Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Melyik piactéren lenne érdemes szétnézni egy jó használt DJI Mini 2 után?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
DJI Mini 2 vásárlásán gondolkozom. Amatőr vagyok, buta kérdésekkel.
Per pillanat egy fő kérdésem van: a távirányítóval összekötött mobilnak iPhone-nak kell lennie? Ha igen, akkor ennyi volt...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
vasimr
friss újonc
Üdv. mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy kalibráltam a távirányítót és a gimballt (DJI MAVIC AIR) és azóta a kamera dőlésszög állításnál a DRÓN megy jobbra-balra mintha a JOY-t is mozgatnám. Nem nagy gond csak zavar, hogy egyhelyben lebegve nem tudom állítgatni.
Köszönöm a segítségeteket! -
Ptech
addikt
Sziasztok!
Egy ideje csak nézelődök, de most rászántam magam egy Mini 2 FMC megvételére.
Pár napja még a MM-ben is mutatott készletet a webshopjuk 230-ért. Amikor bementem a boltba, a két eladó srác a műszaki osztályon egybehangzóan állította, hogy a zEU betiltotta a drónokat, hát nem hallottam? Nem volt kedvem vitatkozni velük meg kideríteni hogy csak trollkodnak-e vagy mi a helyzet...
Szóval inkább megvettem az emagnál egy 10-essel drágábban. Igyekszem a keresőt is használni, de lehet lesz pár hülye kérdésem az elején valószínűleg NDPL/DJI care/kiegészítők témában -
NORBl
aktív tag
Air 1 még jó kis kompakt gép 2022-ben ? Szeretnék valami kisebb terméket Phantom után. Air 2 nekem azért nagyobbnak tűnik.
-
veterán
válasz forceberg #9086 üzenetére
ja, persze, az oldalfallal nem tudsz mit csinálni. Én a sorjás rotorokra kaptam fel a feljem. Még a multirotor hőskorában volt ez, hogy a kinából rendelt proppokat sorjázni, és balanszolni kellett
meghallgatnék egyszer egyet. Nekem mavic2 pro-m van és az már néha zavaróan hangos.
Egyszer Nógrád megyében egy kis falu mellett repkedtem az erdő felett, és olyan csendes volt a környék hogy 120 méter magasan (200 valójában ) és úgy 1km-re tőlem simán hallottam a gépet. -
veterán
Jó azért ne arra gondolj, mint a piaci fröccsöntött bili, másnak lehet fel se tűnne.
A gépház meg azért vékony, hogy könnyű legyen, ezzel nem igazán lehet mit kezdeni.Ami biztos, hogy a DNG-je jobban bírja az utómunkát, mint az Air2-é, meg azért késő délután az 1.7-es fényerő is jól fog jönni. Szóval jó kis csomagot dobtak azért össze.
A hangja is jó, nem néma, de tényleg simán halkabb az Air 2-nél.
A tesztek alapján a szelet is jól bírja.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Ma 2 év után elbúcsúztam az Air2-től, Mini 3 költözött a helyére.
Fejlődik a technika, de az Air 2-t nagyon jó gépnek tartom még most is.Hát azért a minőségérzet egész más, 249g-ba csak ropogós vékony "oldallemezek" férnek bele
De hogy még a propokat is nekem kell lesorjázni!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NORBl
aktív tag
-
Yahhher
aktív tag
Szia.
Mindig frissítem, sose volt semmilyen gondom.Üdv B.
-
senior tag
Sziasztok!
Adva van egy DJI Mini 2, amely a vásárlás óta "hisztizik", hogy frissítsem a firmware-t, de nem mertem eddig rányomni, mert "állítólag" ha le van frissítve, akkor utána nagyon limitálja a repülési dolgokat.. (zónákat,magasságot..stb).
Ez mennyire valós? Lehet frissíteni nyugodtan?[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Jó fél év szünet után elővettük a fiam TELLO-ját.
Vettem neki vadi új akksit, mondom kipróbáljuk.
Semmi nem változott fél év óta, tehát a telefon ugyanaz, a kontroller is ugyanaz.
Fel is száll a drón, de onnantól nem lehet irányítani.
Sem kontrollerrel, sem telefon kijelzővel nem sikerül, a köövetített jép is megszakad, mintha ledobná a wifit, pedig nem írja ki és a telefon wifi veállításokban is a TELLO kapcsolata az aktív. Telefonon android 11 fut.Nem tud valaki valami megoldást ?
Előre is köszönöm
-
veterán
Az Airdatára van valakinek esetleg fizetős regje?
-
-
veterán
-
Pilisi01
csendes tag
válasz sityupityu #9067 üzenetére
Jól voltak felszerelve, lehet hogy van Alis ami jó, ez meg gyártási hibás volt
-
veterán
-
veterán
válasz sityupityu #9067 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy nem mind ugyanarra forog
-
vandor01
őstag
koszi....
keresgeltem en is megneztem vagy 10 hirdetest de sehol nem emlitettek
csak ennel ami hasonlit a TELLO-hoz de itt 1,2mm irnak! [link]
felteteleztem a TELLO is 1,2mm-es ..... de akkor nem!
a TELLO motoroknal sem vmi bobeszeduek.....
de alapvetoen a 8520as motor shaftja 1mm.... talan ezert sem emlitik?
Na itt viszont talaltam shaft meretet: [link]nekem 2S 1020-as motorhoz kellene ami 1,2mm-es
megprobaltam volna a TELLO propelleret is.... vegul is van furo?
1mm -> 1,2mm-reCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz vandor01 #9062 üzenetére
vki erre???
a TELLO.... propelleren a luk 1mm? vagy 1,2mm?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
veterán
-
veterán
válasz Pilisi01 #9065 üzenetére
Ja hát igen, én ilyen fiszf@sz propellereket nem rakok rá. Ha már szóba jött: mivel gyári DJI-t már nem lehet kapni, vettem Masterairscrew-t. Amellett, hogy nem lehet összehajtani, ezáltal kicsit kényelmetlenebb a használata, nem tudok rá rosszat mondani. Ja de, mocskos drága. Viszont valamelyest tényleg halkabb (csodát azért nem kell várni, de beltérben érződik műszer nélkül is), minden más tekintetben meg működik rendesen. Cibáltam sport módban is 4 akkun át, nem melegedettt jobban a motor vele érzetre, és az akku is kábé annyit bírt, mint szokott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintetek a kisebb és ráadásul halkabb drónokra mennyire veszélyesek a ragadozó madarak?
Tegnapelőtt egy vércse kergette az Air-emet.
Tegnap meg egy drónt láttam, amít szintén meg akart fogni egy vércse, többször is rárepult, lecsapott fentről, de aztán fékezett, szerintem a méret és a rotorok hangja miatt nem fogta meg.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
vandor01
őstag
Infot szeretnek kerni.....
a TELLO motorjanak a shaft atmeroje 1mm? vagy 1.2mm?
vagy ugyanaz a kerdes.... propelleren a luk 1mm? vagy 1,2mm?
koszonom....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Grillo
őstag
válasz qpakcovboy #9060 üzenetére
A honlapról leszedett apk-val nekem megy gond nélkül, S10e, 12-es androiddal.
-
qpakcovboy
őstag
Közben feltettem a dji honlapjáról az appot, de sajna nincs élő kép. Nem is szerepel a spark a csatlakoztatható eszközök listájában.
-
qpakcovboy
őstag
Van egy régi sparkom, amit ma szerettem volna reptetni, de a dji alkalmazás nem indul el. Samsung s21, android 12. Van más alkalmazás, amivel használható a drón?
-
veterán
Hagyd akku nélkül néhány órát. Lehet hogy valami szoftveres probléma. Volt ilyen érdekes tapasztalatom Sparkkal, össze-vissza járt a motor, mire két nap alatt felkerült a szervizbe, rendbe jött magától. Kérdezték is Myactionnél, hogy mi a gond? Mondom az, hogy össze-vissza jár valamelyik motor. Még jó, hogy felvettem előtte, és ők írták, hogy küldjem be, különben hülyének néznek szerintem! Újrahúzták a firmware-t, aztán visszakaptam, azóta is megy.
-
Pilisi01
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy DJI mini, pár hete frissítettem, és a hétvégén bekapcsoltam, iszonyat módon elhúz jobbra a gép. Nem képes felszállni, csak max fordulaton pörög, és oldalirányba repülne.
Le nem zuhant, sérülés nincs rajta, előtte alkalommal hibátlanul működött.Van ötlete valakinek? Járt már így más is?
Köszi
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Ha használtan vásárolok egy drónt, akkor ahhoz, hogy a saját dji fiókomba be tudjam regisztrálni, először az eladónak kell törölnie a drónt a dji fly-ból a device management-ben?
-
BaLee
addikt
Én tegnap állítottam be, feldobta, hogy állítsam be a közvetlen kapcsolatot a géppel, a telefon pedig a gép wifijére ment és áthúzta magára a videókat. Iphoneom van ott ez működött simán.
Más kérdés: milyen kis hordtáskát ajánlatok a Mini 3 Pro-hoz? Sima távirányító, nem kijelzős. Legalább valami kis szövet tasakot adhattak volna ennyi pénzért.
Ezt néztem ( [link] ), de egyrészt azt írja sold out (bár a rendelést engedi végigvinni) plusz kínából jön hozzánk szóval a 47$-ra még azért jönne rá jócskán úgy meg már egy vagyon.Valami olyasmit keresnék ami pici, táskába könnyen be lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok. Adott egy Mini 3 amit ugye DJ-I Fly alkalmazással kell használni. RC távirányítóm van viszont a kepeket a telefonra is akarom menteni nem csak SD-rol gépre. A kepeket le is menti hiba nélkül, viszont egy darab videót sem ment át… Hiába jelolom ki, szürke és nem lehet rá kattintani a letöltésre. Ez mitől lehet?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Schaf
tag
Szia...
... nem akartam reklámozni és mindenkitől elnézést, de rengeteg fals infót oszt meg itt néhány ember.
Valóban most is van az UAS Hungary FB oldalán kupon a nyári élő oktatásokra, viszont azt hiszem ez majd mindenkire ráférne:
Ami pedig a Mini-t illeti, sajnos annak is 250g feletti az MTOM-ja, bármilyen Urban Legends is terjed a témában. Ugyanis a gyártó a TOW értéket adja meg trükkösen, nem az MTOM-ot.
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Lehet, hülye kérdés, de .....
Telefonról átköltözök tab-ra. Bizonytalan vagyok benne, hogy a DJI GO4 app is befolyásol-e negatív irányba bármit vagy csak a gépet és a távot ne frissítsem? Jelenleg a GO4-ből v4.3.32 van a telefonon és ha jól tudom, a v4.3.46 a legfrissebb, így a Tabra csak azt tudom majd feltenni (kivéve ha levadászok egy régebbit).
Köszönöm! -
RZozo
aktív tag
Őszintén szólva nem is tudom, hogy mit nyernék vele, ha az accountomhoz kötöm a drónt. Care Refresh-t amúgy sem tudtam a termékre igénybe venni. Reptetni így is tudom. Mo-n már folyamatban a nyilvántartásbavétele.
Supportnak még megmagyarázhatom a helyzetet, de valami egyszerűbb megoldást kerestem.[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
DJI drón esetében a Fly appban összekötném az account-ommal a meglévő Mini 2-t, de nem engedi az app, mert már egy másik account-tal van összekötve.
Emag, újracsomagolt termék vásárlás, ezért már aktiválták fél éve, csak visszaküldték emagnak. A gép hibátlan, nincs vele gond, ezért nem is küldtem vissza, de ilyen akadályokba ütközöm.
Hogyan tudnám a korábbi account-ot kiütni és a saját account-omhoz kötni a drónt? -
pluhm
aktív tag
Tisztelt fórumtársak! Érdeklődöm, járt-e már valaki úgy, hogy vízben landolt a gépe? Sajnos a minimmel velem ezt történt meg. Sikerült gyorsan kiszednem, majd kiszárítottam, de nem nagyon akar működni. A videóban ( [link] ) látható dolgot produkálja.
Beleraktam egy másik akkumulátor (nem azt, amivel a vízben landolt), ami kb. 60%-os töltöttségű. Ha egyszer nyomom meg a gombot, ki kellene jeleznie az akku töltöttséget, de ekkor csak egy led világít. Ha bekapcsolom, akkor először egy led világít, majd elkezdi a gimballt mozgatni, majd miután ezt befejezte, a harmadik és negyedik led világít. Egy kis szünet útán folytatja ezt, addig, ameddig ki nem szedem az akkumulátort.
Szerintetek kuka, vagy érdemes javíttatással próbálkozni? -
veterán
válasz forceberg #9041 üzenetére
Írtam is nekik, majd szólok mi a helyzet!
BTW nagyon tetszik ez a kis gép, meglepően tapasztalom, pedig azt hittem az Air 2 után vissza lépés lesz, de egyáltalán nem szerintem minden téren előrelépés!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Nyilván ilyenkor nem az összegről van szó... Ez van konkrétan a honlapon:
"Vásárolj márkaboltunkban DJI Mini 3 Pro (DJI RC) dróncsomagot és az első éves kötelező biztosítást mi álljuk! További információk: ITT"
04.12-ei a cikk, akkor még nem volt Mini 3 Pro. Lehet, ezért nincs a listában?
Egyik ismerősöm ma volt náluk, gép most épp nincs már, de a biztosítást ő is említette! Egy levelet megér.
(Ismerős végül emagról berendelte, elvileg holnap meg is kapja)http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
válasz forceberg #9039 üzenetére
Ott a csillagos rész, és nincs ott a Mini 3 Pro közte...
Gondolom ezért nem..
Már megkötöttem rá, nem ez a 12 ezer fog földhöz vágni, de elég szemetek...Btw most gondolkozom, hogy én csak Magyarországra kötöttem és nem az EU-ra..
Csak irok nekik egy e-mailt, aztán ha kötik akkor EU-t kérek..[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én azért kötöttem rá, mert külföldön akarom használni aztán inkább ne legyen baj belőle.
De itthon nyilván fel-fel engedem, ha úgy van.
Viszont amennyibe posztolni is akarom valahová, nem árt a legális repülés.
Ha otthonra csinálnám magamnak nézelődni, akkor nem igazán foglalkoznék semmivel.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bacus
őstag
Ráadásnak nem is kötelező a minikre a biztosítás.
Szombaton voltam Ausztriában, megálltunk egy étteremnél a hegyek között. Kérdeztem a pincért, hogy lehet itt drónozni? Azt a választ kaptam (miután megkérdezte a tulajt), hogy lehet, de egy feltétele van: legyen drónom.
A lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy ott röptettem, csináltam 15 fotót, közelebbről, távolabbról, magunkról, a teraszról szálltam fel, le. (mini 2) Elég nagy, forgalmas étterem volt. Szóval lehet ezt így is..Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
veterán
Nekem a múltkor 10 nap alatt megjött. Mini 3-al pont most adtam le én is, de egyszerre mindent e-papíron. Sokkal egyszerűbb szerintem.
Ha a groupamánál kötöd a biztosítást oda elég a gép S/N-je.[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
Múlt héten láttam, hogy mától van akció a légtér.hu A2 anyagára. kupont lehet venni, amivel a képzés 48k helyett 32k. Nyár végéig kell beáltani a kupont. Nem tudom, hogy van-e még belőle, limitált számú volt a kupon.
Én pár hete húsvéti akcióban húztam be 30% kedvezménnyel az A2 képzést. Akciózzák talán többször is.Más: Milyen lassú ez a drón nyilvántartásba vétel, lassan 1 hónapja várok rá a Mini2-vel, és még utána jön a biztosítás és az üzembentartó regisztrálás, így nem lesz legális a drónozásom a júni végi nyaralásra.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Urak, A2 vizsgára van valami nyilvánosan elérhető, jól összeszedett oktató anyag, lehetőség szerint nem túl drágán? Amit találtam, a légtér.hu anyaga, de 48 ezer forintot sokallok a dologra, ennyiért Microsoft oktató anyagokat szoktak adni többtíz órában!
Illetve, DJIARsnál láttam még negyvenért, de kérdés, hogy ők mennyire up2date kérdésekkel operálnak, a légtér csapata azért elég közel ül a tűzhöz, ezt láttuk már.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Első Lightroomos képem.
Raw + Jpeg. Ez a rawból lett szerkesztve.Más;
Az SD kártyára azt írja, hogy lassú a sebesség neki viszont mivel 4K@30FPS videózok azzal nincs baj ahogy vissza néztem, gondolom a 60-hoz lenne lassú. Ezt a jelzést el lehet tüntetni vagy csak gyorsabb SD kártyával nem "sírna"?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Nincs leszálló padom, de relatív sik területre szálltam le így két nap használat után igazából nem érzek semmi különbséget. Nyilván gazba nem szívesen szállnék le vele, de a többi DJI drónnal sem.
Vagy nem tudom, hogy milyen helyeken szoktatok ti fel és le szállni, de én azért próbálok minél egyenesebb és tiszta talajt keresni általában..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
MaddeNNNN
őstag
Attól függ milyen géped van. Én a Matrice 600-at fel szoktam engedni 35km/h-s széllökéseknél is ha területet repülök, az nagy vaddisznó bírja.
Viszont a Mavic 2-t csak 30 alatt, lett már vele olyan repülésem amit nem fogadtak el mert dobálta a szél és pontatlan lett az orthomosaic.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
veterán
Az idő sajnos nem kedvezett így nem ma lesz az első repülésünk, de addig is nézegetem és olvasgatom róla a dolgokat. Sosem volt még minim, tehát nagyon durva ez a súly. RC-vel vettem az pedig szerintem nagyon ott van és durván könnyű az is.
-
veterán
-
veterán
Megrendeltem két helyről is a drónt és mind a kettő írt, hogy átvehető...
eMag vagy DJIars a jobb választás? Igazából az eMag mellett csak a 30 napos elállási idő szól (ami sanszos, hogy úgysem fog megtörténni.. ).The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Nem is biztos, hogy van ilyen rendszer a DJI-nál. De ugye a szériát be kell regleni, így ha akarják, lehet ilyen rendszer. Nézd, ne az legyen, hogy én beszéltelek le. de a DJI-nál akkor lesz lopott/elveszett, ha lejelentik.
Az is lehet, hogy a DJI nem is foglalkozik ezzel.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
válasz majestic #9009 üzenetére
Szóval az előző gép elszállt, aztán az új géppel a teraszon szeretnél gyakorolni?
(#9010) sylex1 : adásvételi esetén sem bizonyítja senki a származást. Max. annyival bentebb lehetnél probléma esetén, hogy a polgári perhez lenne papírod is. A te döntésed, én ilyenekbe már nem megyek bele, mert egyszer majdnem ráfáztam.
Kb. 10 éve jártam úgy egy használtan vett objektívvel, hogy a rendőrség jött érte házhoz. Lopott volt, ami úgy derült ki, hogy bevittem a márkaszervizbe átnézésre és a kicsit megnyúlt gumigyűrűt kicseréltetni.
Én megúsztam, mert már továbbadtam, mire jöttek érte. A rendőrségnek átadtam a vásárlásom információit. Netes hirdetés, email-ek. Akinek eladtam, ahhoz meg valószínűleg elmentek és elvették tőle. Akitől elvették, az meg elkezdhette perelni azt, akitől én vettem, vagy azt a személyt, aki már nem tudta igazolni a vásárlást.
Ugye, ha nem viszem be a szervizbe, akkor lehet sosem derül ki, hogy lopott, csak ott biztos a szériaszám alapján rátaláltak.A DJI rendszere meg ugye online.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz majestic #9009 üzenetére
30k az eredeti ára, szóval 20-25, ha szerencséd van szerintem.
A kérdés, hogy tudsz e számlát adni róla, hogy garancias.#9008; Van benne valami. Kb 70el lenne olcsóbb, az pont a Care ára.
Bár ez nem az amiről te beszélsz és adásvételit is írna plusz Caret is segítene be aktiválni, de lehet maradok a biztos forrású viszont eredeti áru Mini 3 Pronal.[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Egy Mavic 3 Fly More Combo-ból megmaradt RC-N1-es távirányítót (teljesen új!) szerintetek mennyiért lehet eladni?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
veterán
Van egy ilyen hirdetés a neten egy ideje. Én nem venném meg papír nélkül. Valami olyasmivel hirdet a tag, hogy ismerőse, ahol dolgozik a cégnél, ajándékba kapta. Sajnos nekem ez a tipikusan a lopott szajréval fizetnek ki valakit esete. Így igen, nem lopta, csak nem tiszta az eredete.
Mi van, ha a DJI később letiltja a gépet sorozatszám alapján?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
RZozo
aktív tag
Kíváncsi leszek a Mini3 Pro tapasztalatokra, ha itt lesznek tulajok.
Ahogy láttam bemutató videóban ez a ferde szárny és propeller állás veszélyes lehet a propellerekre nem teljesen sík felületű talajon történő leszálláskor. Persze, ha mindig sikerül egy leszállópadra leszállni, akkor nem probléma. -
veterán
Most szólt egyik ismerősöm, hogy tud egy Air2S-t viszont számla nincsen hozzá, de teljesen új és bontatlan. Nem lopott erről kezeskedett. Kérdésem, hogy Care-t lehet rá vásárolni számla nélkül? Nem volt még beüzemelve.
-
veterán
-
veterán
Oké, reális gondolatmenet, csak én abból indulok ki, hogy FMC-ből nem biztos, hogy minden kell, konkrétan én plusz egy akksit vennék még az RC-s kiadás mellé, és kész is. A Sparkhoz nekem is négy akkum van, és szinte soha nem repülöm ki az összeset, tehát 1 nagy akku is elég lenne nekem a Mini 3 Próhoz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a "'baj", ha RC-vel veszem akkor az FMC-t egy darabig tuti nem fogom megvenni hozzá. Úgy gondolom, hogy az a két akksi és pár extra dolog többet ér, mint az amit lényegében én is meg tudok oldani csak nyilván nem olyan szépen (tehát kábelekkel stb).
Ezért is gondolkoztam eddig rajta, hogy melyik legyen először az A2S vagy a M3P aztán pedig, hogy M3P + RC vagy FMC... Így ki fog jönni 400ból az egész és egy két évig sanszos, hogy nem lesz jobb alternatíva ebben a kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én meg pont RC nélkül nem venném meg. Tököm tele a b@szakodással, ami a telefonra kötéssel jár, mondom ezt úgy, hogy azért nagyjából megy nálam minden, és nem is véreztem el benne. De az az RC azzak a kijelzővel komoly érv a mini mellett, koherens egység vele, ami máris számtalan hiba lehetőséget kizár. Csak azzal venném meg, szerintem azzal van értelme igazán, szerintem. Az árát persze szerintem ilyen szabályozás mellett egyáltalán nem éri meg, de ez nem a gép hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest