-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
tag
válasz
SQX_Barto #116302 üzenetére
Volt jónéhány szó a hozzászólásodban, amit nem értettem. :-)
Én nem multizok, csak egyedül játszom, szóval semmi season.
A kislánynál vett receptek alapján pedig nem is 70-es szintűek ezek az ékszerek, a tulajdonságaikat tekintve pedig már most jobbak vannak nekem, amit kampány során dobott a játék. (112-szintes barbár karakterem van.)
Az Achievmentsben olvasva van olyan feladat, hogy készíttessek ilyen ékszereket, de 70-es szintűt...Például több eszközöm van, ami sárga (ritka), de nem cserélem le, mert narancssárga (legendás) is rosszabb náluk, legalábbis amit eddig láttam.
A Kanai kockájában is ha feljavítottam valami jó kis cuccomat, az bár magasabb szintű lett, összességében rosszabb lett, hiszen olyan eszközt használok, ami régóta szelektált, vagyis a sárgák közül nagyjából a legjobb mondjuk. Ha átkonvertálom narancssárgává, akkor abból meg nem a legjobb jön ugye... 100-at meg nem tudok próbálkozi, hogy szelektáljak azokból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest