Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem is beparáztatott a gépem; Minap küldtem el az Inspire-t olyan másfél-két km-re, ott néztem egy csomópontot felülről. Aztán lusta voltam visszahozni, nyomtam neki egy RTH-t. Álltunk a mező sarkán a haverommal dumáltunk és fel sem tűnt, hogy sehol a sas már egy jó ideje. Erre hallom, hogy a hátunk mögül iparkodik a landigpad-re!
Visszanéztem merre járt, hát nem egyenesen hazajött, hanem csűrt egy 3km-es félkört és szépen berepült a lakott terület fölé és onnét jött haza. Majdnem agyfaszt kaptam, mert nem váltottam ki a légtérhasználatit
Nagy mák, hogy nem lett semmi gond, soha többet nem használom az RTH-t, vagy ha igen akkor figyelek közben.
Ez is mutatja mennyire feleősségteljes dolog ez és nem szabad bízni a technikában
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Visszanéztem merre járt, hát nem egyenesen hazajött, hanem csűrt egy 3km-es félkört és szépen berepült a lakott terület fölé és onnét jött haza. Majdnem agyfaszt kaptam, mert nem váltottam ki a légtérhasználatit
Nagy mák, hogy nem lett semmi gond, soha többet nem használom az RTH-t, vagy ha igen akkor figyelek közben.
Ez is mutatja mennyire feleősségteljes dolog ez és nem szabad bízni a technikában