Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
Rebourne #38676 üzenetére
Igen, valaszt kaptam mindenre.
Azert egy jol megfontolt real life aukciot ahol a kertes hazadat meg a zongoradat arverezik el ne hasonlitsunk ossze egy AH aukcioval ahol a lagg kellos kozepen elso felindulasbol valamit 2 milliard helyett 2000 goldert kuldesz be aukciora mondjuk veletlenul.. szerintem vagy ido es/vagy osszeg limit nyugodtan lehetne. Pl ha 24 ora utan a legmagasabb bid nem erte el az altalad megadott buyout osszeg felet, akkor visszavonhatod. - napersze ez megolne az izgalmas bidwarokat, meg BO nelkul nem lehetne kitenni semmit.. szerintem az AH monnyomle..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 Desktop Mini PC, 8. gen i3-8100 CPU, 8 GB DDR4 RAM
- Eladó komplett Sonos házimozi szett Playbar + Sub Gen 1 + 2 db Play:1
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest