Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
RTL gold is durván kockásodik, eddig is baromi ocsmány volt, de most aztán pláne. Mostan hogynézzemígy a maunikát.
-
jovás
senior tag
válasz
garga pista #72097 üzenetére
Igen azt is. Az M4 meg hiába 5 Mega, ha az F1 képének alja fekete kockásodik. 10 körül kellene legalább lennie, mint a Vodánál, vagy inkább 4K, de nem lógatom tovább bilibe a kezem.
Inkompetens banda. -
repist
csendes tag
Nálunk az RTL már több napja kockásodik.
-
jovás
senior tag
Ez hihetetlen!
Már megint lerontották az RTL-t.Este bővebben tudok beszélni róla, ha gép előtt leszek.
-
Dr Cook
csendes tag
Oh, Telefonember, gyere és szerelj!
-
cof
veterán
Hülyeséget írtam tegnap mert a Vodafone csomagra emlékeztem. Az lett volna 6500 Ft 3 hónapig, utána 8000. Gbit net, plusz full TV csomag. Persze az felejtős mert koax, visszafele meg nem fejlődünk. Szóval most 6180 Ft/hó a Diginet+TV+Telefon, utóbbit sose fogok használni úgysem, de csak csomagban rendelhető. Fél év után meg 8990Ft lesz /hó. Ismerősöm is beragadt a 2019-es csomagba 6100 Ft/hó TV+internet+telefon (ő nincs itt a fórumon, gondolom akkor lehetnek jópáran), mondtam is neki, hogy ne hűségezzen amíg nem muszáj, ha megkeresik telefonon.
-
sityupityu
veterán
válasz
garga pista #72083 üzenetére
Teljesen valós amit találtál és csak alátámasztja azt amit mi írtunk. Itt a lényeg az, hogy a királyi tévén biztos, hogy nem volt 2010 előtt, de 2002 környékén még máshol sem.
-
garga pista
őstag
Különösebben (semennyire) nem érdekel az F1, de a műszaki része igen. Kíváncsiságból rákerestem. Itt azt írják, egy 2007-es hsz-ben (#156), hogy beindul az F1 HD közvetítése. Szóval még a királyi tv előtt volt már HD feed, csak nálunk nem azt adták. Gondolom ez egyben 16:9 is volt.
-
pjen
félisten
válasz
Lackooo84 #72081 üzenetére
Az Országos Rádió és Televízió Testület június 4-i határozata alapján az MTV a pekingi olimpia alatt Budapesten és környékén kísérleti jelleggel megkezdi mindkét csatorna HD minőségű digitális sugárzását. Az analóg adás (SD) változatlan formában és helyen mindenütt megmarad, a digitális jeleket pedig azoknak a szolgáltatóknak továbbítja a közszolgálati televízió, amelyeknek már van digitális előfizetői csomagjuk. Ilyen a UPC, a T-Kábel, az Antenna Digital és a Hello HD.
A kísérleti adás egy DVB-T HD dekóder segítségével, tetőantennával vagy szobaantennával lesz fogható ingyenesen.
Ez 2008 ban volt -
Lackooo84
nagyúr
válasz
sityupityu #72080 üzenetére
Szerintem akkor még a német RTL-en sem volt 16:9.
-
sityupityu
veterán
válasz
zichie #72075 üzenetére
Sohasem volt olyan amit mondasz. Ahogy már a kolléga is leírta az rtl a kétezres évek elején vette át az f1 közvetítést a közszolgálatitól, és akkor semmiféle hd adás nem létezett még. 2010 után amikor visszavette a közszolgálati tévé a jogokat utána indult csak be a hd közvetítés. Tehát amikor az rtl-hez került 2002 környékén, akkor te hol is nézték full hd közvetítést?
-
cof
veterán
válasz
Intruder2k5 #72076 üzenetére
Ennyi pénzért ne panaszkodj. Most én is leszerződtem kb. a 2019-es csomagba. 6500 Ft 3 hónapig,TV+net.
Várjuk a Telekomot...
-
válasz
Intruder2k5 #72073 üzenetére
Úgy néz ki, javították is. Ma szintén végignéztem a híradót, de ezalatt az ~50 perc alatt tökéletes volt az RTL.
-
trec12
addikt
válasz
Intruder2k5 #72073 üzenetére
Volt pár hozzászólás a témában valóban de nem hinném, hogy áradoztam volna.
On.
-
-
trec12
addikt
válasz
Intruder2k5 #72070 üzenetére
Azok a képminőségbeli hibák amik a Diginél vannak a Yettel tévén még nem láttam eddig. Legalábbis eddig 10 nap távlatában nem.
-
Nézem az RTL Híradót, 18 órától kb. 10x kockásodott be a kép ~1mp-re.
-
trec12
addikt
válasz
szaboi6512 #72056 üzenetére
Amíg volt sweet tévém addig az ilyeneket mind ott néztem aminek nem volt HD verziója a Diginél.
-
yogibear
addikt
válasz
zichie #72054 üzenetére
az online RTL+ fizetős részén
Ott lesz kb minden, megmondták már rég...
Max mutatóba egy meccs kedd szerda BL, csütörtök meg a másik kettőből egy...
Remélem, hogy az első évben annyit buknak majd rajta, hogy beszántják őket és sóval behintik...
Inkább nézem vmi szar streamen, mint hogy ezeknek egy fillért is fizessek, olyan szarért, amin csak 7 hónapig van meccs, heti 3 alkalommal, tavasszal az is már csak egyes heteken...
Piacgazdaság van elvileg, szóval bukni is lehet nagyot... reméljük nekik sikerül pofára esni... -
zichie
senior tag
Emlékszem régen a Forma 1-re, amit évekig 16:9-ben, full HD-ban lehetett nézni a közszolgálatin, aztán rövid időre (talán egy-két év) megvette a közvetítési jogokat az RTL Klub, ami akkor még csak 4:3 SD volt mindenhol. Ez már akkor is szívatás volt, mert csonkolták a képet és lerontották sd-re a minőséget. Kénytelen voltam műholdról a török TRT HD-n nézni, az RTL bénasága miatt. Sikerült úgy megoldani, hogy a kép a TRT-ről jött, a hang meg a gagyi RTL klubról. Sajnos volt egy kb. fél másodperces csúszás emiatt a kép és a hang között, de így is sokkal jöbb volt, mint 4:3 sd-ben mézni.
Ezek után szerintem továbbra is az RTL szívatása, hogy szándékosan nem az RTL 2-őn adja a meccseket, hanem az RTL 3-on. Ha később esetleg full HD lesz az RTL 3 a diginél és más szolgáltatóknál, ahol még csak sd, akkor meg vagy áttaszi olyan csatornára, ami rtl-es, de még sd a diginél, vagy csak az online RTL+ fizetős részén érhető lesz majd elérhető. Esetleg létrehoz egy új csatornát, ami a diginél és sok más szolgáltatónál még nem elérhető és direkt ott adja majd. -
szab13
aktív tag
Életemben elöször kapcsolam az RTL3-ra a Liverpool meccs miatt.
Miért lehet ilyan SD tartalmat sugározni? Mi az értelme?
Könyörgöm 2-4-8 K világát éljük de, ez.... úristen....büntetés. miért van ilyen? miért???? -
#72041 garga01
Nagyjából így. Ha valaki elakad a port nyitásban, vagy a kliens beállításban, ott lényegtelen infó, hogy mit tölt fel és le.#72042 INGJOKE
Le lehet írni, nem tilos az nCore-ról beszélni. De általában véve a torrentezésről sem tilos, technikai segítséget lehet kérni és nyújtani is, sőt még meghívót is kunyerálhatsz.#72043 Lackooo84
Ez így nem teljesen igaz, mert a tartalomtól is függ. Pl. szoftvert lefelé sem tölthetsz, de audiovizuális tartalmat is nehéz úgy letölteni, hogy egy bájtot se tölts vissza belőle. Illetve attól, hogy törvény vagy jogszabály nem tiltja, mi még itt tilthatjuk a társalgást bizonyos dolgokról.#72044 garga01
A határ a technikai és a tartalmi rész között van. A technikai részről eshet szó, de konkrét tartalomról (ezt és ezt a filmet, zenét, akármit keresem... adott programot hol lehetne letölteni... stb.) ne essen már szó, és ez képként se kerüljön fel.De mindezt inkább a Bittorrent topikban, és ne itt.
-
válasz
garga pista #72041 üzenetére
Azt lehet írni, hogy I Love Nc*re?
-
garga pista
őstag
Minden warez tiltott a Prohardveren, nem csak ez. Ezt amikor regisztrál vki elvileg elolvassa, benne van a szabályzatban amit elfogad...
Attól még sok felhasználója van ezeknek az oldalaknak, innen is csak nem kell nagy dobra verni. Azért ha képet raksz be nem kell meglepődni, hogy büntit kapsz. -
Kérem ne írjanak többet a virágbolti szöveget, mert az nCore torrentezésnek minősül, és warez miatt néhány órás felfüggesztést fogtok kapni, régebben posztoltam virágbolti képet, erre bannolt kb. néhány óráig.
-
4Grider
félisten
válasz
Trailbreaker #72036 üzenetére
Ezek közül melyik magyar műsorszolgáltató?
-
peetyy
őstag
Virágboltból van a kép
Gondoltam visszanézem az előző 2 futamot, de inkább majd a következőtNemtudom hogy állhat most a román lej, de olyan sok nem lehet.
Azért kíváncsi lennék a kinti digi minőségre.
Ha azt nézzük, hogy anno nálunk is éles,szép és hibátlan volt a kép, akkor náluk valószínűleg maradt ugyanolyan, vagy még fejlesztettek rajta pozitív irányban.
Talán már sosem érjük őket utol -
trec12
addikt
válasz
Lackooo84 #72015 üzenetére
Pontosan és itt van a legjobban észrevehető különbség a Yettel Tv javára.
Majd nemsokára megyek haza a szülői házba viszem a Yetis routert, boxot. Ott is van stabil 5G. De nem csak ez a lényeg hanem a helyi ktv szogáltatóval is össze tudom vetni. (DVB-C, full bitráta). -
szaboi6512
őstag
válasz
garga pista #72023 üzenetére
+1
-
Lackooo84
nagyúr
Jelenleg a logók is csak addig élesek, amíg nem mozög mögöttük a kép.
-
allfinanz
senior tag
május-tól emel a digi
FTTH 1000/300 net: 7 630 Ft / hó
Kábel TV: 5 030 Ft / hó
https://digi.hu/uploads/I_melleklet_Dijszabas_2024_04_30_ab86579935.pdf -
jovás
senior tag
válasz
trec12 #72004 üzenetére
Kikövetkeztettem.
Gondoltam ha azt írod hogy: "még közelről is szinte teljesen tiszták", akkor azt jelenti, hogy nem homályosak, elmosódottak a szélei a logóknak, tehát a szélei is élesen látszanak.Na nem akarok ezen rugózni, a lényeg az, hogy jelen pillanatban az RTL és a Film+-on kívül mindegyik egy nagy kalap sz@r.
Remélem ennél már csak jobb lehet.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nioh 2 (PS4)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest