Hirdetés
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Végre hosszú s3-as kínlódás után esett egy jónak mondható fegyó természetesen a friss wdmnek!
[link] A damage roll meglepően majdnem maxos lett mind a min mind a max kb. úgy 4.-re.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Mirman
őstag
válasz Vistaboy #78695 üzenetére
Próbálkozz barátokkal együtt játszani akinek van wd-je , akar innen klánból akár valamelyik loot share communitybol.
Más: Tegnap baromi szerencsés nap volt. Sikerult lenyomni végre a Solo 50et wizzel és olyan jo volt a rift hogy mindezt 8:50 alatt. Gyorsan meg is jutalmazott az rng egy 2900as anci WOH-al es egy 4000es anci Furnace-el.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Unalomból - na meg azért, mert ilyen karim még nem volt -, felhúztam egy Witch Doctort, akit mindenképp petesre akarnék fejleszteni, csak hát az istennek nem akar kiesni a Zunimassa set, bárhogy próbálom.
Már Kadalánál is elhasználtam vagy 5000 shardot rá, de eddig semmi. A páncélt és a cipőt nagy nehezen sikerült összeszedni, de azóta bármit csinálok, nem tudok többet szerezni belőle. A Helltooth és Jade Harvester set lassan fullos lesz, sorra potyognak a darabjai, ebből meg egy sem esik.
Még ilyen piszok balszerencsét.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
schwartz
addikt
válasz jookomak #78690 üzenetére
En nem tekernem el a vit-et. (barbarnak az eleg nagy ervagas magas GR-ben)
Base dmg vagy ha lehet a CotA dmg-et tekerni akkor azt. De ha a vit lesz cserelve akkor AS helyett inkabb mar elite dmg.(#78691) Jazz
Butcher? WD-vel ha soloban kapom rage quit, instant leave.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Jazz
veterán
Ezzel a ki. butcherrel mi a tököt lehet csinálni? Gr50, 35m ehp, all rune bubi alatt van (25% less dmg) és még is végig egy hitel a rohadt spear-jeivel, meg befalaz, aztán nekem rohan. Sziklás map, hely se nagyon van. Esélyem sincs. Fele idő alatt megcsinálom az egész pályát, itt meg elbukom az egészet. :-(
free your mind
-
Edge
veterán
CCzem a mobokat, ott a templar, force armor, unstable anomally, nem vagyok 1. hit átlag 3-4 ütést bírok bármitől. De azt már írtam korábban is ha teli a rift fos mobokkal akkor leave, tipikusan szúnyog, lacuni, rengeteg ranged van azok sokszor képesek leszedni és még kevés progress pontot is adnak, semmi értelme olyan riftben szenvedni, le lehet hozni csak nem időre akkor meg minek, nekem gem upp sem jáccik mert már 65ösek.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok!
Valaki játszik még season-on?Azzal játszanék szívesen. RedJohn#2586Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Ultimatecc
tag
válasz LélekVándor #78680 üzenetére
hát így már nem is lehet melletted DD
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
LélekVándor
tag
válasz Ultimatecc #78677 üzenetére
Nem kell itt villogni a para szinteddel.
-
_ocsisajt
őstag
nem biztos, hogy egyszeru, mert a light az sajna minimum... kozel 1000 dex meg mar partyban van a 15os elementel (+HC item, armor)... es akkor lekorlatozodok lightra... na mindegy, meg jegelem... DHmon ugy is xephi van*... bulimonk meg Muhammad Alis variacio lesz, ha meglesz minden, egyebkent mar most sem rossz a bulimonkkal a haladas T6-on es van egy vodor taff is
*
743 dex, 82 chd, 10chc(roll) es lik-> light immu meg nem rossz aze'[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
oxox
addikt
nekem esett egy mar...aztan elesett a DH is ....azota se az se kridert nem ad...meg simat sem
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Ultimatecc
tag
-
_ocsisajt
őstag
nemtom most zsinorban 5 anci GR bossokbol... abbol 2 ertelmes... egy ancinata slayer ami eleg jo meg egy BT amu amin tiprodok mit rolloljak...
light15
927dex
9.5chc
lik
(ranged 6% secondba ami szvsz nem rossz pluszba)lightot vagy dexet 100 kozeli CHDra?
natat meg jo melyre elrakom ladaban, mert azzal elesek, leszivom magamat
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Edge
veterán
Your party grows stronger. Add up to 200 friends to your Battlenet friends list! Happy gaming!
na ez nem rossz
-
Sirandrish
legenda
Persze ezt értem, de ahogy te is mondtad, ez nem ér
DioRobber Az a vicc hogy ez nem vicc
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
Ami a gear statokat illeti solora is fulldps kell, a wizemmel gr 55 öt ugyanabban a gearben hoztam le, amit profilban látsz csak a braci volt más strongarm ugyebár.(és nem zombis pálya volt mielőtt vki beírná, már korábban írtam legyen sok mob és onnantól nyerő a map(persze nyilván nem full act5 mobok voltak mert megvannak azok a mobtípusok amikről tudom nem éri meg a vesződést mind progress mind hogy mennyire basztatós típus))
Ehhez kapcsolódóan:
Progression Chart for GRTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #78661 üzenetére
irigykedek....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #78661 üzenetére
köszi de én 4x annyit is játszottam wizzel mint te ha nem többet, vagy az nem ér mi?
-
Sirandrish
legenda
Hja..rettentően imád. Azért kellett 150K shardot elkadaláznom mire 1 azaz EGY olyan itemet kaptam amivel egyáltalán megérte foglalkozni...
Edge A 4.be..én már be se adtam volna neked..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #78658 üzenetére
Egyik anci tal sourcemra nekem is hamar beadta de ez már a 4.anci tal sourcem gondolta itt már szopat egy kicsit nehogymááá...
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #78658 üzenetére
de teged 3eve is szeretett a blizz....nem vagy mervado
-
-
Edge
veterán
válasz schwartz #78655 üzenetére
Nem ja, ezér kell t6 speedeznem...
Grbe rg dobhatna többet ebből a szarból.
Athos: nemtom, a 7% ot viszonylag hamar beadta de nekem 8% kellett,kb 3-4 milliárd gold és több ezer mati után meg is adta. Ismételten rohadt arcane dust...
Jazz: pitti mondja jól amúgy, de ha ennyire ragaszkodsz, ahol serpent van a képletben oda hydrat tekernék.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
nekem az mindegy...ööööö...lehet ezért nincsen top itemem? Ja nem....nekem olyan nem is esett, eddig csak képeken találkoztam ilyenekkel De egyébként jól elvagyok így is casual játékosként
Egyébként a 43 millás pörgettyű az kb. mennyi pörgetés után jött? 200 környéke? Nálam 100 magasságában még nem érte el a 7 millát, de ekkor már 200 milla elfolyt összességében
Mondjuk ez a delrasha sorc eszi az FS-t rendesen és tal övet még nem is tudtam rá keríteni. A tal sorccal meg betörtem az összes meteoros cipőt, ami ide esetleg jól jött volna
read-only mode on the forum
-
Edge
veterán
Nem értem miért kell választani a hydra és a meteor skillt különböző itemsolotokon lehet rollolni vagyis megfér egymás mellett tehát a válasz +30% meteor és +30% hydra együtt minden opcióban.
athos: azér egy top itemet bezúzni necces lenne
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
Jazz
veterán
válasz Sárpac #78642 üzenetére
Rossz hogy ennyire inhomogének a riftek. Mr. Solo 61-et megnézném én is A2 A4 mobok és opó elitek ellen. Ezt albaxta a blizz. Jelenleg a solo leaderboard = zombie leaderboard mínusz opó elitek/opó affix, vagy elite skip.
A másik véglet meg a supp WD. Durvább mint a CM wizz anno. Itt meg nulla ehp-val is elvagy mint a befőtt mert állnak a mobok szó szerint. Azért ezt is optimaliázálni kéne.
free your mind
-
Jazz
veterán
Az igen! Azt hittem csak én optam a 8% elite dammal source-ra.
Már fórumokat bújtam, hogy mi ez? Nem lehet rollolni? Csak én látom rosszul hogy ott van mint választható opció? Netán egy rejtett patch-el kivették mint lehetőség csak a listából elfelejtették törölni? Már nem tudtam mire gondolni. Egyáltalán nem rollolta, nem hogy 8%-ra, semennyire. Aztán a 100. után egyszer beadta, és akkor 8 lett. Vicc.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Edge
veterán
Cadal tett be múltkor képet hogy 8% eledamot mikor tette rá sourcera enchiláda? nos há végül engem is megszánt hétvégén hogy opjon le keresztbe, tessék figyuzni mennyi volt már egy pörgetés ára:
-
Jazz
veterán
válasz Joezyka #78619 üzenetére
Na igen, ez az. Emiatt nem is mérvadóak ezek a rekordok. Ezt rosszul csinálta a blizz. Nem lenne szabad hogy rift és rift között ekkora különbségek legyenek.
(#78625) Joezyka: érdekes módon tal amuval nekem nem volt gondom. Csak úgy potyogtak, nem győztem válogatni. Viszont a fegyó az a kb. halál lehetetlen kategória.
Az is érdekes, hogy az elején potyogtak a tal setek, viszont most hogy visszagondolok, egy jó ideje nem is láttam tal droppot, semmilyet. PRNG...(#78627) Ultimatecc: a kérdés inkább az, hogy miért kell korlátozni a láda méretét mikor nincs szabad kereskedelem, nincs AH? Csak abból élsz amit találsz, de azt se rakhatod el, mert nincs elég hely? Ha meg később olyan karit indítasz, vagy olyan build-et, akkor meg üssed ki újra, holott már egyszer meg volt? Csak mert minden verzióra, változatra nem tehetsz el mindent?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
oxox
addikt
válasz Ultimatecc #78641 üzenetére
sima van...anci nincs...de maximussal is egész szépen aprítok...csak nem akarok két ugyanolyan karaktert csinálni....csak sweep attackhoz az a buzogány alap...reméltem hátha van vmi build ehhez is...
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz tibee77 #78637 üzenetére
A sok publicon való party-keresgélésnek is megvan a haszna egyébként, sok emberrel össze lehet futni. Nemrég ki-be lépkedés közben írtak rám, hogy "nice tank crus" és már fel is vettek friendnek. Egy olyan WD volt aki fel van szerelve a mostanság ritkaságnak számító legacy 0-dog cuccokkal
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Sárpac #78636 üzenetére
Ebben igazat adok. A méregfelhő, a szétrobbanós kövér mob, a random tüzet okádó kis kapuk Act3 pályán mind olyanok amik szintén szó nélkül egyhitelnek (vagy elveszik a újratáblát..) GR50 felett, és kvázi feleslegesen hátráltatják a játékmenetet. Értelmetlenül erősek és sok van belőlük, ki kellene venni. Rém idegesítő amikor becsülettel megkűzdesz az elittel, majd jön egy ilyen basz és lefekszel és mire észreveszed a rift felénél már 30mp-re éledsz, és az már a GR bossnál el is ment..
Hogy egy rohadék pamutíjász egy nyomi nyílvesszővel legyak látószögön kívülről az még megszokom vhogy.. de a többit..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
tibee77
őstag
válasz Sárpac #78634 üzenetére
Az en wiz-em eleg jol birja a strapät, szinte semmi nem egyhitel, csak a crusader king jailer-e.Viszont amikor rämjön a frozen-es elit es lebassza aläm a szarjät ahogy mondtad is az meg hagyjän, de hogy egyböl rämküldi a reflect-et is na az betesz.Ott tenyleg nincs mit tenni, csak keresztet vetni. Fogalmam sincs, hogy ebböl, hogy lesz 100as gr...Habär, most lätom, hogy szerdän jön valami maintenance, hätha kapunk valami jot is.
Thrawn:En ma dh haverral egy orän keresztül kerestünk tank crusa-t publicon es a gr-es channel-ön.Senki nem jött...Jo lenne, ha többen hasznälnäk azt a community-t, mert ott hamar lehet ätlagban taläni embereket.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Thrawn
félisten
válasz Sárpac #78634 üzenetére
Ilyen kicsinységeken idegeskedni Főleg azon, hogy 50 fölött egyhitelnek. 250 millás taffnesszel úgy agyoncsapott a GR-boss vmelyik nap este, hogy öröm volt nézni. Skálázódik a játék és előbb-utóbb megvan az a szint amikor mindegy melyik karival és felszereléssel mész, egy hit leszel. Punktum. Nincs örök élet meg hawaii-dj-napfény...
Engem mostanság egy dolog bosszant. Public játék esetén ugye ki lehet választani mit szeretnék csinálni (kulcsfarm, rift, GR, stb). Miért nem lehet előre csapattársakat választani legalább GR-nél? Marha nehezen találok olyan partyt ahova tank-krúzzal is beférek
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sárpac
nagyúr
Nem ártana átgondolni a bliznek egy két kaszt toughját.
Pl. adott a wiz, valaki magyarázza már meg miért kell +30% sebzést beszopnia akár villám akár frozen és társai egy olyan kasztnak amelyik kvázi ezekkel az elemekkel bánik? Miért ellenállóbb a villámmal szemben pl. a full vasban álló crusader? Tiszta agyrém Közel milla életem van jókora armorral és agyonvág minden 50+on egyhittel. A másik miért kell fél percig bámulnom, hogy a hősöm fetreng? Mi a francos krumplinak ilyen idegesítő ökörség bele? Nem 8, hogy most gr65 vagy gr70 lesz a plafon?
Aztán itt vannak a szuper elit f@szságok frozen és társai... Instant kinyír ahogy beteszi MINDIG alám. Mivel véded ki? Semmivel.
Legalább lenne annyi eszük, hogy kivennék a gr-ből a gear limitálást![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gorneck
legenda
Some statistics for you from my PoV.
-1008 plvl in Season 3, all hours played on WD
-750k+ shards looted. All went to 1-handers in a hope of ancient DoD.
-10 (out of 54) from kadala, no ancients-54 Dagger of Darts in Season 3
- 53 non-ancients
- 1 ancient (looted two days ago)The Ancient had 27xx DPS after re-rolling when my best non-ancient had 26xx DPS.
Ez se rossz...
Nekem kiesett az első Kukrim a napokban...háááát nem túl jó roll, de elsőre ősi...DoD nagyon ritkán esik...saját ősire még várok...
Gorneck#1239
-
Joezyka
senior tag
nekem ami van amum még kb akkor szereztem amikor fb volt a menő, és csak az fb és a talról a wizzek java része azt se tudta, hogy mire jó. Ha akkor nem gondolkozok előre, akkor most pl sírhatnék. Ilyenkor van az, hogy megéri minden "fost" elrakni.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
hát azér a gemet csak fel lehet fejleszteni de egy jó rollos tal amu az bazi ritka tud lenni
Ha már gem, ezér se szeretem a seasonok koncepcióját mert egy lvl65ös gembe van meló rendesen és nulláról felhúzni megint egyet azért nem 2 perc.Sarp: nyugi szép a wized, de tényleg már csak egy 3. gem kéne rá.
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #78620 üzenetére
3. leg gem nagyon hiányzik rólad...
más, csakhogy reményt is adjak akik feszt kadaláznak, ezt hétvégén adta kadala néni:
érdekesnek vélt infó, hogy nem a main wizamnak(amivel beletoltam amuba 10k shardot), hanem a t6 speed farmos frozen orbosnak első amura fordított 1k-ból. conteo: néha érdemes karicserével kadalázniTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
AtHoS
nagyúr
-
Jazz
veterán
válasz havri1 #78615 üzenetére
Hajjaj, de még mennyire.
- Serpent's + Tasker + Tal set + Focus & Restriant + Nilfur's = Fira Hydra build. Ez a legjobb, de nagyon nehéz Ancinet-es Serpent-et találni.
- DelRasha build: Kombinált Delseres (2) set + Tal (6) set + Royal ring + Convention + Nilfur's = Bubi Dmg build. Ez kicsit összetettebb, fegyó többféle lehet (Ancient Azure, Serpent's, Gesture.... A kari legmagasabb % elemental dmg type-ja határozza meg a bubi sebzését. Itt a lényeg, hogy a bubival sebzel főleg hatalmas Area of dmg-et lefedve, amit a felstackelt tal set még megfejel (olvadnak a mobok a bubi alatt). Érdemes cold-ra "állítani" a bubit, mert akkor a ColdBlooded passzív még +10% dps-t ad fixen.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
havri1
félisten
Helló!
Sokat kihagytam. Volt azóta pár patch.
Van újabb, jobb build varázslónak a Firebird/Blizzard/Hydra -nál?havri
-
DioRobber
tag
Tudtok nekem még ilyen gr 45-50-es solo+csapat wizzard buildeket nyomni? a hidrással egyszerűen nem tudok haladni, a duplicationos frozenessel 47-est tudtam megcsinálni, de megrekettem....
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
-
oxox
addikt
tehát 10% crit chance többet ér mint 20% physical dmg???
ö a barbi amugy
[link]
ket gemmel gr44 siman megy vele...gr38-40 is 5perc kbezert is bizok benne, hogy egy jobb amuval gr50 kozelebe erek.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
már mindkettore tekertem...(a kepen is latszik) ...a baloldalit hasznaltam eddig, arra most tekertem..ill. probaltam physical dmg-t...csak elfogyott a kek material...vicc...felszoktam szedni az osszes keket, es igy is hianyom van belole (igaz kovacsoltam a wd-nek bracert, persze ancit nem adott 15-bol.. az meg eszi ugye a keket), van 5000 sarga alapanyagom es 4db kekem....
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #78607 üzenetére
a másikra... mielőtt a barbra tenné.
-
Sirandrish
legenda
-
oxox
addikt
válasz Thrawn #78604 üzenetére
igen en is arra tippeltem...erzesre amugy T6-on nem volt kulonbseg (mindkettovel kb 1hittelek mindenkit, kiveve a fobosst, de a sebzeseket figyelve is hasonlo) ...a masikat igy megkapja a barbi, mert akkor legalabb annak is lesz harmadik gem-je, es kozelebb kerulok az 50-es grifthez.
-
oxox
addikt
Morgen,
ne nézzetek szét...kupi van
amúgy ez HC-n ez nekem már majdnem rend kategória (5-6 karaktert fejlesztek, és kell a backup)a blackthor amu dexes (ami még nem volt beazonositva)
633dex, 93% crit dmg, 9.5% crit ch, és még valami 90%all resist....kár a dex-ért...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest