Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Hmmmm.... nehezen alakul a barátság a Mini és köztem.
Ma estefele -még azért jócskán világosban- repítettem egyet. Valahogy már a kezdet is döcögősen ment. Felettem lebegve 30 méter magasan erős interferencia üzeneteket dobált. A kép is szaggatott. Kicsit odébb "toltam", hogy az antennák kedvezőbb helyzetben legyenek de lényegi javulás nem volt. Aztán feltoltam 50 méterre és látszólag jó lett. Elindultam vele az előzőnapi 1500 méteres táv vonalán de 90 méter magasan erős szélre panaszkodott. Lejjebb hoztam 60 méterre és távolodtam. 600 pár méternél gyors interferencia üzeneteket követően elvesztette a kapcsolatot a távirányítóval
Aztán visszajött, de gyakorlatilag azonnal újra elment. Persze aktiválódott az RTH, de azért nem vagyok maradéktalanul boldog. Értem én, hogy annak is örülni kell, hogy a kapcsolat magától helyreállt ahogy közelebb jött és nem kellett semmit ki/be kapcsolgatnom, de azért 600 méter! A Mavic ilyet még sose csinált. Nem beszélve az Inspiréről de még a P2 is stabilabbnak tűnik.
Szóval jó ez a mini, de alapvetően látótávolságban.... legalábbis eddig így érzem. (még a zárt teres dolgot is tesztelnem kell, mert az se felhőtlen, ahogy azt már írtam)
Még annyit, hogy a gépen és a távirányítón az eredeti FW van. Írja ugyan az app, hogy a távirányítóhoz elérhető új FW, de nem ragaszkodok én ahhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán visszajött, de gyakorlatilag azonnal újra elment. Persze aktiválódott az RTH, de azért nem vagyok maradéktalanul boldog. Értem én, hogy annak is örülni kell, hogy a kapcsolat magától helyreállt ahogy közelebb jött és nem kellett semmit ki/be kapcsolgatnom, de azért 600 méter! A Mavic ilyet még sose csinált. Nem beszélve az Inspiréről de még a P2 is stabilabbnak tűnik.