Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
válasz Rizseslescó #103608 üzenetére
my name is Aequiranaa, Game Master and part-time investigator. I am sorry that I was not able to contact you in-game but I will do my best to help you even though we could not speak in person.
I had a look at your account but sadly there is no full version of the game on your account. If you had the full version this must be on another Blizzard account. If you have the BattleTag, the Email or even better, the CD Keys we should be able to find your account for you.
Valaki ezt lefordítaná, még mindig nem tudok belépni,ez volt a válsz."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sziasztok! Mi Lehet a játékkal? Feltettem mind a 2 CD-t és még mindig starter editionnak írja a játékot mikor belépnék, még az accountot is, nem értem kérlek segítsetek ,mert már a betont rágom mérgemben Igaz,hogy már rég nem játszottam,de nem értem..
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sziasztok!
Pár éve már nem játszottam sajnos és egyenlőre nem tudok belépni,mert elfelejtettem a jelszavakat stb..
Mivel érdemes most elkezdeni a szezont? hogyan tudnék most gyorsan fejlődni? kéne egy kis lökés mit-hogyan csináljak? ha holnap sikerül belépni, majd elkezdem a játékot és rá szeretnék szánni egy kis időt, hátha megint le tud kötni.. Ma éjszakás leszek és ezért elmarad a szezon kezdés"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz rumkola #93833 üzenetére
Egyenlőre esett egy árva Rama és lyukasztottam,még nem piszáltam.Anci,2.7k fegyó dmg,
90-nel van a max eledam alatt.Nem tudok sajna képet küldeni.23.5k LOH van rajta.950V és 950Int[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Sziasztok.
A wdnek esett harvester vit.int.loh-tel,egész jó dmggel.Ti mit tekernétek rajta?"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sose játszottam wdvel,ezért most elhatároztam,hogy kezdek egyet. Mit ne mondjak , elég ... vok hozzá,de azért csak kreáltam vmi bildet amivel megyek. 110s a kari 1nlőre T3n döngicsél,de még csak 2 setje van meg. Holnap De. fenn leszek,aki érez magában affinitást és segítő készséget annak megköszönném,ha segítene felturbózni görbehátú anyókámat.
-
haller26
tag
Köszönöm Dani.Majd megpróbálom megemészteni így éhgyomorra amiket leírtál.Próbáltam tegnap haverral(supp Wd),Szinte mindenem anci és 52% cdr + 1200 para.Gondolom sima libának kéne lennie,de 80N estem keltem. Lemásoltam egy bildet és abban ezek voltak KOcka: furnace-swami-zodiac Gemek: Bottraped-stricken és gogok(50s). Gondolom tuti én vok a balfac,mert ptrn 8-900s parával jóval feljebb jutottak. Van vmi különbség solo és csapat parti között?
-
haller26
tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy wizardot,ma kipróbáltam,de fogalmam nincs hogy is kellene vele játszani.Aki tudja ,akár te is Dani ír(d)játok meg pls. Nálunk SC klánban sokan NSben fognak játszani,de én szeretnék S6ban indulni,mert lehet én vok hülye,de jó mindig előlről egy szál gatyában újrakezdeni.Dhban is gondolkodom,de még nem tudom mit indítok.Tippeket várok tőletek,hátha kiokosítotok : További szép estét ,sziasztok"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Holnap DE énis megköszönnék egy HC kari huzast az Acsi miatt.Nekem is meglett a ládahely végre
-
haller26
tag
válasz J0shu4M1ll3r #89847 üzenetére
Köszi,majd megnézem ezt a fire-s részét.Találtam egy másikat ami jég alapú,azzal próbáltam megcsinálni,de estem -keltem és el is ment a kedvem tőle.Nem akartam már S6ig játszani,de csak jólenne letolni a 2.ládahely-ig .Talán még továbbó is, így szezon végére levezetésként jó lesz.Sok bildben benne van a hf amu,ugye nemkell most kifarmolnom azt is? Remélem egy másodlagos opcióval is meg lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Valaki feltenne egy no set45-s buildet wiznek? Szeretném megcsinálni zárás előtt még a a bonusz ládahelyet. Ti mivel indultok S6ban? DH és crusader az amivel a legkevesebbet játszottam ,lehet majd ezeket fogom erőltetni.Bár éppen szabadságon leszek 2hétig és inkább a a wizardot kellene erőltetni.Arról van vmi infó hogy az XP kérdés hogyan fog alakulni?
-
haller26
tag
Valaki ptr?szezon
-
haller26
tag
válasz J0shu4M1ll3r #89738 üzenetére
Szia,most nem vagyok gép előtt (meló ) ,de ha haza érek megnézem neked.Kb 2-3 hete nem játszom már,de gondolom elég sok minden megvan már csinálva,mert viszonylag sokat játszottam.A set dungikból 1t csináltam meg (VYR).
-
haller26
tag
válasz SQX_Barto #89735 üzenetére
Huh de nehéz veletek Nem ,nekem egyel kevesebb stas tabom van mint neked Barto komám. Paci te már megcsináltad lóhalálában PTRn is? GZ A legjobb hír ,hogy május 2.ától 2 hétig szabadságon leszek és lesz időm S6ra. Sztem nekem is ez a 8conqstes cucc kell,de majd megnézem otthon. Azért köszi a segítséget.
-
haller26
tag
válasz SQX_Barto #89729 üzenetére
Na gyerekek, 1 + tabom van meg,de azt mondták 2t lehet szerezni,hogy is van ez? Nem akarok én szárnykat csak a jutalomládát ,de ha nem muszáj nem erőltetem. Néha azt sem tudom miről beszéltek
-
haller26
tag
válasz KubanitoS #89723 üzenetére
Sziasztok,aki már unja a szezont és van egy kis ideje,ne adja isten ráérne holnap a reggeli órákban,megkérem szépen segítsen nekem befejezni 7 set dungit a +stashez.A vyr lett meg most,ha jól tudom 2kaszt 4-4 set dungiját kell megcsinálni,javítsatok ki,ha nem így van. Érdemes egyáltalán megcsinálni? , vagy ahogy Edge írja ráér kövi szezonban is? Már eléggé eluntam a Para hajhászást ,de ez legalább új kihívást jelent.
-
haller26
tag
válasz SQX_Barto #89662 üzenetére
Akkor nem figyeltél eléggé PTR 200s paragon ,UE,gemek nélkül gyagyi cuccokban... 12 perc alatt jött le a 60 így és meg is haltam jó néhányszor, + nem is ismerem a kasztot csak futólag. Vigyázz a légörvényekre,mert kidobnak 90+ból és nem lesz meg az 1k para Megfogadtam hogy nem megyek ptrre de sajnos már nagyon ráuntam a szezonra és kezdtem mindent az elejéről.Végre volt vmi kihívás ismét.Megnéztem a wd-t is de az nem az én asztalom.
-
haller26
tag
Köszi Pac(i) a mai ptr-s huzást. A végére kiesett 1 3.5 k +s fegyó és már lement tescos gearrel a 60 12 perc alatt Nincs még gemezve sem akari és tleg nagyon alap cuccai vannak. Tetszik ez a DH még ha soha nem is volt eleddig. Jó8 mindenkinek Ja , Para 200
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Elkezdtem a ptrt,akinek van kedve ma De jöjjön
-
haller26
tag
válasz granini #89587 üzenetére
Akkor majd megyek a többiekkel,nem mindenkivel állok én le játszani,veled meg főleg ha még tsen is téged kéne hallgassalak akkor már inkább 1 wellness7vége az anyóssal További szép napot mindenkinek,még neked is Voldemort. Aztán ne könyörögj majd,mert már felnőttek a gyerekek, én meg nem bírom a gyereksírást
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz schwartz #89572 üzenetére
Most néztem D3.hu híreiben,hogy a banhullám csak 15-20 perces időintervallumban kapta el csak a Botosokat.Ismét lesújtott a Blizzard banhammere, ugyanis több játékos Diablo III játék licencét tiltólistára tették, feltehetőleg bothasználat illetve más, harmadik féltől származó program használata miatt. Kauza kék postban is megerősítette a hírt, egyben közölte a játékosokkal, hogy a Blizzard nem tesz semmiféle hivatalos bejelentést a banhullámmal kapcsolatban, így a tiltott játékosokról sincs számadat.
R I P THE LEADERBOARDS
We’re not doing any sort of official announcement, but I can confirm what’s obvious as this point: account actions did take place.One quick reminder: let’s all avoid linking out to any cheating programs or communities or calling out individual players. (forrás)
Redditen egy játékos kicsit részletesebben is írt a dologról. Az köztudott, hogy a Blizzard a Warden nevű anti-cheat metódusát nemrég frissítette. A frissítés láthatatlanul települt mindenki gépére, az online játékosokat pedig nem dobta ki a megkezdett játékmenetből. A Bot használók egy részét így elkapta a Warden, azonban a bot program írója észrevette a turpisságot és letiltotta annak futtatását minden kliensen. Ez a művelet számára mintegy 15-20 percet jelentett így csak ebben az időintervallumban botot használókat kapta el a Warden – állítja scumoftherealm reddit felhasználó.
Akárhogy is legyen, a leaderboardon is meglátszik a banhullám nyoma: a sok törlésre került csaló eltűnt a leaderboardokról és helyüket az alattuk álló játékos vette át. Reméljük, hogy ha nem is sikerült eltávolítani az összes csalót, de a megmaradtak közül kevesebben fogják ismételten a rövidebb utat választani. HULLJON A FÉRGESE !!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz Joezyka #89556 üzenetére
Akkor már lekonyulna az E-penis,mert"ezek" 1mást szopkodnák és nem tudnák megalázni a magunkfajtákat.Így is lehet pénzt csinálni belőlük, mire megvennék mégegyszer az új játékokat,az sokat hozna a konyhára.
-
haller26
tag
válasz Joezyka #89554 üzenetére
Látom nagyon beindultál ,de mint mondtam ezt ne vedsd készpénznek.A mai világban minden pénz és jó ügyvéd kérdés,mert ugye hányszor hallunk olyan nevetségesnek tűnő dolgokat,amikkel komoly pereket nyernek meg a sztárügyvédek.Mindenesetre elgondolkoztató az,hogy már nem kis ideje kész tényként kezelhetjük a BOT-ozást és mégsem tettek érte szinte semmit.Lehet itt most találgatni: a saját játékosai is benne vannak,vagy az egész Blizzard?..... napestig lehetne felsorolni az összeesküvés elméleteket,de csak felmérgeljük magunkat és esetleg olyan embereket is megbántunk vele,akiket nem szeretnénk Egyenlőre bízzunk a retorzióban és segítsük 1mást,mert mi vagyunk a játékostársadalom azon része akik képviseljük a fair play mozgalmat. Én ezért szoktam néha "szaftos" kis megjegyzésekkel bombázni a robotokat,akik néha visszaírnak hogy mit képzelek magamról ,mire én elmondom,hogy már 3 napja bombázom őket ezekkel Na ezek után kb ennyi ideig nem is írnak vissza Ez van gyerekek de ezt nem kell szeretni,majd kitalálnak erre is vmit.Fel is lehet dobálni őket a Blizznek,ha ettől jobban érzi magát vki(én eddig nem megyek el azért).
-
haller26
tag
válasz Dyingsoul #89545 üzenetére
Értem én hogy van különbség,de szvsz akkor is egyedi előnyökhöz juttat a HUD is.Azért nem egy kategória a kettő ebben is egyet értek,de a Bot miatt egyből bannolnék és ezt továbbra is fenn tartom. Azért ha az ember csak talál partit ha 8-10 communityn hirdet 1xre és általában csak akkor dobnak ki ha tleg béna .(mondom én aki többnyire hajnalban játszom)Az más kérdés,hogy a másik miatt is kilépnek a partiból Mondjuk 90 alatt bőven elég a kicsi para de akkor kövezd be.Amúgy énis hiányolom kedves honfitársaim a communityről,mert tleg kevesen vagyunk Hungaryn.Ismerek énis BotSáskákat és bőven 2k felett vannak parában és alig járnak fel Néha rájuk írok cifrákat .... Majd csak megoldják ezt a dolgot,de azt hallottam,hogy a Blizz azért nem tud ellenük tenni semmit,mert a BOT programot gyártó cég arra hivatkozik,hogy ellehetetleníti azzal,hogy ha bannolnak akkor az ő termékét nem veszi meg senki. Kb ez a lényege,hogy igaz e vagy nem,annak csak a JóIsten a megmondhatója
-
haller26
tag
válasz Sárpac #89542 üzenetére
És van aki nem is titkolja,söt még fel is van háborodva ha szóvá teszed neki "Mért nem csinálod te is " címszó okán.Én biztos kibannolnám,sőt új accot vetetnék velük.Sokan használják a HUD-t is ,sztem az sem fair a többi "TISZTÁVAL" szemben.Én továbbra sem fogok használni semmilyen Mod-t és egyéb carságot,és nem is ítélkezem senki felett.Nagyon várom már S6-t és addig is kihasználom ezt a kis időt ami még hátra van.GR 75 lement ET wizzel,de a 80 a cél továbbra is. Valaki tud vmi konkrétat vagy ptr alapján véleményt alkotni ,mik lesznek a jó kasztok-felállás dps és support fronton,stb.. ?
-
haller26
tag
válasz Dyingsoul #89460 üzenetére
Szia remélem este fel tudok jönni,mert néha elég lehetetlen időpontokban vok fenn.(7vége hajnalban,De)Vegyél fel bátran ,vissza foglak jeölni mindenképp,ha kíváncsi vagy a karira a btag alapján(aláírás) meg tudod nézni diabloprogressen. grat a wdhez XD
-
haller26
tag
válasz granini #89433 üzenetére
Szvsz,nem egészen úgy van hogy szegény dps.. Azért a supportoknak ki kel szolgálni "szegény dps-t".Kérdem én mit csinál egy wiz pl egy globe barbhoz képest?? Milyen gáz már egy support karinak és milyen érzések kavarognak benne??(a nagy többségnek)Én sem szeretek supportolni,de feláldozom magam a csapatért,meg tegyük hozzá,hogy 100s GR-hez eljutni Soloban jelenleg a fekvő nyolcas kategória.Én jelenleg még szezon elején mentem pár karikát a wizzel(71) és utána a parti miatt( ha volt-van) feláldoztam magam az 1üttérzés-fejlődés oltárán(jelenleg is van 3 supp85+ra) nem is nyúltam a vazsihoz,bár egész jó gearben van és most már el is kezdek vele játszani. Egyben itt megragadnám az alkalmat,hogy akik supportolnának nekem 80-85 körül és kicsit is értenek a karihoz,szívesen huznám őket és az sem zavarha nem 1k+ parával rendlkeznek. Egy kérésem van csak,hogy legyen meg az alap gear és tartsanak életben!! Okoskodó majomparádék és elviselhetetlen ... emberek ne is vegyenek fel.Nekem a játék a felhőtlen szórakozásról szól és a jó társaságról.Aki ebbe a kategóriába nem fér bele tárgytalannak tekintheti csekély felhívásom.Jelen személyemmel is támogatom azok sorát és elgondolást,amely elérhetővé teszi,hogy aki solozik közel ugyanazt az eredmént elérhesse minden tekintetben,mint aki csapatban tolja. Gondolom nem vagyok vele egyedül,hogy vannak olyan szituk mikor nem jön össze a csapat ,publikolni nem akarunk és bizony ilyenkor jó lenne ha tudnánk kicsit solozni és nem kellene alkalmazkodni senkihez. Köszönöm hogy veletek forumozhatok. További szép napot sok locsol(k)ót. Granini valami locsolóvers eme szép ünnep alkalmából??!!
-
haller26
tag
válasz havri1 #89382 üzenetére
Ha kevés a DB akkor a szokásos flash fire wizard ,csak 5rasha+ 2 sage ,kockába ring of royal gyűrű.Én ezzel szoktam T10re jönni és olyan 60 körüli DB jön egy kör alatt.Azt hiszem most is ugy van a karim az aláírásomban ottvan a Btag,arra rákeresel a diabloprogressen.Nekem ez jön be,de nem értek a wizardhoz bár szeretek vele játszani.Hogyan kell karit linkelni?? Tleg nem tudom Van még 6-7 db 85+ gem a tatyóba,sztetek érdemes felgemezni a wizardot erre a pár hétre? Még mindig várok egy solo twisteres wizard bildet kis körítéssel,mit-hogy merre-hány méter... Szeretném még S6 előtt elérni a solo 80t. Nagyon megköszönném,ha vki ránézne a karimra!! Tudom hiányzik még elég anci cucc,bracer,wh,... de most már magammal is kéne törődni egy kicsit,főleg mert DE van időm játszani,publikozni meg nem akarok. szép estét
-
haller26
tag
válasz SQX_Barto #89316 üzenetére
Eddig sem és most sem fogok szárnyalni sztem (: Örülök hogy segítettem neked,Holnap összerakom a wizardot és beinvellek ha jönnél a wdvel.Szvsz 85+ az sima lesz ,főleg ha belerakom azt a 4-5 db 80+ gemet.Valaki linkelne egy jó Solo és group wizard buildet ehez a nehézséghez? Építő jellegű kritikát szívesen veszekés meg is köszönöm annak aki ránézne a karimra. Sok minden nem anci még,de 85 sima lesz sztem.Holnap hajnalban és De leszek fenn aki gondolja? További szép napot,sziasztok
-
haller26
tag
Sziasztok,holnap reggel nem akar vki 90+ GReket menni? Nagyon nehéz jó csapatot találni publikon és valljuk be honfitársakkal csak felemelőbb játszani,ha még TS is van az meg maga a menyország (?. Viccet félretéve monkkal tudnék jönni ami bírja is a fentebb említett nehézséget, ha kicsit lejjebb adjuk ,cruson és Dhn kívűl tudok jönni a többi kaszttal is,amik 85képesek. Van esetleg a Hungary communityn kívűl másik ahol sok magyar ajkú ember van? További szép estét,sziasztok.
-
haller26
tag
Hello srácok! Valaki mondja már meg pls,hogy a supportmonkkal hogy a csába maradok életben ha nincs mob a környéken.Sokszor van az ,hogy ez a jóembőrr csak szalad és esze ágában sincs megütni azokat az átkozott mobokat,aztán padló.Úgy vettem észre ha fenn van az epiphany akkor kevesebbszer fordul elő ilyesmi.Nyomom én az álló támadást(másnak shift,nekem space)de nem nagyon segít.Nem tudom van e köze hozzá,de alig marad spiritem mert a numerikuson van a mantra,amit folyamatosan castol.Most begemeztem 80s kavicsokkal,így már 150 misi a T és 1.7misi a hp,vit 13k körül,52chc,53AS,63CDR.Segítsetek kérlek mit bacok el.Lehetne jobb a gear,de most ez van.Tudom ugy kéne játszani hogy:üt-összehuz-üt-stb...
-
haller26
tag
válasz KISDUCK #89208 üzenetére
Kiskacsa,kellene rengeteget bountyzni,ott jön alapanyag és bounty mati,+ még bloodshard is.Rare- legendary recepttel hamar megvan a vért ha szerencséd van.Aztán tudsz majd reforge-lni(ez azért költséges) ha már sok mindened megvan. Ráfeküdtem kicsit bountyra énis és hamar meglett az eredménye,egész jól áll a wizem,az már más kérdés,hogy a partiba általában monkkal kell bejöjjek(be is kellett gemezzem ,hogy bírja 90+t )): ) és a wizard csak farmolni van ,nincs kihasználva mert a papocskát kell tápolnom. Mindent a partiért és a klánért,de jól van ez így,ha nekik jó akkor nekemis. További szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz kökény #89122 üzenetére
Még azis lehet,de 8 évesen ne üljön a Diablo mögött szvsz Lehet én vagyok a szigorú apa ,de te is annyit játssz amennyit én,finoman szólva sem vagyok kocka.( az én kölköm is épp 8) .Mivel feláldoztam magam a csapatért a support oltáron ezért tuti jobbat megy mint én,de majd most begemezem a wizardot és irány a solo 80. Én csalk elmondtam a véleményem és be is fejeztem ( további szájkaratét pmben,nem kíváncsi rá senki), béke poraidra Van még egy hónapom akkor, meg is csinálom a gemezést, de 85s köveket akarok a cuccokba rakni,addig halogatom míg S6 lesz. Egész tűrhető cuccai vannak ,csak a másodlagos resistek hiányoznak az itemekről.Ez mennyire számít pl.: Soloban?Van 3 anci kesztyűm de csak chc-chd-t tudok rakni bele,mert az istennek nem akar esni
-
-
haller26
tag
válasz kökény #89083 üzenetére
Azért gondolni kell a lányokra és az "egyéb létformákra " is ,akik más beállítottságuak. A gyereket meg inkább vidd ki a játszótérre ne a gép előtt üljön és szívjon egy kis friss levegőt a kis pajtásaival.
Esetleg azt tudja vki,hogy az új patch mikor jön? Gondolom akkor twisteres wizardnak vége? Azért kérdezem,mert most gyűltekn össze a 80s gemek és szeretném beletenni a cuccaiba,de ha pár 7n belül kinyírják akkor sajnálnám beletenni."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz TeeBee73 #88947 üzenetére
Köszönöm szépen.Álom volt ez a szint,de segítséggel csak sikerült.Kicsit most mindenbe szeretnék belekóstolni.Ez a görbe hátú tleg a szívemhez tudna nőni .Most elsősorban a wizardot fogom begemezni,1nlőre csak 80s szintű kavicsokkal.Ki akarom majd próbálni a monk LON bildjét t10 farmra,na meg a csirkéket is meg kell etetni.Félek tőle,hogy az ujn patch hamarabb kijön mint a szezon,de majd csak lesz vhogy.
-
haller26
tag
válasz Gorneck #88934 üzenetére
Én ma lettem 1k Para.Eddig 85t toltunk ilyen 10 perc alatt és nekem is rá kellett fanyarodni a publikra általában.Idegesít engem is a sok... ,pl mikor rift közben kilép mert lassabban megyünk fél perccel a vártnál,a gyokér meg rohan és azért halunk meg és még sorolhatnám.Néha azért összejön pár normális ember,de inkább megyek kissebbet velük.Ma a céh főnök jött a 1.7k + wizardjával,hát mit ne mondjak néha csak tátott szájjal bámultam. Nagyon gagywd-mel gyengítettem őket(a 2 supp is 900+) és 10 perc alatt lehoztunk 1 97t(a wiz elmondása szerint ez volt időben a legjobb 97),akinek a rekordja 105 volt.Ég és föld volt a különbség , kész élvezet volt játszani velük.Nyugodság volt ökörködés ,jó hangulat.Ma játszottam előszőr wd-vel nagyon tetszett és fogalmam sincs hogyan is kéne supportolni vele,de csak lementek azok a 95s Grek meg a 97 is.Átérzem a problémádat hidd el,nekem az fáj a legjobban,hogy sokan elutasítanak "szar a karid "címszóval ,de mégiscsak jó akkor?Értem én hogy megvannak a klikkek,de nem 1mást kéne segítsük,klánon belül meg főleg??!! Na csak feltört belőlem a legnagyobb magyar szindróma,de remélem nem csak n érzem ezt így. További szép estét és minden jót kívánok nektek,szép estét , akinek megtetszettek eme sorok és eviselne 1 gyengébb support karit az vegyen fel és erősítsük egymást.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz SQX_Barto #88741 üzenetére
Igen ebben teljesen igazatok van!!! a játék vagy a szerver hibája nem a játékosé!! Kicsit lehetne kedvezni na HC játékosoknak 1-2 stabilabb szerverrel, vagy tudom nem megoldás,de amint nagy lag lenne pl:: kidobna a a játék 1ből és nem halna meg a kari.. Tudom kezdetleges elképzelés,de ha már vállalják a Hc játékosok azt a rizikót , fel lehetne őket karolni ebből a szempontból. 1 (majdnem) BIZTOS ,én nem fogok HCzni !!!
-
haller26
tag
válasz Szakiii #88734 üzenetére
Sztem is aki Hc-zik az ne akarjon már újraéledni.Amúgy is egy külön faj a játékosok ezen rétege.Tisztelem-becsülöm őket és most egy eszménykép tört össze bennem,hogy 1általán felmerült benned ilyesmi Öcsi
Enném az ideget és agyonütnék otthon mindenkit,ezért nem is játszom ezt a részét a játékn ak"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Na tegnap épp nem dolgoztam és sikerült tolni pár kanyart 4sben.85 főlé nem mentünk,de az lement szte mindig,sőt ameddig nem kellett publicról hívni embert és megvolt a barbink 9-10 perc alatt is lement.Amuról hiányzik a chc és ez meg is látszott a globe-k számán is.Kérle nézzetek rá a monkomra és lássatok el építő jellegű kritikákkkal. Mennyi am ár elfogatható statok mértéke?? chc,as,cdr???
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Sziasztok,a holnapi nap elvikeg nem dolgozom és szeretnek minel többet fejlődni,ehez keresem tapasztalt jatekosok segitseget mar a kora reggeli oraktol.Vegyetek fel kerlek es segitsetek nekem.Annyira nem vok rossz,mintha 2x ilyen rossz lennek XD Tovabbi szep estet
-
haller26
tag
válasz granini #88493 üzenetére
Ma talán eljutok oda,hogy játszani is tudok és nem csak az interneten nézegetem a dolgokat.Már nagyjából látom hogyan is működik egy GR és ki mit is csinál valójában.Amit kiszűrtem az ,hogy a monk szte csak araszolgat és a közeli mobokat rángatja ha tudja,Brutál amit a barbinak dolgoznia kell,a többiek fele annyit sem csinálnak,de lehet ezt csak én szűrtem le a videoból és nem fedi teljesen a valóságot.még1x köszönöm,hogy segítesz és építő jellegű kritikával látsz el . Pont erre van szükségem,hogy vki elmondja a saját!! meglátásait és ha végiggondoljuk,akkor teljesen normális ha a saját kariját-bildjét hozza előtérbe ami működik és szereti . Van egy másik építés is ami meglehetősen egyedi:
Pista set( 2 kard) + Inna vért,kesztyű,gatya,öv+ill.boots+strongarm+lefebv.+Leroic fejes+Hf amu+ocu és obsidian gyűrűk. Kocka: Solanium+Spirit Guard + Johan amu Gemek:Esoteric + Gogok + Toxin
Erről mi a véleményed? Ha kell megírom a skilleket is ,hogy teljes legyen a kép?"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz errorcode06 #88490 üzenetére
A szokásos templar cuccokat,jang-do,freezes pajzs,johan,unity+wyrdward,potiból a faltörőset (.
Granini: néztem egy bildet,ahol thunderfurryt használ solaniummal,ez a páros mért jó az smonknak?[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz granini #88455 üzenetére
Vmit felreertettel nagyon.En vok a 820 az smonkkal,a többiek 900 környéke a wiz meg 1k es jó dmg.Dprogressen mobilrol is ra tudsz nezni a karimra,csak ne kattolj a bnetre,hanem csak 1x a cuccokra,ahol nincsenek képek.
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz granini #88455 üzenetére
Köszi hogy meghagytad az eletem rímkirály és nem szurtal le egy metaforaval Megneztem a karidat,jol latom,hogy a ranged redes amu van fenn
? Lehet en vok a szetencsetlen(biztos) de nem tudom behuzni az elitet,vagy csak a barbar tudja?
Azt meg aruld el kerlek,ha 2n megyunk a wizzel akkor is jo ez a bild?"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz granini #88451 üzenetére
Ne áss el kérlek,i kább nem írok pmben,nágy á csálád Aki okoskodik és nem azt csinálja amiket javasoltom,az nem en vok!!!Mondjátom sokx hogy nezzem me itt meg itt es ezzel el van intezve,de... tampontnak jo de en a ti tapasztalaitokra vok kivancsi es eszreveteletekre,mert nekem nincs
-
haller26
tag
válasz granini #88446 üzenetére
Köszönöm a válaszodat nagyon sokat segítettél,de ha nembaj foglak még zargatni? Elkezdek majd legyartani a kardokat első körben és megnéuem a karidat. Arra tudnál bildet,ha 2n mennénk a wizzel?Vagy ET mellé jobb a barbara?
-
haller26
tag
válasz kökény #88444 üzenetére
Szia,2napja van fix 80s partink.Általában van egy wizardunk 1k paraval aki érti is amit csinál.Beáldoztam mavam és supportkodom,de sztem elég béna vok,mert alig van meg 14 perc alatt a 4p gr.Duoban nem tudom mit rontok el,de egy szunyogcsípéstől is meghal a monkom.820 para.Aki ért a suppmonkhoz kérem magyarázza mar el,mert megőrülök tőle!!! Minden pARAT vitre osztottam.Biztos a bild sem jo.kerlek segitsetek
-
haller26
tag
Sziasztok,support karikon hogyan kell elosztani a parapontokat?
-
haller26
tag
Amikor görcsösen akarsz vmit tuti nem esik,aztán egyszercsak ,megtörténik a csoda ,kiesik,utána meg már herótod lesz tőle.Tegnap segítettek haverok a monk lootját kifarmolni.Rengeteg matit elqrtam és alig esett inna set a rare-leg upgraddel(amíg nem jöttek fel gyártogattam)Elkezdtük a riftet ,kb 2x fél órában már nem győztem betörni őket,Érdekesség képpen 5db ancient harangos fegyó esett!!!!
-
haller26
tag
-
haller26
tag
Azért nem én vok itt a költészet földi megtestesülése,de azért igyekszem nem szégyenbe hozni a mindenható G urat.Én szívesen segítek neked,ha elfogadod szerény támaszomat Vista?
Bár napról - napra,egyre jobban érzem,hogy öregszem,a szemem se jó már és a szürkeállományom is jelentősen megcsappant,esténként tudok neked segíteni,vagy összehozlak hasonló kvalitású emberekkel
Pl.: ottvan OMIL barátom,aki bizton állítom,hogy a legnagyszerűbb ember akit ismerek itt a a D3 berkein belül és ráadásul van ideje kátszani. Hölgyeim és Uraim,még mindig vár megtisztelő válaszaikat a feltett kérdéseimre remélem,hogy azért k3slekedtek,mert nehezen birkoztok meg a szöveghalommal"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz KubanitoS #88295 üzenetére
Kérlek csináljatok már egy support karakterekről szóló útmutatót,ha mégjobban ízekre szedtétek a srácot és nem marad belőle semmi csak remegő inak a csupasz csonton és bélrengeteg .Járd csak a saját utad te túl tiszta lélek vagy ahoz hogy belépj klón falvába Én tisztelem amit képviselsz,de most már ugy érzem eleget hangoztattad,a vén tengeri iszapszemű ráják már zabosak,körülöttük már pezseg a víz(és most nem is pukiztak bele)izzik a levegő ,szeműkön már a méreg zöldszín fátyola honol vala,kérlek titeket hagyjátok abba,mert szegény pityesz kérdései a feledés ködébe maradnak haha haha
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
Szevasztok.Supportkarkkat keszitek,ehez kernem a segitokesz jatekosok segitseget.Akinek nem gond raakayzkodnek par kor erejeig,mint egy orvosi pioca.Majd az elso nyugdijambol meghalalom. Szivesen vennek bevalt linkeket,tapasztalatokat,működesi elveket.
... köszi[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
700+s wizard keres támogatást 70+s riftekre kevés tapasztalattal S5.ben.Este 9 után tudok feljönni általában 1-2 órára.TS van ,akinek megfelel az időpont vegyel fel itt vagy ingame.Idegbeteg,cinikus.... barmok kerüljenek,de aki szeretne egy segítőkész,normális,szép,szerény!!!! XD emberrel játszani keressen meg.Szeretnék egy állandó csapatot találni Grezni,mert elegem van abból,hogy partira várok.
-
haller26
tag
válasz Joezyka #88167 üzenetére
Az elejét még értettem,amikor arról beszélt,hogy melyik halból készíti a legjobb szusit és az se mindegy mikor fogja ki.A szakmai részt a diablon belül a wizarddl kapcsolatban már nem Hasznos volt a videó köszönöm,majd igyekszem énis gyakorolni.
-
haller26
tag
válasz Lokids #88168 üzenetére
Tegnap 2n letoltuk a 65t 14 perc alatt XD Rakanoth alig dobott 1-2 gombócot és énis kifogytam.Van ez ahergbrash öv vagy mi,még azt kipróbálom a static dc runával hátha.Azért köszönöm a válaszokat.Az infinity OH hogyan működik és hogy használom mellé a chain reactiont? Tudom láma kérdés de énis az vagyok.Tanítsatok mesterek Ifjú Padavan figyel,de fafejű és öreg is már
-
haller26
tag
Sziasztok.Twisteres Wizarddal szeretnék menni Solot,kipróbáltam de nagyon nem elég az Ap,lehet nem is jó az a build amit használok.Továbbra is DMO a favorit70+ solora? Másik kérdés(k ):
Érdekelnének további variációk twisterrel 2-3 palyerben supportra melyik karik a legjobbak mellé és változik e vmiben a kariösszeállítás?
Van egy kedves dh barátom és egy crusi,akikkel általában szoktam játszani,szóval érdekelne egy dpsek mellé készült összeállítás is. Biztos én vok a benga,de általában nyáron is a téli álmomat alszom a Gr gyepén folyton,de annyira,hogy már fel sem akarok kelni néha (: Nézegetem a vidiket is és olvasok sokat ahol-amikor tudok,de mentorom keresem,akinek van türelme hozzám.Tapasztaltak segítsetek Pitynek a pelenkás wizardnak"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz H_András #88082 üzenetére
Bandi nálunk elfér egy gyengébb barbi is,mert még énis pancser wizard vok és még csak most készülök a twisteres bild kipróbálására.Amennyiben ez számodra nem jelent akadályt,szívesen látunk egy kedves és tapasztalt dh társaságában este9 környékén.Vegyél fel ha gondolod és írj rám pmben itt vagy ingame
-
haller26
tag
-
haller26
tag
Köszi Dani,de az érdekelt volna te mit használsz és milyen beállításokkal.Gratula,hogy megtaláltad a partidat,látom GR85 alá nem adjátok.Havert próbálom fűzni,hogy csináljon egy globe barbit,de nem akar barbározni ): Ma gép előtt leszek és nézegetem a buildeket ígérem.Talán látok rá reményt hogy ha barbit nem is,majd globe sadert csinálni fog.Az működik wizard mellett 80 alatt? El tudnád-tudjátok magyarázni,hogyan működik a twisteres wizard?? Akár Pm-ben is,nagyon megköszönném!! Itt megragadnám az alakalmatarra,hogy akinek van türelme és kedve egy kezdő wizarddal Gr-ezni,az vegyen fel és írjon rám.Esténként 9 körül szoktam lenni.
-
haller26
tag
válasz McNamara #88003 üzenetére
Olyan számokról beszéltek,amiről álmodni sem merek Szintén a wizardot butítom,de solo 69-t mentem vele eddig.Csináltam egy barbit is de elég volt S4-ben supportolni,na meg a barbiból is.Énis szeretnék magas GR-ket menni szezonban,de sajnos időm sincs túl sok játszani,azis este 9 után 7köznap,7végén meg hajnalban.Apropó.. Soloban még mindig a classic orbos wiz a menő??
-
haller26
tag
Sziasztok! én benne lennék speed boutykban és tleg nem az igazi a public.Most reforge-tam 40x egy dmo kesztyűt hátha anci lesz hát.... Van értelme amúgy a t10 bountynak,vagy bőven elég a T8 is?? Csináltam egy farmolós wizardot ,azzal tudnék jönni.Össze-vissza 1 db (!!!) anci set itemet kaptam,van vmi módja,hogy hamar meglegyen a teljes set?? Nagyon elkeseredtem ezen a a dolgon )):
-
haller26
tag
Az az igazság a netem se az igazi,na meg a kölkös is 1feszt töltenek.Eddig usb-s wifim volt, az emeleten a router ,hát mit ne mondjak kib...tt car volt a net,de most aztán már direktben jön kábelről a net.Továbbra is azt állítom,hogy nem fogok hczni(de ki tudja? )Nem szépítem a dolgokat,elég nagy fafej vok és a legalapvetőbb dolgot is bele kell verni abba a kemény kobakomba ,hogy megértsem.
-
haller26
tag
válasz kökény #87668 üzenetére
Szó nincs itt semmiféle felhánytorgatásról,csak ha ráírok lehetőség szerint írjon vissza és ha ráér segítsen ha megkérem.(pl 1 karit 70re huzni 15perc max)és igen tleg carul esik ha vissza se ír.Az időmet sajnos úgy kell beosztanom,hogy a játék az utolsó,a család az első,de ez így is normális szerintem.Majd ker5esek partit NS-ben ,ha nem lesz megyek szezonozni.Bárki rámírhat ha van kedve ,rajtam nem mulik semmi.Esténként én már nem dumálok TS-n de szívesen fejövök kussolni (. Ma még böngészem a buildeket és próbálok minél többet "magamévá tenni"
-
haller26
tag
válasz Joezyka #87663 üzenetére
Joezy én szívesen játszanék veled NS-ben csak nem sok időm van sajna.Esténként 9után 2 óra( ha nem vok hulla),meg 7végenként kora hajnalban .A legnagyobb bajom ezzel van,hogy mikor fellépek vagy full parti van ,vagy már elhuz mindenki.Csinálok akár supit akár dpst,csak legyen 1 parti ahol tudok játszani.Általában parti nincs,ezért mindig húzok vkit,persze akik rövid időn belül elfelejtik honnan jöttek.
-
haller26
tag
Folyton ez a kettősség meg az drága jó szvem,ami a sírba visz majd 1x,mint mindenki mást XD(ha az megáll, akkor minden )Még mindig nem tudom eldönteni mivel és nhol is játsszak.NS-ben össze tudnék rakni egy supp barbit,de wizardot is meg tudnám csinálni a sok matiból szerencsével.Majdnem mindenki szezonozik és napról-napra egyre több értelmes embert ismerek meg (tisztelet a kivételnek).Amennyiben segítetek gearelődni S5-ben is rakok össze supp karikat és esténként tudok jönni velük,bár a wizemhez is vannak cuccok és elég volt S4 support alakban.
Tegnap kipróbáltam a GR50 speed buildet és tleg 2-2.5 perc 1 kanyar még 4pben is.Speed bountyra vkinek wizard buildje ,amit használ nyugodt szívvel tud ajőánlani?"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
-
haller26
tag
válasz rumkola #87600 üzenetére
Köszönöm a válszokat,bár sztem énis powerfullal megyek majd,nekem ez tűnik 1xűnek.Most egy kicsit rámegyek a bountyzásra mert kellenek a matik,mert nekem is kell anci wow (nem mindenkinek esik elsőre XD ) .Tudtok ajánlani bountyzni és speed GR.ezni egy wizard buildet?
-
haller26
tag
Sziasztok! Milyen gemeket használtok a speed wizardhoz?Tudom, minek játszom vele ha hüle vok hozzá (:
Feltettem a BOTH+BOTT+Teaguk kombót,de utóbbival nem tudom fenntartani a stacket(minden skill auto-ra van állítva).Használjak inkább WOL gemet a taeguk helyett? Sajnos még elég alap a gearem és még 35% körüli a CDR,akinek van tapasztalata a flash fire wizarddal azt kérem ossza meg velem. Köszi"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Sracok,tipp a gyors fejlődėsre?(P600 vok)Biztos van aki tudja,azt megkerem arulja el a titkot.Kockázzak set darabokat es ugy lesz meg az anci leghamarabb?Tippeket-tanácsokat várok,köszi.
[ Szerkesztve ]
-
haller26
tag
válasz diegho #87150 üzenetére
NYUGI DIEGO,Nekem sem estt még ancient a setből,bár mėg csak P600 vok.Számomra is idegesítő,de ez van,ha görcsösen akarsz vmit,az nem esik....
Aztán azt veszed ėszrhogy egyszercsak kidobja.Most esett az első rgiftem,szted nem voltam ideges??? (* Aztán jött még 3...."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz kökény #87110 üzenetére
Be kell látnom ,hogy nekem is NS-t kell nyomatnom.,mert nincs időm szezonozni ): (bár nem adom fel a reményt).Ma megpróbálom megcsinálni a witardot és este 9 után tolhatjuk,lehet hamarabb.Akinek van kedve vegyen fel.Diablo fans-n rengeteg build van fenn.Engem érdekelne magyaroktól videó mert nem nagyon találtam youtubon.Valaki tudna segíteni-linkelni oldalakat ehez?
-
haller26
tag
Na ma énis összeveszek az asszonnyal és tolom reggelig a varázslótanoncommal.Elég kritikán aluli a gear még és hülye is vok vok a wizhez,de azért igyekszem megérteni a barbár agyammal hogyan is működhet.Ami értékelhető esett, az egy anci aw wand,amit sehogy sem tudok hogy is kéne beletenni a buildbe.Jelenleg 333 a Para,de ma rajta leszek és hátha akar vki segíteni és tudunk 1ütt játszani.Btag az aláírásomban ha esetleg megszánna valaki,sztem már kora este leszek a "kiegyezéstől" függően: XD Sajnos a planneres lianekeket nem tudom megnézni valamiért.További szép napot nektek,majd nézegetem a HSZ-t a munkahelyemről.Esetleg tudtok olyan oldalt,ahol vannak magyar videok buildekről,stb...?
-
haller26
tag
válasz _ocsisajt #86816 üzenetére
Szia,énis gratulálok ehez az emberfeletti teljesítményhez és a kitartásodhoz ,amit a HC játékmódban is bizonyítasz!! Nekem tuti nem lenne elég kitartásom hozzá és sztem már gépem se,a 2.3. kari elvesztése után.
-
haller26
tag
ÖÖÖÖ... (: énis az új wandot szeretném ,hog yősi legyen és énis a DOM bulddel szeretnék játszani.Majd akkor megpróbélok összeszedni egy rakat DB-t és szines matit, legyártok egyben vagy 20t hátha sikerül.Reforgolni meg majd ráérek,ha lesz vagy 7-800 FS.Köszönöm a válaszodat.Esetleg összehozhatnánk egy wizard partit is,ha lealacsonyodtok hozzám? A paragonom jelenleg 230,de a lelkesedésem és tudásom 10k efletti
-
haller26
tag
Egy életem -egy halálom én az anci wandot még ma legyártom Azt még nem tudom miből,de majd csak megoldom.A cél a mai estén,hogy felhúzom a gemeket 25re és berollolom a DOM geart,aztán majd látjuk mi marad a végén.Persze a nagy testvérek keresztűl is húzhatják a számításaimat azzal,hogy megint elvisznek T10re (nem fogok megharagudni) csalinak XD Ennek is meg lesz az eredménye,mert legalább megtanulom elkerülni a támadásokat és lecsapok a lootra mint légy a ...... Nektek mi a tapasztalatotok anci wandot gyártani,vagy reforge-lni éri meg jobban?
-
haller26
tag
Sziasztok!
Bird mennyit mész ezzel a gearrel?A Tesco-s része tegnap este esett ki nekem 2 klántárs jóvoltából,amit ezúton is köszönök nekik!!! Dropból jött egy Anci AW,de gondolom jobban megéri az új wandot használni,még ha zero dps-l is rendelkezik? Nézegettem,hogy alig rollolnak a cuccokra AR-t,ennyivel jobb az armor?Nagyon kezdővok még wizzel is ,de majd csak lesz vhogy.AZ új FB settől énis sokkal többet vártam de lehet csak én nem tudom használni.Eddig nagyon élvezetes az új szezon számomra,már kezdtem kicsit unni az egészet."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
válasz Sárpac #86647 üzenetére
Én szívesen jönnėk wizzel,de nincs sok tapasztalatom vele,anno Edge okítgatott rá,de nem sok sikerrel,na meg most térnék visszA eleég sok kihagyás után.Mondjuk ha azt nézem,hogy ha haza érek majd meg kell küzdjek a sárkánnyal,akkor nekem is crusit kene indítsak. Wizardra fel,ha segítesz XD
-
haller26
tag
Nekem még fogalmam sincs mit indítsak .): 2 cimborám tuti barbit fog,de nekem szinte csAk az a normális gear nsben.Nagyon gondolkodom wizben és dhban,de a crusihoz még hozzá se szagultam szinte szinte mióta játszok.Ajánlanátok vmit esetleg?
-
haller26
tag
válasz Joezyka #85460 üzenetére
Sziasztok!
A Thorn setről annyit,hogy itt sem mindegy azért,hogy mikor-milyen skillt használsz és 70+n igenis oda kell figyelni a dolgokra,még arra is mikor lövöd el a potit.Nem is értem hogy lehet így lefikázni egy karaktert-bildet.Igazatok van abban,hogy nem túl bonyolult a karakter,de azért mert számotokra van egy,ami best of,azért a többi is jó valakinek,mit szólnátok,ha a monkotokat fikázná valaki?Amúgy nem nagy szám tudom,de ptr-n 74s lement szólóba nerf után,hát tleg lebutították rendesen ezt a remek karaktert.Ami viszont rengeteg energiát felemészt az a kék,sárga matik összeszedése.Azért nem egészen úgy van,hogy mindenhova thorn dam és kész is.Nem vagyok túl profi a crusaderben sem és akinek van esetleg 75+ solo Gr eredménye azt kérem ossza meg velem a tapasztalatait,amit előre i köszönök neki.Nem próbáltam más kasztot sajnos,de a wzard felé még kacsingatok kicsit és a DH is szóba jöhet még. Kérlek titeket ti is számoljatok be a ptr-s eredményeitekről és az éppen aktuális karaktereitekről és bármiről,amit szerintetek érdemes megosztani a többi kedves fórumozóval."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
haller26
tag
Szia!
Belinkelnéd a karidat nekem?Elkezdtem ptrezni és énis a wizardot tolom,de mit ne mondjak,ha nincs mentorom elveszek a hülyeségemben XD.Egy rögtönzött használati utasítást is megköszönnék kivesézve ,hogy milyen különbségek vannak T8/bounty ,T10 és speed GR,illetve high GR kapcsán.Tudom sok lesz így 1szerre,de számítok a segítőkészségedre és a birkatürelmedre"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest