Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Egér probléma
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
vszaby4
csendes tag
Üdv!
Ont-on kapom a TV adást.
A TV-m
jelerőssége 44%
Jelminőség: 99%
-------------------------------------------
Átnéztem a koaxokat, F csatikat és ez az érték lett:
Jelerősség: 67%
Jelminőség: 99%
-------------------------------------------Szerintetek kell ezzel foglalkozni, hogy nagyobb érték legyen, vagy megfelelő ez?
Direktbe kötve a TV az ONT-al sem hozott nagyobb számot.
-
ozakila
tag
Én is kíváncsian várom hogy Nekünk előfizetőknek mikor és milyen változásokat fog hozni az eladás,Nekem 2 mobilteló,vez.teló,tv,internet,filmnow,felnőtt csati,egyszóval minden is van...Arra gondoltam hogy talán az is lehet,hogy úgy kötötték a szerződést, hogy x-ideig még maradnak a Digi csatornák,lehet nem akarják egyből magukra zúdítani a népharagot azzal hogy kivesznek vagy hat csatornát első döntésükkel...Aztán smán lehet hogy pont le....ják... azt a kb. 1,2 millió előfizetőt...
-
gulyasa
őstag
Nem a szinkronhangot adó színész hibája, hanem a fordítóé (és a lektoré?).
A színész azt mondja, ami a papírján van, azzal a hanghordozással, stílusban, amire a szinkron rendező utasítja (vagy a színész adja hozzá a saját egyéniségét). Jó esetben ügyelnek arra, hogy nagyjából meglegyen a "lipsync", de ez inkább játékfilmeknél lényeges, nem dokumentum filmeknél. -
mpo
veterán
válasz
Flashget #62388 üzenetére
A maffia is így szokta csinálni, csak nem közpénzből.
A Digi anyacég a PL, stb. közvetítési jogait megvette, a Digisport más országokban nem fog megszűnni.
Itt miért kellene megszűnnie? Nem lesz Premier League közvetítés ebben az országban?
Eladható bármelyik szolgáltatónak a műsor, jobban mint a hülyébe átment Travel Channel.A szinkronstúdióknak meg jár a tökön rúgás, amikor páran szinkronizálnak egy műsort, olyan mintha hangalámondásos VHS lenne.
A színészek és aki még körülöttük van, megérdemelne egy jó nagyot, mert ilyenek hangzanak el:
- 6500 literes a motorja.
- 3,5 köbcentis motorja van. -
TeeJay
félisten
válasz
Flashget #62388 üzenetére
Én úgy olvastam hogy nem csak az éves bevétel alapján kell egy ilyen céget beárazni hanem a kiépített infrastruktúra árát is bele kell számolni úgy meg nem annyira túlárazott a DIGI.
Most fejezték be szinte az összes nagy vidéki város saját optikázását, ott az egész jól kiépített mobilhálózat amihez csak több frekvencia kellene simán versenyben lehetne a 3 másikkal. Ezek mind bele tartoznak az árba. -
Flashget
félisten
Szerinted eladja valaki a cégét, majd ezt követően a saját készítésű tematikus csatornáit ingyen adja továbbra is? Az új tulaj meg majd fizet érte? A cél az elüzés volt nem az itt tartásuk. Pénz nem számított hiszen közpénzből ment rá. A Digi tele adósságokkal fele annyit sem ért mint adtak érte.
Itt nem is az a kérdés mi lesz a Digi csatornákkal, hanem magával a céggel mi a szándékuk hosszú távon! Rövid távon sem tudni egy bróker cégnél meddig maradhat, de legfőképp nem tudni mit akar a boss valójában, ha utasításba adta GVH vizsgálatra sincs szükség. -
g0dl
addikt
válasz
bendegruz #62385 üzenetére
"Reálisan így lesz."
Ha csak úgy nem
, de hát itt egy állítás és nem vélemény hangzott el.
Én nem tudom, azért kérdeztem, mert sem bélből sem zaccból nem tudok jósolni.
Tippem nekem is van.Kohn elpanaszolja a rabbinak, hogy döglenek a libái.
- Mivel eteted őket?
- Szemes kukoricával.
- Az a baj. Etesd ezután darával!
Kohn egy hét múlva ismét panaszkodik, hogy még mindig döglenek a libái, pedig darával eteti őket.
- Mert szamár vagy! . - mondja a rabbi. - zabbal etesd őket!
Pár nap múlva Kohn megint siránkozik, hogy hiába eteti zabbal a libáit, mégis pusztulnak.
- Ostoba fajankó vagy, miért nem árpával eteted őket?!
Másnap megint megy Kohn:
- Rabelében, hiába próbálkoztam az árpával, megdöglött az utolsó libám is!
- Most már egy libád sincs?
- Egyetlen egy se.
- Kár. Pedig még annyi jó ötletem lett volna... -
trec12
addikt
Ma lezárult a Digi-4iG tranzakció. Kiváncsi leszek mi lesz majd a Digi saját csatornáival?
-
Akosman
aktív tag
válasz
tahepa #62376 üzenetére
Nem szellemesnek szántam, csupán tájékoztató jellegűnek ,hogy tuti nem csatorna hiba. Amíg DIGI tv előfizetésem is volt nálam is gyakran voltak ilyen hibák éjfél környékén, sőt azt is kiírta a tv, hogy nincs jel! Amióta váltottam ezek a hibák eltűntek! Igy biztosra veszem, hogy a hiba a DIGI-nél van/volt!
Szerencsére az internet szolgáltatás hibátlan, azt még mindig náluk fizetem elő!
-
Kija
aktív tag
Azzal találkozott már más is hogy a Viasat Exploreren minden éjfél körül kimerevedik a kép kb 10 percre. Mikor újra jó lesz persze a kimerevedéskor menő műsornak már vége.
-
Kija
aktív tag
válasz
Flashget #62372 üzenetére
Ehhez képest a "távközlési adót" tartalmazó törvényt a Telenor szakértőinek segítségével írták direkt arra hogy a Telekomot megszívassák.
Most fizettettek a Telekommal egy több százmilliós büntetést.
NIIF-nél, MVM-nél ki van adva hogy csak a legvégső esetben szerződhetnek a Telekommal.
Annyi alapja van annak amit írsz, hogy Az előző vezérigazgatót azért cserélték a mostanira mert jobb kormányzati kapcsolatokkal rendelkezik.
De mint látjuk ez nem jelent semmit -
válasz
Flashget #62368 üzenetére
Nemzetközi szinten, meg, hogy hány országban van jelen és milyen tőkével, a Telenyomor egy jóval nagyobb cég, mint a Digi. Van az a méret, ahol nincs értelme keménykedni. A Digivel könnyű volt. De pl a Voda, vagy a Telekom és a Telenor már más tészta. Nekik megvannak a frekvenciáik. A Digit csak a frekiktől tudták eltiltani a tolvajok, a nagyoknak ez megvan.
De ez mind Digimobil téma... -
válasz
Flashget #62365 üzenetére
A magyarországi Telenyomort nem fogja felvásárolni, a csehek nem adják el. Inkább fog megszabadulni a mostani 25%-os tulajdonrészétől. A pénzt pedig majd elkölti freki vásárlásra, majd "okosba" megoldják, hogy legyen frekije soron kívül, mostantól nemzeth stratégia a fejlesztés, minden is elintézhető.😁
-
Flashget
félisten
válasz
rothfb #62360 üzenetére
Mobilt nem fogják fejleszteni mivel nincs freki hozzá. A jelenlegi mobil hálózat "minden sarokra adótornyot igényel" fejlesztéssel lefednék az orszàgot a mondjuk 180.000 elófizetői szám megugrana 250.000-re lehallna az egész. Digi a romániában leszerelt átjátszókat szerelte itt fel, így az anyagköltség 0€ volt. 4iG-nek ezért is fizetnie kellene, egyszerübb megtartania a 180.000 előfizetőt és a Magyarországi Telenort felvásárolnia hozzà a jelenlegi Digi hálózatot kukázná.
-
Flashget
félisten
Mikor kábeltvre kiadták 2014-ben a CI+ a kártya és modul volt párositva. Digifilmre anno így kértem és van a tévébe azóta is. Viszont azóta már nem így adják/adták. Tévébe nálam kell a modul az Amikoba meg csak a kártya férne bele.
Amikonál írtam custom fw van felrakva nem a gyári szoft. -
válasz
bendegruz #62359 üzenetére
Én nem vagyok a rendszer híve, de abban reménykedem, hogy belátják az új tulajok, ha durván árat emelnek, azzal elüldözik az előfizetőket. Valahogy nem tartanám logikusnak a komolyabb áremelést. Ráadásul mostantól (legalábbis a választásokig) majd kapnak jóárasított, tejelő állami "közbeszerzéseket" és majd abból lesz bőven hasznuk. A távközlési részre pedig így lesz pénz fejleszteni anélkül, hogy elkezdenének árakat emelni.
-
nicu71
addikt
Ujabb "csodás" események [link]
-
szaboi6512
őstag
válasz
garga pista #62352 üzenetére
-
garga pista
őstag
válasz
szaboi6512 #62347 üzenetére
Amiko szoftverek letöltő helye: [link]
@CoF: Régen adtak külön kártyát is, azt is kezeli a box, illetve vannak adók amik jönnek "alternatív" módon is. -
cof
veterán
Akkor végképp nem értem, hogy lehet ezen az Amiko-n kódolt adásokat is nézni, mert ezen csak kártyafogadó hely van, modulfogadó nélkül.
De akkor lehet én értettem félre valamit, bár itt írják, hogy Amiko-val rögzített Film Now csatornáról. [link]
Mondjuk ha csak azért kell ilyen beltéri, hogy a nem kódolt csatornákról való felvételeket máshol is lejátsszam ahhoz meg drága. Egy USB DVB-C tuner is ugyanígy tudja ezt 20$ környékén van az áruk. Igaz, hogy az mellé még kell egy PC is vagy bármi más hardver amin használom.
-
cof
veterán
válasz
Flashget #62346 üzenetére
Diginél nincs összepárosítva a kártya a modullal akkor ezek szerint? Mert ezen a készüléken csak Conax kártyaolvasót látok még csak nem is CI+. És külön felhívják a figyelmet, hogy nem alkalmas a készülék kódolt csatornák nézésére/felvételére, árukereső termékleírásában.
Az Impulse Használható a DIGI TV Digitális Kábel TV FTA szabad adásaihoz is (a kódoltcsatornák kivételével)
Csatorna keresés: 354Mhz 256QAM 6900SR (hálózatkeresés vagy NIT keresést bekapcsolni. ) -
pjen
félisten
válasz
garga pista #62341 üzenetére
Ezt nem értem felraktad az új szovtvert és mondjuk fel tudtad vele venni minden további nélkül mondjuk a HBO t?
-
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
garga pista #62342 üzenetére
Pont mint nálunk /Budapest/ rá is kerestem újra a csatikra, és így sem talált rájuk egyik tv sem. A netes app-ban működik.
-
garga pista
őstag
válasz
Cirbolya_sen #62340 üzenetére
A kiskunhalasi központról egyik se jön. Nincs jel sem rajtuk.
-
garga pista
őstag
Mi az szoftver verziód?
Most kipróbáltam, van egy 8275+ is a családban. Amit felvettem a Mini4K-val (kódoltról), a 8275+ simán lejátssza és fordítva is (meg persze amit adott boxon vettem fel azt is viszi.)
A 8275+ sw verziója nálam 1.4.21-es, de úgy látom van újabb is már, illetve te 8265+os boxodhoz is ezek a verziós szoftverek vannak.
(Azt hozzá kell tenni, én kártya nélkül próbáltam a fentieket)
Mi a rossz felvételben amúgy? -
Cirbolya_sen
aktív tag
Sziasztok, másnál sincs Nickelodeon, és Nick Jr ?
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #62338 üzenetére
Az rendben van.Ezt az én 8265+ om is tudja. Felvesz TS és kódolt formátumban, a TS felvétellel azt csinálsz amit akarsz. Az enyémbe be lehet tenni a DIGI kártyát és az emu, emcas szovtverrel kezeli is. Tehát egy kódolt csatit film now tudok nézni, viszont a felvétel már sz@r.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Croft-21 #62331 üzenetére
Bemész a Digibe, bemutatkozol, elmondod, hogy van már Internet előfizetésed és tévét is akarsz (opcionálisan eldöntöd kell-e Hbo is). Aláírod, majd a megadott napon várod a szakembereket. Vekük megbeszéled, a lakásban hol a tévé, merre vigyék a kábelt, stb. Ők megcsinálnak mindent.
-
-
Croft-21
őstag
válasz
szaboi6512 #62330 üzenetére
Akkor ezek szerint a koax kábelt kell majd ràkötni a tv-re? És azt hogy? Csak mert tudtommal egyetlen kábel jön be a lakásba, ami be van dugva a routerre/ONT-re.
-
-
bksgbr
tag
válasz
Croft-21 #62327 üzenetére
Hali
Nos először is tisztázzunk pár kérdést. Azt állítod a Digitől van neted a lakásban. Tehát vezetékes internet van a Digitől? Ez esetben ott teljes körű kábeles szolgáltatása van a Diginek, tehát net, tv, telefon. Ebben az esetben nem kell semmiféle parabolaantenna, mivel kábelen jön a tv szolgáltatás is. De azért a biztonság kedvéért én itt ellenőrizném a lakcím beírásával, hogy valóban van-e vezetékes szolgáltatása a Diginek. Ha igen, akkor örülünk, és szépen beslattyogsz a hozzád legközelebbi Digi pontba és megrendeled a tv szolgáltatást is. -
Croft-21
őstag
Sziasztok
Jelenleg csak digi net van a lakásban, pár napja vettem egy LG smart tv-t és gondoltam tv csomagot is rendelek. Ha jól gondolom ehhez parabola antennát kéne felszerelniük a hàzfalra, viszont ez egy 10 emeletes társasházban hogy oldható meg az V. emeleten, ha nincs erkély? Illetve olvastam, hogy ehhez egy Digi smart cam is kell, a tv-ben van CI+ foglalat. Ez azt jelenti hogy nem kell hozzá kábelt behúzni? -
Multibit
nagyúr
válasz
MDanny #62316 üzenetére
Neked legalább sikerült új jelszavakat adni
Gondoltam, kipróbálom a Digi-online szolgáltatást. Viszont nem tudok jelszavakat tárolni. Beviszem az adatokat, katt a Mentés gombra és semmi. Nem tárolódik el semmi adat, továbbra is 0/3 jelenik meg a képernyő felső részén. Hibaüzenet sem jön. Ez van akkor is, ha LAN-ról próbálkozom, akkor is, ha mobilnetről.
Ügyfélkapum van, minimum két vezetékes szolgáltatás úgyszintén. Mi kell még? -
Lackó77
csendes tag
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
gulyasa
őstag
válasz
Lackó77 #62320 üzenetére
Videós segédletek.
Menetes F-csatlakozó szerelése: https://www.youtube.com/watch?v=kdB_giErOxk
Önkompressziós csatlakozó szerelése: https://www.youtube.com/watch?v=hA3cRKDV2DcSzerk.: És még egy fontos dolog. Kábelvásárláskor győződj meg róla, biztosan réz "beles" kábelt vegyél és ne acél huzalosat. Sajnos az utóbbival akkor árasztották el a piacot, amikor a réz ára jelentősen megemelkedett, viszont az acéllal az a baj, hogy idővel jelentkezni fog a korrodálódás.
-
Lackó77
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van nekünk egy digi tv+net szolgáltatás, ami egy optikai kábelen jön be (panel lakás) ami megy a digis modembe, onnan megy egy koax kábel a TVbe. Na már most lesz egy TV a másik szobába is, és azt szeretném kérdezni hogyan tudnám megoldani hogy a másik TVbe is legyen adás? Milyen eszközök kellenek hozzá és hogyan kell bekötni? -
MDanny
senior tag
Szuper, köszönöm mindenkinek!
Töröltem mindhárom jelszót, újat csináltam, akkor sem sikerül belépni. Akkor majd 1272, amikor lesz hozzá erőm és hangulatom...
-
MDanny
senior tag
Digionline működik? Egyik jelszót sem fogadja el a háromból és ha módosítani akarok, akkor "valami hiba" történik.
-
trec12
addikt
Nem csak tv és telefon esetén hanem net esetén is (FTTH-ra gondolok itt). Vezetékesről hálózaton belül ingyenes (Digi Mobil hívása is), de mobilról csak a vowifi esetén ingyenes hálózaton belül.
Mobil.
Felvásárlásról több cikk is van keress rá, pl. itt egy.Persze csak szerintem a "legjobb" a Digi ezzel esetleg nem feltétlenül ért egyet mindenki; én elégedett vagyok velük.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg a digi a legjobb választás ár érték arányban tv és telefonszolgáltatás esetén? Nagyim upc/vodás és drágának találom. Keresek jobb lehetőséget + családban sok digis van és az ingyenes beszélgetés is plusz a digi mellett.
Érdemes akár hűséggel csatlakozni? A felvásárlás által mi várható?
Minden hasznos infót tanácsot szívesen fogadnék!
Ja és számhordozás (vezetékes) mennyire macerás? -
garga pista
őstag
Ez a kódolt/nem kódolt felvétel már ki lett tárgyalva korábban. Minden nem linuxos box úgy vesz fel, hogy egy másik, nem a jelfolyamban lévő "kódot" rak a fájlba, amivel csak azon boxon tudod visszanézni amin felvetted. Régebbi zárt rendszerű boxok (az első C/T tuneres Amikok,Synapsok, stb. vettek fel kód nélkül)
Viszont régen volt egy PC-s batch program, ami az ilyen Amiko-s hardver kóddal ellátott TS-t dekódolni tudta, de nem tudom már a nevét. Meg amennyi macera az egész, inkább le kell töltetni a kölcsönzőből..."Én nem szeretem a nem enigma2-es Amiko boxokat mert buták és gyengék. Volt dolgom néhánnyal."
Jogos a felvetés, de pl. szüleimnek már egy film lejátszása sem triviális egy zárt rendszerű boxon, nekik tökéletes az, meg sok felhasználónak aki tényleg "csak" tv-t akar nézni. -
nfsu17
veterán
válasz
gulyasa #62302 üzenetére
Maradjunk annyiban, manapság is találkozok olyan "szakeladókkal" a műszaki áruházakban, akik még sincsenek "kigyúrva" szakmailag...
Nem vagyok eladó, de azért picit megvédem őket...ha olyan boxot használsz, amit abban a szakáruházban nem ismernek (nem árulnak), akkor nem kell csodálkozni, hogy nem tudnak róla.
Nekem is van golden media 9080-asom, tényleg felvett mindent (is) anno, mikor conaxos szolg-m volt.
Most technisat boxom van, szintén mindent felvesz/lejátszik.
Most szerintem ha nem a bolt.sat.hu boltba megyek be (euronics, MM, emag, alza, stb) gőzük nem lesz róla, hogy ezek a boxok mi fán teremnek. Ettől még tudhatják a dolgukat, azokat, amiket árulnak.
Ezért vannak a fórumok, ezért kell utána nézni vásárlás előtt, kérdezni.
Mind a 9080-as, mind a technisat vásárlása előtt itt a PH!-n kérdeztem...és segítettek is, és azóta is hálás vagyok.
Ezzel nem akarom "lecseszni" a kollégát, hogy nem kérdezett, csak most az a szitu, hogy amit szeretne, az valószínű nem fog menni. -
Kenderice
senior tag
válasz
gulyasa #62302 üzenetére
Gondolom ő nem emu-s szofttal próbál rögzíteni, hanem gyárival.
Én nem szeretem a nem enigma2-es Amiko boxokat mert buták és gyengék. Volt dolgom néhánnyal.A kódolás nem változott meg már sok-sok éve.
Ugyanúgy nagra2.
A nemrég bekerült prémium HD csatornák viszont már nagra3-asok. -
gulyasa
őstag
válasz
Kenderice #62300 üzenetére
Ilyet már a több mint 10 éves Golden Media Unibox 9080-asom is tudott custom fw-vel, fizikai kártya nélkül.
Csak sajnos az utóbbi 1-2 évben megváltoztatták a prémium csatornák kódolását és azokat már nem tudnám nézni (és rögzíteni sem), de a többivel továbbra sincs gond.Azért az vicces volt, amikor még 9 éve csak keresgéltem az előző tévémet és egy olyan pendrive-al járkáltam a boltokba, amint egyrészt fent voltak a prohardveres (akkor aktuális) tesztvideók, meg pár másodperces felvett műsorok, amiket az Unibox-al rögzítettem TS-ben.
És akkor jöttek az eladók, hogy a felvételeket csak azon a készüléken lehet lejátszani, amellyel rögzítve lettek...
Persze...
És akkor "ez meg hogy?".
Maradjunk annyiban, manapság is találkozok olyan "szakeladókkal" a műszaki áruházakban, akik még sincsenek "kigyúrva" szakmailag...
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest