Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
diegho #64209 üzenetére
Én sem értem még teljesen miért nem haladok jobban, de szívesen fogadok tanácsokat.
Nem vagyok hardcore játékos, más kaszttal még ki sem próbáltam a játékot.Jelenleg Whirlwindre van ráállítva mint fő támadás, ha elfogy a Fury, akkor Frenzyvel gyorsan feltöltöm. De mivel Smite rúnával van ellátva, így ha egyszerűen elkezdem csapkodni az ellent, akkor kb. nem sok esélye van megmozdulni, mert 90%-ban elkábítja egy villám. Mivel Frenzy, ezért egyre gyorsabban is csapkod, így nagyobb esély is van a gyorsabb villám-kábításra... csak lassan halad ugye, mert 2-300k-t sebez egy ütéssel.
Ilyenkor adok neki egy Earthquake-t, illetve amint csak lehetséges egy Overpowert-t.
Próbálok olyan kiegészítőket használni amik növelik a Critical Chance-t és a Critical Damage-t, mert amikor Whirlwinddel támadok a sok ütés mennyiségével arányosan nagyobb az esélyem ugye a Criticalra is...Mondjuk az is igaz, hogy az Armor set ami rajtam van (Sage's) a Seismic Slamre ad +13% +14%-ot, nem ezt használom, ez lehet hülyeség és meg kéne próbálnom Earthquake helyett.
Mivel a Frenzy Smite rúnával és az Overpower Killing Spree rúnával lighning damaget okoz, ezért a nyakék is hozzátesz valamit, mert növeli a lighning damaget.Nagyon nem tanít senki, netről szedegetek össze infókat, ha épp arra van kedvem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- GTA V
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OpenMediaVault
- PlayStation 5
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- Fotó állvány eladó
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest