Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz KubanitoS #88295 üzenetére
Ezeket mind értem, de akkor mi való a Zunimassához, ha nem pet? Mert a leírás alapján a peteket erősíti, ráadásul mi is úgy kapunk erősebb sebzéscsökkentést, ha minél több Fetish-t tartunk életben. A Poison Darttal pedig az a baj, hogy Primary Skill, ergo nem summolja a Fetish-eket, egyszer kipróbáltam, nem igazán tudtam nélküle 5-6-nál feljebb vinni a többi skillel. Így a Haunt pedig mindig "termeli" őket, 15 folyamatosan megvan.
Amúgy pedig nem szenvedek egyáltalán, hiszen nekem nem célom, hogy okvetlenül meglegyen a GR60 vagy GR70. Ha összejön, természetesen örülök neki, de nem lesznek álmatlan éjszakáim miatta.
Más: Végre sikerült a Zunimassa Set Dungeon! Nehéz szülés volt, fene abba, aki kitalálta őket. Nekem ennyi elég is volt belőlük... Már csak egy feltétel van, hogy 6 perc alatt lemenjen egy T9+ rift, remélhetőleg az nem fog ennyire megszopatni, mint a Set Dungi.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
schwartz
addikt
Szerintem tul lett ragozva... A Zuni pont annyira jo a petekhez mint a Helltooth, sot a fetisheket is buffolja. nem csak a gargat vagy a kutyat. A Haunt meg pont arra kell, hogy aktivalja a 6-os set-buffot (ha igy szeret jatszani akkor ez van). A jade sem gyenge (GR79-et hoztam le vele).
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
haller26
tag
Kérlek csináljatok már egy support karakterekről szóló útmutatót,ha mégjobban ízekre szedtétek a srácot és nem marad belőle semmi csak remegő inak a csupasz csonton és bélrengeteg .Járd csak a saját utad te túl tiszta lélek vagy ahoz hogy belépj klón falvába Én tisztelem amit képviselsz,de most már ugy érzem eleget hangoztattad,a vén tengeri iszapszemű ráják már zabosak,körülöttük már pezseg a víz(és most nem is pukiztak bele)izzik a levegő ,szeműkön már a méreg zöldszín fátyola honol vala,kérlek titeket hagyjátok abba,mert szegény pityesz kérdései a feledés ködébe maradnak haha haha
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest