- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
kökény #81904 üzenetére
Nem igazan erre gondoltam en se, hogy hol vannak a breakpointok meg ilyesmi.
De tegnap toltam publicon egz sraccal, plvl150 korul volt, es ugy nezett ki, hogy vkik osszedobaltak mar neki a teljes helltooth settet, ra is kerdeztem nala, hogy miert nincs beallitva neki a Wall of Death?
A valasz az volt, Az mi, jo az nekem?, mondom neki, hogy olvassa mar el, hogy mi a 3. bonusz a setten. Azt mondta, hogy mar ugy megszokta azt amit most hasznal, hogy nem akar valtoztani, nem fer be neki/nem akar valtoztatni. Volt ott kutya/fetish/garga/macsak, sztem a kockaban is a bow volt a holloval...
Masik, volt egy leecher varazslo t10-en, folyton meghalt, de nem dobtuk ki, mert igy is minden riftet letoltunk 3-4 perc korul, mondom neki, hogy legalabb hasznaljon Dominance-ot, o meg azt mondta, hogy ne okoskodjak, ha esett volna mar hasznalna...Edge: Nem lehet vele lootolni, futni kell...
prokxy: 4P GR68 pipa
Hol a proof, meglett idore?
Szep kritek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest