Hirdetés
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
Statikus
üzenetére
"Hála istennek nagyon másképp látjuk a világot". Ennek én is örülök

"Vizsgafelkészítő: hol, hogyan tudsz levizsgázni német nyelven úgy, hogy nem tudsz németül." Nem tudok németül. Kicsit sem. DE ismerem a Google és egyéb fordítókat. Szerintem, 2021-ben ez azért nem olyan nagy dolog. A fordító segítségével elolvastam a tananyagot és lettem a vizsgát elsőre (jelzem, elég jó %-al), pedig nem vagyok Mensa HungarIQa tag.

Egyébként, akinek nem megy a Német (és nem tudja, hogy kell fordítani) a vizsgát se tudja letenni, mert kétlem, hogy a cég online vele lesz és fordítja, amit lát a vizsgázó képernyőn. HA pedig az összes vizsgakérdést és választ lefordították Magyarra, amit a jelentkező megkap, akkor tényleg csalás/kiskapu/ügyeskedés... amik ellen te nagyon felléptél ha jól emlékszem. Akkor most hogy van ez? Mert azt kétlem, hogy 15e ellenében megtanítanak Németül. De ha igen, már fizetem is.
Viszont az érveidből a légtér és hasonló kimaradt, ahogy a "tanfolyamból" is.

Tehát, továbbra is ott tartunk, hogy valaki pénzt kér valamiért, ami ingyen van.
u.i.1.: Részemről a téma OFF, hiszen ez csak az én véleményem és se téged, se mást nem akarok meggyőzni semmiről.
u.i.2.: Viszont ne aggódj, lesz bevételük, mert sokan másképpen látják a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest