Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
MrCsiT #82606 üzenetére
Nem vagyok "izé", csak tényszerű. Igen, eddig volt arra lehetőséged, hogy aktív szolgáltatói eszköz nélkül használd a netet, de ezután nem lesz, mivel a DIGI megszünteti ezt a fajta szolgáltatást, fizikailag felszámolva a hálózatot is. És nem céloztál a szerződésbontásra, én írtam, hogy jelen szerződésed meg fog szűnni, akár tetszik, akár nem. Az okokat lásd fentebb, megszűnik az FTTB szolgáltatás. Hogy újraszerződsz-e a DIGI-vel FTTH-ra, az már másik kérdés. Az ár pedig annyi amennyi, egy megszűnő szolgáltatás árával úgyis felesleges összevetni a többi lehetséges opciót, hisz az már nincs versenyben, azokhoz hasonlítsd amikből most tudsz választani!
szerk.:
Közben olvastam a topikot, és sejtelmünk nincs milyen eszközt fogsz kapni, ugyanis ez területenként változó, illetve éppen milyen lesz majd a szerelőnél. Nem, nem lehet választani, és nem tudok olyanról, hogy bármelyik is alkalmatlan lenne a szolgáltatás igénybevételére LAN porton, UTP kábelen. A WiFi megint más kérdés, a helyi adottságok és az igényeid függvényében akár kellhet is a saját router.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest