csalódtam benne!Tudom,hogy a tüzijáték egy profikamerát is megtornáztat ,de akkor is!
[videó] -
elszabi
tag
válasz
Jackal2 #26666 üzenetére
Én ma repkedtem vele, illetve tegnap is.
1. Szélre elég érzékenynek tűnt. A Mátyáshegynél küldtem meg egy picit tegnap, nem volt nagy szél, de úgy is vitte rendesen. Elég könnyű cucc, nem csoda.
2. A mai egyik repülés után elkezdett kerepelni. Vmi rámászott az egyik fogaskerékre és attól darált. Nem tudtam kiszedni, mert olyan pici trutymó ragadt oda, mégis nagyon bezavart. Itthon megoldottam. Utána felraktam a prop védőt, de úgy, h lecsippentettem róla a felesleget és csak a fogaskereket zárja kupakként alul.
3. Feldobtam rá előre egy pár Syma X5-ös piros propellert, mert nappal semmit nem látni a világításból. Így már valamennyire lehet tájékozódni vele.
4. Az egyik akunak elég hamar lett vége. Villogott (már amennyire látni lehetett nappal), aztán 10 másodperc múlva már zuhant is le. Mondjuk semmi baja nem lett.A vizes próbát majd megnézem vmelyik nap. És mivel azt ígérik, roncsolt proppal is megy, így majd azt is - van vagy 3 tucat Syma propellerem, egyiket feláldozom. Sőt, akkor már lehet, hogy rögtön egy egész készletet.
szerk:
+1 A spirálban pörgést (mindkét kar balra v. jobbra) 3-as fokozaton baromi jól csinálja szerintem. Ilyenkor elkezd szépen ereszkedni lefele, mint egy forgószél. Aztán a forgatásból vissza kell venni picit és akkor megint fel lehet vele emelkedni. Úgy látom másnak is tetszik a dolog: [link]
-
Arti1
aktív tag
Ezt találtam most BG-n, ez mennyivel tud többet, mint a sima 8 lábú voltmérő, ami buzzer is egyben?
Fel lehet fixen szerelni a gépre és a sasszeműbb pilóták kiszúrják, hogy merül-e az akksi?
Vagy félreértettem, mit tud, és totál felesleges cucc? -
koko 959
csendes újonc
Udv Urak!
Kis segitseg kellene.Mai reptetes eredmenye,eltortem az x251 labanak felso befogo talpat.Nem tud-e kisegiteni valaki,akar kolcsonbe,akar propeller anyat tudok adni cserebe. -
üszök
őstag
Nekem itt áll a H31 csütörtök óta,de nem volt időm kipróbálni sem. Minimum 3 akut rendelj hozzá pluszba meg egy ilyen töltőt. 0,5 Amperrel tölt áganként ha van hozzá olyan töltőfejed ami ki tud adni 2 Ampert. 4 akkut tudsz feltölteni egyszerre kevesebb mint 1 óra alatt.
H101 jó móka, most is nyomtam kicsit sötétben míg nem kezd el villogni egész látható merre van.
Ahhoz is vegyél legalább plusz 3 akkut, a linkelt töltő azt is 0.5 A tölti. 30 perc a töltési idő.
Kell még 1 csomag prop,mert az elején tuti elszáll 1-2 darab.
Nézegesd a GearBest-en mostanában szokott lenni 8,99 ért amit ha van pontod le lehet vinni 6,30 környékére.
És igazából a H101 nem szobába való ha nincs legalább 30m2 egybefüggő légtered. Szélcsendben tök jól el lehet vele kint bohóckodni. -
Jackal2
senior tag
Túl vagyok az MJX X102H tesztjén, nos nem győzte le a Syma X8HC-t, pont azt rontották el benne, amitől jó lehetne. Holnap reggel 8-tól teszt, de a videókat már feltettem.
-
NORBl
aktív tag
Nah srácok, sztem megrendelem ezt a JJRC H31-et, + 1 pót aksit. Úgy gondolom még idén tudok 1-2 hónapot repülni vele kint, aztán, ha bejön a tél, rendelek egy Fluoreont H101-et, beltérre, vagy egy Eachine H8-at. Jó elgondolás ? Jó lesz akkor ez a H31-es kezdésnek ?
-
-
A 350be hülyeség az adót belemoddolni mert nagyon melegszik iga? (600Mw) Csak nem tetszik, ha kint van mert sérülékeny.
Szerk: Télen jó lesz akku fűtésnek
-
kriszbon
őstag
válasz
SpydeR3412 #26646 üzenetére
Rendben köszönöm.
-
mrrr74
aktív tag
tudna valaki küldeni nekem egy nappali fényben Gitup git2-vel, RAW formátumban készített képet? Nagyon hálás lennék, köszi.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Magyar boltból vettem még februárban nano-tech akkut a Symámhoz. Nyáron nem sokat drónoztam, fel volt töltve ez is és a gyári akku is. M?ost nézem, ez a nano szar felpuffadt... gép repül vele, de tölteni még nem mertem... merjem?Vagy ássam el?
-
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #26644 üzenetére
Rendben ha alkalmas rá, akkor itt szerintem nem lenne nagy gond ha többet adna is az adónak, mert az alap fesz 7V a vége meg 24V.
Az aksiból úgy sem tud többet kihozni.
A kamera a kamera portról kapja az 5V-ot, nem gondolnám hogy így gond lenne.
Mindegy kipróbálom, mert tele a hócipőm már. -
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #26642 üzenetére
-
kriszbon
őstag
válasz
Teréz Atya #26640 üzenetére
Na pontosan így van, valami nem stimmel, csak nem jövök rá hogy mi.
Próbáltam hogy csak az adóra tettem az antennát, nem hosszabbítóval, de úgy sem lett jobb.
A szemüveget is szétborítottam az antenna csatlakozás miatt.
Persze antennánként változik a hatótáv, mert van amivel 80m után elmegy a kép.
A legjob hatótávot egy légycsapóval tudtam elérni, de az sem tökéletes.
Azt se tudom milyen frekire tegyem hogy a legjobb legyen.
Na meg valami miatt hullámzik kicsit a kép, van zavaró jel valahol, és nem tudom honnan jön mikor mennek a motorok.
Nem tudtam honnan leszedni 12V-ot csak az akku bemenetről, lehet szűrni kellene vagy mi, de mivel és hogyan, ami könnyű és nem foglal sok helyet?Apropó, neked van Falcon 250?
Kellene pontos méret [erről] meg [erről]?Ha nincs neked, más is megadhatná a méretet ha nem nagy fáradság, és lenne olyan szíves ezt megtenni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #26636 üzenetére
Itt valami nem kerek. Nekem a 200mw adoval 550m a rekordom. Aztan tegnapelott valami galiba volt, kicsi lett a hatotav. Kiderult h a gombaantenna kozepe tort el. Mivel sma, konnyen javithato volt visszametszetssel, ha rp-sma lett volna, kb tokon szurom magam.
Hnap epitek a raceremre egy fpv botantennat, csajom ma nem akar elengedni roptetni. -
-
kriszbon
őstag
válasz
SpydeR3412 #26634 üzenetére
Hmm... az pedig szerintem nagyon jó, nekem a 200mW-os cuccal ott már kezd elmenni a jel, becsíkoz néha, van hogy nincs is kép pár pillanatig.
Tehetek én arra akármilyen antennát(már van egy marékkal), túl sokkal akkor sem nő a hatótáv, hogy ne kezdene elmenni a kép.
Lehet hogy a [szemüveg] vevőrésze is ludas benne(antenna cserék itt is voltak)? -
Arti1
aktív tag
Kipróbáltam a Cheerson CX-10 mikro mini koptert
Háááát, nem igazán vagyok elragadtatva tőle, most vagy az enyém nem az igazi, vagy ha nincs semmi baja, akkor nem valami nagy móka...
Persze, előtte a floureon H101-el melegítettem be, tehát ahhoz képest írom most a véleményem...Alapból jól néz ki, és tök meglepő, hogy egy ilyen zsebméretű gyösz is fel tud emelkedni meg röpködni össze vissza a szobában, de az irányíthatósága nem valami jó. Alig akar kanyarodni, fordulni, olyan érzésem van, hogy a kis propokkal a saját súlyát alig bírja el. Mikor frissen feltöltve elindultam vele, akkor még csak-csak hajlandó volt erre-arra kóricálni a szobán belül, de egyre kevésbé reagált az irányításra, ahogy merült az akksija.
Szerintem ez csak poén szinten használható, megviccelni vele a családot/kollégákat, hogy ott az asztalon, egyszer csak a távirányítót eldugva felröppenteni, de kb. ennyit érzek benne max.Képekről először nagyobbnak képzeltem, de mikor először megláttam a valóságban, meglepődtem, annyira kicsi
Valakinek még tapasztalata?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
kriszbon #26633 üzenetére
Állt. igyekszem nem a levegőbe beszélni.
Pontos mérést nem végeztem (lehet a yt-on van ilyen is), de 150m tuti megvolt és semmivel nem lett rosszabb a képe. Nemegyszer lealázta a Falcon adóját!Arti1: nekem nem volt ilyen gondon vele, bár első gépem volt. A sebesség kapcsolót atraktad "gyors" ba?
De amugy ez egy lassabb gép, mint pl h8mini. -
kriszbon
őstag
válasz
SpydeR3412 #26627 üzenetére
Mekkora a hatótávja annak a kicsi kamerának?
Mármint a valós, nem úgy hogy sacc xx m azt a valóságban meg 1/3-a jó ha megvan.(#26613) Jackal2 : Rendben köszönöm a hasznos infókat.
-
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #26629 üzenetére
Na, akkor egy kis délutáni reptetésre más valaki?
-
Zoty4
őstag
válasz
Saccco #26626 üzenetére
Ezzel ket gond van, az antennaja fent van igy nem tudod alulra tenni a dronra az akksi ala. A masik h 1S akksi kell hozza, nem tudom mennyi ideig birhatja es mekkora tavolsagig viszi at a jelet. De amikor mar nem latsz ra es elmegy a kep, akkor tokon szurod magad
Ha megjonnek a potakksik akkor ha nem problema en is elmennek veletek legkozelebb
-
válasz
SpydeR3412 #26627 üzenetére
Nemigazán. Allien melózik, FID melózik(3 körül már ráér), Jackal már kint van, Klaymannek sok dolga van, Zsee nem ér rá, TSZKR-t nem tudom, meg téged sem
(#26626) Saccco: Ez meg csak 3g, de lehet ehhez kell voltage regulator. Bár én az általad linkeltet még egy ezressel olcsóbban meg is kapom.
(#26629) SpydeR3412: Nekem az is jó, le kéne mosnom az autót szentendrén, de csak akkor ha összejövük legalább 4-5-en
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #26624 üzenetére
Találtam egy olcsóbb AIO kamerát.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #26610 üzenetére
Még mindig mozgatja a fantáziámat az FPV kipróbálása, viszonylag kis ráfordítással.
Gondoltam nézek egy Eachine E010 tesztet, van benne egy FPV rész is, az a pici kopter képes elcipelni magával ezt a kamerát, sőt vállalható képet ad. -
qqzs
őstag
Gearbest ker tolem kozuzemi szamlat meg vagy cegkivonatot. Mar rendeltem vagy 30 webshopbol de ilyet meg nem hallottam. Raadasul ugy hogy paypallal fizettem
-
válasz
Teréz Atya #26621 üzenetére
Köszi. Néztem ezt, pont nem fér be. Falcon 180-at meg úgyis átalakítom abba belemegy az 1300-as Dinogy majd.
-
Zoty4
őstag
Sracok ezt be lehet szuszakolni az x100ba?
Eachine battery merete:40x20x7 mm. 11g
A gyari x100 pedig: 38x20x6 mm. 8gAz eachine battery nehezebb, de +50% mAh, es fele ar mint a x100 gyari akksija
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Allien #26582 üzenetére
Ez azt juttatja eszembe, h az egyik interjun azt kertek h 1 honap alatt tanuljak meg nemetul kozephalado szinten. Eloszor azt hittem, h az urge viccel, de nem, tok komolyan gondolta. No ekkor felalltam, kezet fogtam vele es kisetaltam. Aztan 1 honap mulva meglett a mostani melohelyem, ahol mar tobb mint 4 eve itt vagyok es max kezigranattal robbanthatnanak ki, mert annyira tetszik.
Nemtom, nekem az angolon es szlovakon tul egy harmadik idegen nyelv mar nem hianyzik, azon kivul h nem nyelvesz vagyok, hanem cisco rendszergazda. -
Jackal2
senior tag
válasz
kriszbon #26603 üzenetére
Jó hát azért nem google translatorrel csináltam
A kamera kimenet szinte mindig 5 vagy 12 V (inkább 12V) vagyis a kérdés az, hogy milyen módon van bekötve a gépbe. HA egy áramregulátorral (BEV) van védve, akkor nem lesz semmi baja, ha viszont direktben a PDB-re van forrasztva, akkor gyorsan vége lesz a történetnek. Ezt sajna így nem lehet megállapítani, szét kellene szedni a gépet.
Nem tudja 2500-al és 2100-al tesztelni, mert ahhoz motort kellene cserlélni. Maxmimum annyi lehet hogy gyárilag 2500KV-t írnak, de csak 2100-at mért (bár én erre nem emlékszem, hogy írta volna). Propellereket cserélgetett, de ennek nincs jelentősége ilyen szempontból, csak áramelvonás tekintetében. Azt viszont nem írta, hogy 3S-en és 4S-en is próbálta volna mind a kettőt, csak azt, hogy 5030 és 6030-al is és 3S-4S-el is. Ezt csak azért írom, mert a legnagyobb áramfelvétel 6030 4S-en lenne.
A C értékre nem emlékszem, de nincs is jelentősége, ha legalább 30C felette bármennyi lehet, nem számít.
-
jony77
tag
Egyik reggel kipattant a fejemből,és kipróbáltam!
lehet még egy picit alakítani kell,de így se rossz!
[Jello killer] -
Saccco
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #26379 üzenetére
Akkor nem csak nekem tetszett meg az a pici quadcopter.
Nem próbáltál 10-5 kupont beváltani rá? -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #26602 üzenetére
Qrva drága játékszer.
Tenyérnyi, ami egy dolog, de APP irányítás?
Az infravörös érzékelő is érdekes lehet, mert ugye azzal érzékeli a környezetet. Szobába jól működhet, csak a TV-n ne válts csatornát közben?
Persze, ez nem olyan rossz, főleg pl beépített flight szimulátor is van benne.Na de 500 dodóért???
-
kriszbon
őstag
válasz
Jackal2 #26585 üzenetére
Na tehát a Német nekem sem megy sehogy, nem mintha az Angol menne.
A Gugli nekem azt fordította kb, hogy kompatibilis a rendszer 4S aksival, a kamera kérdéses maradt, mert nem tesztelték.
A kamera kompatibilitásról nincs véleményed esetleg?
Valóban könnyű aksit kell keríteni akkor, és gondolom 3S aksiból sem árt könnyebb.
A propellerre én azt silabizáltam ki a fordítóval mint amit te, csak még talán annyi, hogy azért 5x3-al, mert kijöttek a 2500KV motorok, ő meg 2100-al tesztelte.
Túl nagyot nem akarok rá, és elsőre valószínű csak 3S aksit veszek kicsit jobbat.
Esetleg 4S-ből egyet, ha ki szeretném próbálni legyen itthon, ne kelljen várni rá.
Ja igen, és 4S-ből mekkora C érték legyen, az amivel ő is tesztelte? -
Jackal2
senior tag
Wingsland pocket drón, ami 4K-t tud, érdekes.
-
qqzs
őstag
válasz
Jackal2 #26598 üzenetére
Nem te mondtad hogy egy tengelyt lehet? De nekem ugy is eleg ha nem lehet vezerelni mert szep amatorfelvetelt szeretnek az alatta elterulo tajrol nem a mennyaszony kacsintasat elkapni 50 meterrol
Egyebkent nem rejtegetek blogot de megis ugy gondolom ugyanazert mokazunk dronokkal csak te leirod en meg nem
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest