- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Tegnap a DJI elérhetővé tette a User Manualt a Mini-hez. [link] Itt le van írva minden az RTH-ról, de még nem volt időm átolvasni mert nemrég értem haza melóból. Egyelőre most az akkukat töltöm, plusz a gépet vizsgálom hogy milyen. Nagyon könnyű!
Én lakásba tuti nem próbálom ki, ha akkuk feltöltődtek akkor fw frissítést meg aktiválást megcsinálom, illetve Care-t kötök rá a DJI oldaláról.
Nekem nem változott az eddigi benyomásom róla, szerintem egy nagyon jó kis gép lett, és a tesztek azt mutatják hogyha nem csapatod vele akkor simán 25-26 perc összehozható ami szerintem teljesen rendben van!
El kell viselni a hiányosságait, mind hardveres mind szoftver terén. Ne egy Mavic 2 géphez hasonlítsad mert 2-3x annyiba kerül a nagytesó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én lakásba tuti nem próbálom ki, ha akkuk feltöltődtek akkor fw frissítést meg aktiválást megcsinálom, illetve Care-t kötök rá a DJI oldaláról.